Seski Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 widzisz jakie ja mam dobre pomysły... ta ty i dobry pomysł... kędzior idziesz na browara? :gwizdanie:
diman Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 siemano po mega wielkim melanzu i resecie :gwizdanie:
Seski Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 siemano po mega wielkim melanzu i resecie :gwizdanie: znowu żeś się zrestartował?
Kędzior Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 widzisz jakie ja mam dobre pomysły... ta ty i dobry pomysł... kędzior idziesz na browara? :gwizdanie: no a jednak czasem masz dobre pomysły
diman Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 siemano po mega wielkim melanzu i resecie :gwizdanie: znowu żeś się zrestartował? no i to porzadnie
Seski Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 widzisz jakie ja mam dobre pomysły... ta ty i dobry pomysł... kędzior idziesz na browara? :gwizdanie: no a jednak czasem masz dobre pomysły widzisz jak łatwo cię przekonać że mam dobre pomysły?
Pucek Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 hehe następny :polew: jak byś przyjechał to też byś tak się tu witał tak w ogóle, OLEWACIE NASZ SKŁAD AA
Kędzior Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 hehe następny :polew: jak byś przyjechał to też byś tak się tu witał tak w ogóle, OLEWACIE NASZ SKŁAD AA dzisiaj miałem jazdy więc niemogłem pozatym byłem na wsi u dziadków, skończe kurs to odbijemy
diman Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 hehe następny :polew: jak byś przyjechał to też byś tak się tu witał tak w ogóle, OLEWACIE NASZ SKŁAD AA dzisiaj miałem jazdy więc niemogłem pozatym byłem na wsi u dziadków, skończe kurs to odbijemy jasne
stanley Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 z wieczora, chyba mi Fugo wyłączył na cały dzień forum
Miszka82 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 no ja po drzemce i oczyszczaniu żołądka teraz bigosik wyczaiłem w lodówce łooooo hula hop [br]Dopisany: 29 Sierpień 2010, 20:15_________________________________________________wódko pozwól żyć
Kędzior Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 wódko pozwól żyć :decayed: pijusy
diman Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 no ja po drzemce i oczyszczaniu żołądka teraz bigosik wyczaiłem w lodówce łooooo hula hop [br]Dopisany: 29 Sierpień 2010, 20:15_________________________________________________wódko pozwól żyć ale urwal
Seski Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 hehe następny :polew: jak byś przyjechał to też byś tak się tu witał tak w ogóle, OLEWACIE NASZ SKŁAD AA ej nie olewam tylko nie mam czasu... i nikt mnie nie zaprosił... ;( a nie mam czasu na "śledzenie forum"...
diman Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 hehe następny :polew: jak byś przyjechał to też byś tak się tu witał tak w ogóle, OLEWACIE NASZ SKŁAD AA ej nie olewam tylko nie mam czasu... i nikt mnie nie zaprosił... ;( a nie mam czasu na "śledzenie forum"... nie sledzisz nie jedziesz
Seski Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 hehe następny :polew: jak byś przyjechał to też byś tak się tu witał tak w ogóle, OLEWACIE NASZ SKŁAD AA ej nie olewam tylko nie mam czasu... i nikt mnie nie zaprosił... ;( a nie mam czasu na "śledzenie forum"... nie sledzisz nie jedziesz łaski bez za tydzień jak będę miał czas to sam sobie zrobię imprezę
Miszka82 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 hehe następny :polew: jak byś przyjechał to też byś tak się tu witał tak w ogóle, OLEWACIE NASZ SKŁAD AA ej nie olewam tylko nie mam czasu... i nikt mnie nie zaprosił... ;( a nie mam czasu na "śledzenie forum"... nie sledzisz nie jedziesz nie pijesz nie żyjesz
diman Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 hehe następny :polew: jak byś przyjechał to też byś tak się tu witał tak w ogóle, OLEWACIE NASZ SKŁAD AA ej nie olewam tylko nie mam czasu... i nikt mnie nie zaprosił... ;( a nie mam czasu na "śledzenie forum"... nie sledzisz nie jedziesz łaski bez za tydzień jak będę miał czas to sam sobie zrobię imprezę spoko za tydzien bede na ogolnopolskim :>
Rekomendowane odpowiedzi