Pucek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Keżor, Ty tam o spiżu nie gadaj tylko o rezaniu coś napisz...
keżor Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2009 Keżor, Ty tam o spiżu nie gadaj tylko o rezaniu coś napisz... http://www.allegro.pl/item849182239_audi_rs4_silnik_skrzynia.html :gwizdanie:
keżor Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2009 prawie uwierzyłem jakbym miał Q to bym sie nawet nie zastanawiał
Pucek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 prawie uwierzyłem jakbym miał Q to bym sie nawet nie zastanawiał narazie to nie wiem czy się mam cieszyć że mam Q czy też nie, bo nie miałem okazji go przetestować
Kędzior Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 siema po pracy :> boże co za mróózzzzzzz
mikefoto Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 jazda u mnie dziś -10, ale ja mieszkam na północy haha Miszka: części lusterka się przydały ?
krolu Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Keżor ja tam za facetami nie patrzyłem więc nie widziałem go :gwizdanie: A widzisz o grilu dobrze, że przypomniałeś :gwizdanie: muszę kiedyś sprawdzić jak będzie pasował mi czarny do stalówek póki twoja eSa stoi...
keżor Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2009 Keżor ja tam za facetami nie patrzyłem więc nie widziałem go :gwizdanie: też sie nie rozglądałem sam podszedł i sie przywitał
krolu Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Keżor ja tam za facetami nie patrzyłem więc nie widziałem go :gwizdanie: też sie nie rozglądałem sam podszedł i sie przywitał poleciał pewnie na koszulkę :polew: :polew:
stanley Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 cały dzień w robocie, zasuwam jak młody zorro albo jak frajer, na chwałe gwiazdy
Maxito Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 siemka z wieczora ja jeszcze tyram ale za bardzo mi się niechce wczoraj wieczorem zaliczyłem jeszcze jeden parking ale tam tez już się ślizgali i tak wyślizgali że w krawężnik zaje... em na szczęście tyłem i guma zamortyzowała i nic się nie stało poza tym jest gitara taka pogoda mnie jutro czeka wyprawa do famili na święta i jakieś 80 km muszę pokonać po pierdziszewie a tam sól i pług do śniegu to jakiś kosmos więc może być ciekawie więc jak w sobote sie nie odezwe znaczy ugrzęzłem w zaspie jakiejś
George88 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Dobrze, że wczoraj kupiłem sobie zimówki bo na pewno bym już zaliczył jakiś krawężnik. Coś mi się wydaje, że drogowcy zaspali. Główne drogi to dzisiaj tragedia. Keżor, masz jeszcze klubowe ramki na rejestracje??
Kędzior Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 quattro i zakręty w zasypanych uliczkach oooo tak to jesttt tooo hehehehe bajjjjkaaaaa George88 co za felunek zakupileś? standardową stal czy coś innego?
krolu Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 nuda... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 nuda... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a to wymyśl coś ciekawego :>
keżor Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2009 nuda... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a to wymyśl coś ciekawego :> masz go
krolu Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 ja nie mam weny ale jestem otwarty na propozycje
Rekomendowane odpowiedzi