krolu Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 A gdzie ty pracujesz??? na budowie :kox: Pucek film ma tytuł "Moon" podobno jest super - tak bym się wybrał do kina, ale w Polsce panuje ciemnota i bezmózgowce dla których ambitne kino to jest wtedy jak ktoś biega i skacze... i dlatego film nie znalazł dystrybutora w Polsce :disgust: zamierzam go zobaczyć na mojej nowej zabawce z racji tego, że nie ma tam jakiś super efektów itp... podobno jest to coś na miarę odysei kosmicznej :kox: :kox:[br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 23:32_________________________________________________co do qlimaxu to mam już linki na piątek będzie [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 23:33_________________________________________________a co do kabla to wypadałoby już w końcu :embarrassed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 dobra pany spadam spac do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 apropo jeszcze qlimaxu - krisu był na summer cars party pogadałem z nim trochę i pokazywał mi filmiki z elektrocity :kox: [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 23:35_________________________________________________narazie leszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 łoooo będzie qlimax :kox: jak mi się uda dojechać na spota (lekko po 21) to będę baaaaardzo wdzięczny [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 23:36_________________________________________________Diman [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 23:36_________________________________________________właśnie, widziałem Krisa na fotkach, trochę żałuję że nie pojechałem ani na global, ani na elektrocity :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 A ja myślałem że to ściema z tym że nie masz kabli... Spadam na Biker Boys... :gwizdanie: Słodkich i kolorowych moje misie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 to jest to ?? http://i46.tinypic.com/1z4inux.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 to jest to ?? http://i46.tinypic.com/1z4inux.jpg dokładnie wystarczy mi wersja dvd, czyli tak jakby jedna płytka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 będzie tzw. dvdrip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 będzie tzw. dvdrip no wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 z rana 5 stopni na dworze i auto za***rdala jak dzikie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 siema z rana :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 7 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 to jak już się wszyscy przywitali to teraz może ktoś rzuci jakimś tematem...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 z rana 5 stopni na dworze i auto zasuwa jak dzikie do 3 rpm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 z rana 5 stopni na dworze i auto zasuwa jak dzikie do 3 rpm? ekonomia musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 przy 200km/h trudno mieć 3 rpm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 no tak, inaczej te klekoty paliły by tyle co ADRy przy 200km/h trudno mieć 3 rpm nie gadaj że tyle Ci to jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi