Pucek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 ja mam tylko laptopa, za to w aucie mogę odreagować a słyszałeś ten example -kickstar w oryginale ? jaka c**jnia kto to słucha słyszałem, nawet znam osobę która to słucha, puściłem mu tą odpowiednią wersję i odpowiedział "TO NIE NA MNIE" słabiaki
krolu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 wy***rdalac od kolezanek, ulało jej sie :polew: a co do foteli Keżor cos obiecuje mi alcantare czerwoną :naughty: jak turbo zjebane czy co [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 23:39_________________________________________________chopy jadymy KATO Gano mnie rozdupia jak zawsze... na co dzień to jest taki cieć ze szkok w klipach takie ello mega ziom... [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 00:22_________________________________________________ Keżorowaty też ma tak poryte dzisiaj Seski prosił o ściszenie tego czegoś a to był tylko soczysty bass mniam mniam nie chce nić mówić ale to jest akurat megaa :kox: :kox: a pozatym teledysk przypomina mi zwykły szary dzień na moim osiedlu
keżor Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 nie chce nić mówić ale to jest akurat megaa :kox: :kox: siema Daria widze , że Krolu pozwolił Ci wejść na swój profil :polew:
krolu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 nie chce nić mówić ale to jest akurat megaa :kox: :kox: siema Daria widze , że Krolu pozwolił Ci wejść na swój profil :polew: :disgust:
stanley Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 nie chce nić mówić ale to jest akurat megaa :kox: :kox: siema Daria widze , że Krolu pozwolił Ci wejść na swój profil :polew: :disgust: :polew:
keżor Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 pier**licie, to jest nuuuta :polew: może po remixie Afrojacka by była spoko [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 00:44_________________________________________________lece w kime
talib1990 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=178958.new#new nasz kolega z płomieniami na aucie powrócił :decayed:
stanley Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=178958.new#new nasz kolega z płomieniami na aucie powrócił :decayed: ale ciul [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 01:35_________________________________________________zbieram się
akjam Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 No to powoli zbieram się do domku... :gwizdanie:
diman Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 no i co tam panowie :gwizdanie: chillout
Miszka82 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 no i co tam panowie :gwizdanie: chillout nooo....dobrze, że nie napisałeś, że wóda
diman Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 no i co tam panowie :gwizdanie: chillout nooo....dobrze, że nie napisałeś, że wóda nie no ja się brzydzę wódką
Rekomendowane odpowiedzi