seves Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 witam wszystkich, muszę w końcu zawitać na spocika do szanownych kolegów i koleżanek, poszerzyć nieco grono miłośników wpadnij wpadnij i koniecznie daj im/nam sie przjechac swoim samochodem jakaś aluzja? Ty wiesz dlaczego to padło :gwizdanie: wiem [br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 11:39_________________________________________________znaczy w sumie nie wiem w jakich okolicznosciach padlo pewnie w.. wyscigowych :polew:
Pucek Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 tak, jak byś miał kierownicę po dobrej stronie to padło by dużo szybciej a na poważnie, ogarnij tą pompę paliwa bo teraz to Królu ma szanse Cie objechać
stanley Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 tak, jak byś miał kierownicę po dobrej stronie to padło by dużo szybciej a na poważnie, ogarnij tą pompę paliwa bo teraz to Królu ma szanse Cie objechać ten skromny AFF objeżdża połowę benzyn na tym forum
Pucek Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 tak, jak byś miał kierownicę po dobrej stronie to padło by dużo szybciej a na poważnie, ogarnij tą pompę paliwa bo teraz to Królu ma szanse Cie objechać ten skromny AFF objeżdża połowę benzyn na tym forum noo nooo to znaczy że mój były ADR był za***isty :> objechał tego mocarnego AFFa i AFNa napaliłem się na tego NFS jadę do Media
stanley Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 tak, jak byś miał kierownicę po dobrej stronie to padło by dużo szybciej a na poważnie, ogarnij tą pompę paliwa bo teraz to Królu ma szanse Cie objechać ten skromny AFF objeżdża połowę benzyn na tym forum noo nooo to znaczy że mój były ADR był za***isty :> objechał tego mocarnego AFFa i AFNa napaliłem się na tego NFS jadę do Media mi przycina podczas wyscigu więc nie pogram
seves Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 tak, jak byś miał kierownicę po dobrej stronie to padło by dużo szybciej a na poważnie, ogarnij tą pompę paliwa bo teraz to Królu ma szanse Cie objechać ten skromny AFF objeżdża połowę benzyn na tym forum dokladnie skromny i taki niepozorny :polew: a to na kreske wezme meride
Majkel_83 Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 witam wszystkich, muszę w końcu zawitać na spocika do szanownych kolegów i koleżanek, poszerzyć nieco grono miłośników wpadnij wpadnij i koniecznie daj im/nam sie przjechac swoim samochodem takie wpisowe znaczy się? na tych 3 stawach to niedługo dostanę honorową miejscówkę, w czwartki jeżdzę tam na spoty klubu A3 i Audi Śląsk
Seski Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 tak, jak byś miał kierownicę po dobrej stronie to padło by dużo szybciej a na poważnie, ogarnij tą pompę paliwa bo teraz to Królu ma szanse Cie objechać ten skromny AFF objeżdża połowę benzyn na tym forum noo nooo to znaczy że mój były ADR był za***isty :> objechał tego mocarnego AFFa i AFNa napaliłem się na tego NFS jadę do Media i znowu będziesz zadupial cały weekend żeby odrobic wydane 200zł
Pucek Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 i tak idę w niedzielę to już trzecia :>
Seski Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 Oj chłopie mówię ci że na stare lata ci to wszystko wyjdzie...
Adrenalina Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 Oj chłopie mówię ci że na stare lata ci to wszystko wyjdzie... nie mądruj
Seski Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 Oj chłopie mówię ci że na stare lata ci to wszystko wyjdzie... nie mądruj A czemu nie? skoro jestem mądry to mogę...
Kędzior Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 ii jołł mi przycina podczas wyscigu więc nie pogram to i tak masz lepiej bo mi wogole nie działa
seves Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 ii jołł mi przycina podczas wyscigu więc nie pogram to i tak masz lepiej bo mi wogole nie działa mi tez ale ja jeszcze jej nie mam i dlartego nie dziala :>
!Tommy Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 Witam Chciałbym zaprosić spotowiczów z Katowic i innych miast na 3-ci Śląski Spot Mikołajkowy, szersze info poniżej. Jest to spotkanie wszystkich posiadaczy marki Audi (Audi 80, Audi 100, Audi A3, Audi A4, Audi A6, Audi 80, Audi TT i wszystkie inne Audi) ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Zapraszamy na trzeci śląski spot mikołajkowy z Audi I Ty możesz zostać Świętym Mikołajem 4 Grudnia 2010 Godzina 15:00 Katowice - Centrum handlowe 3 Stawy Parking podziemny - sektor czerwony Na spocie mikołajkowym odbędzie się sprzedaż pamiątkowych cegiełek-naklejek (info niżej) z których cały dochód zostanie przeznaczony na zakup słodyczy, owoców i napoi dla domu dziecka. Prowadzona będzie także dobrowolna zbiórka pieniędzy. ZAPRASZAMY ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Spotkanie ma na celu zebranie jak największej ilości pieniędzy oraz spotkanie się w jak największym gronie Audi. Dlatego 4 grudnia, bo chcemy 5 grudnia zrobić zakupy za zebrane pieniądze, a także chcemy aby 5 grudnia tatusiowie spędzili dzień ze swoimi pociechami i jechać w niedziele lub poniedziałek do domu dziecka. Liczę, że A4-klub.pl nas odwiedzi i przyłączy się. Spot mikołajkowy jest spotem wspólnym klubów Audi, lecz całą akcją opiekuje się AudiSlask.pl
Pucek Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 u mnie pada śnieg z deszczem :gwizdanie: momentami było biało [br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 16:19_________________________________________________
Kędzior Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 u mnie też śnieg z deszczem ale biało jeszcze nie ma fajna muzyka i teledysk też, fajna laseczka
akjam Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 Kędzior! Do roboty byś się wziął!
Kędzior Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 Kędzior! Do roboty byś się wziął! grozisz mi?
Rekomendowane odpowiedzi