Kędzior Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 za szóstke w totka to by ibiza do Ciebie przyleciała hehe chyba seat ibiza hahahaha już czuję że niebędzie mi się chciało jutro wstać hehe;/
keżor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 za szóstke w totka to by ibiza do Ciebie przyleciała hehe chyba seat ibiza hahahaha już czuję że niebędzie mi się chciało jutro wstać hehe;/ no ja na uczelnie jade kurde na 8rano
Kędzior Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 dobra pany trzymcie się zawijam w kimono
Kanar Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 d*pa nie test.. mi tam niebieskie kobinerki po głowie latały w ogóle jak wygląda czerwony młotek?? w życiu takiego nie widziałem na żywo :gwizdanie: a springi dają rade - wniosek jest prosty kątówką i spawarą idzie wyrezać wszystko Franc8 nie wymieniałem tego elementu ale nie wygląda to na skomplikowany mechanizm więc pewnie dasz rade
keżor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 ja poległem na tym pierońskim dodawaniu :polew:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 23:06_________________________________________________ide spać , nara mam nadzieje że jutro mi tajle przyjdą
krolu Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 ja poległem na tym pierońskim dodawaniu :polew:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 23:06_________________________________________________ide spać , nara mam nadzieje że jutro mi tajle przyjdą jakie tajle -> czy ja o czymś nie wiem
keżor Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 siema z rana ja poległem na tym pierońskim dodawaniu :polew:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 23:06_________________________________________________ide spać , nara mam nadzieje że jutro mi tajle przyjdą jakie tajle -> czy ja o czymś nie wiem nie interesuj sie
krolu Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 jakie tajle -> czy ja o czymś nie wiem nie interesuj sie to tylko potem nie dzwoń żebym Ci pomógł przy montażu
keżor Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 jakie tajle -> czy ja o czymś nie wiem nie interesuj sie to tylko potem nie dzwoń żebym Ci pomógł przy montażu cholera, to nici ze swap'a ...
Kędzior Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 co tam pany? :> keżor weź ty już nic niekombinuj bo naprawdę bedzię nam wstyd koło ciebię nawet stać a co dopiero jak go wyrezasz na 400koniii
keżor Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=843764339 brać kurde póki są i dzwonić, może wtyczki dorzuci i silniczki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kędzior Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 zadzwonie do gościa:) ciekawe czy wersja europejska hehe
keżor Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 zadzwonie do gościa:) ciekawe czy wersja europejska hehe to nie ma znaczenia :gwizdanie: jest pstryczek , oby koleś nie wiedział bo jak to anglik to podniesie cene zadzwoń i nich dorzuci silniczki i kostki z paroma centymetrami kabli
krolu Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 zadzwonie do gościa:) ciekawe czy wersja europejska hehe bierz [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 12:22_________________________________________________tylko ja na katowickich będę miał nie zespolone światła ;(
keżor Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 zadzwonie do gościa:) ciekawe czy wersja europejska hehe bierz [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 12:22_________________________________________________tylko ja na katowickich będę miał nie zespolone światła ;( to są depo , bo Kędzior dryndnął ... za tą cene można mieć nowe depo
Kędzior Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 zadzwonie do gościa:) ciekawe czy wersja europejska hehe bierz [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 12:22_________________________________________________tylko ja na katowickich będę miał nie zespolone światła ;( jeżeli to ci poprawi humor to się mogę z tobą wymienić na grille :>
Rekomendowane odpowiedzi