keżor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 hahahaha więc proponowałbym Wam nie wyjeżdżać na drogi za 23 minuty bo mi sie będzie spieszyć bo o 16.05 zawsze do Ciebie dzwoni Twoja i pyta gdzie sie szlajasz ? :polew: już tylko 20 minut
Kanar Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 nie no moja to "naturalny spowalniacz", teksty w stylu "my sie nie spieszymy","wiesz że to nieodpowiedzialne" itp mam w standardzie chociaż chyba sie przyzwyczaja bo ostatnio podchodziliśmy pod 200 na a4 i nie zauważyła 16 minut
keżor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 łooo , ostatnia minuta , gotowi , do startu ...
keżor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 coś długo jedzie , chyba nie pojechał prosto do domu
keżor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 o Miszka , siema jedziesz dziś na ełu ? bo ja sie może wybiore , bo Gracjan chce żebym go przewiózł
Miszka82 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 o Miszka , siema jedziesz dziś na ełu ? bo ja sie może wybiore , bo Gracjan chce żebym go przewiózł mogie jechać, też chcę się z Tobą przejechać ale zawsze sie wstydze powiedzieć, no i furkę Gracjana też bym obczaił tylko nie pisz ze na ełu jademi ino na wyścigi :gwizdanie: siemanko Dietetyk.ru :decayed: zdrastwójcie
Rekomendowane odpowiedzi