Bulczas Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 diman na trzeźwo to robiłem A Ty w ogóle kiedykolwiek jesteś trzeźwy
diman Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 diman na trzeźwo to robiłem hmmm no to naprawdę nie wiem co tobą kierowało
diman Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 diman na trzeźwo to robiłem A Ty w ogóle kiedykolwiek jesteś trzeźwy napewno rano
Miszka82 Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 diman na trzeźwo to robiłem A Ty w ogóle kiedykolwiek jesteś trzeźwy tak od momentu przebudzenia do śniadania :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 diman na trzeźwo to robiłem A Ty w ogóle kiedykolwiek jesteś trzeźwy tak od momentu przebudzenia do śniadania :polew: :polew: Tak myślałem
Miszka82 Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 beda rzygoł :polew: :polew: [br]Dopisany: 26 Luty 2011, 23:48_________________________________________________ diman na trzeźwo to robiłem A Ty w ogóle kiedykolwiek jesteś trzeźwy tak od momentu przebudzenia do śniadania :polew: :polew: Tak myślałem życie jest trudne budzę się...seta, jem śniadanie ćwiortka.........jadę w trasę 0,5 i tak dniówka zleci
stanley Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 już mi przeszło Zapiłem piwkiem i luzik
Bulczas Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 już mi przeszło Zapiłem piwkiem i luzik Miszka Ciebie to by najlepiej na syberie wysłać tam byś był w swoim żywiole
Gość elvis80 Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 http://moto.onet.pl/1638519,1,przekrecony-licznik-czy-aso-pomaga,artykul.html?node=41788 1998r, 116KM pompowtrysk :polew: co za ściule na tej interii [br]Dopisany: 26 Luty 2011, 23:40_________________________________________________ Miszka, czym się kierowałeś dając sobie ten obrazek w avatar i co on onzacza ? a co na trzeźwo bałeś się zapytać :polew: to płonący kościół ale pójdzie do wymiany juz niedługo musiał to wstawic na niezłej bani [br]Dopisany: 26 Luty 2011, 23:43_________________________________________________ nie mam VAG'a jest mi z tym c**jowo.... widziałem tylko na Reno jak mi uniwersalny podłączali że 17912 nr błędu coś o bypasie A i jakimś niepożądanym powietrzu ... jeżdziłem ponad 100km po przeczyszczeniu tego czujnika odpowietrzenia baku i ch***j wymienilem na nówkę za 120zł i ch***j mam teraz dwa dobre i se chyba w :bicz3: mogę to wsadzić to podjedz na spota ktos napewno ci to z vaguje za pare groszy wezmę to pod uwagę...oby tylko była możliwość, ach najwyżej dzień free zrobię sobie i tyle ... - dałem d..y z tym weznę ups
Miszka82 Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 już mi przeszło Zapiłem piwkiem i luzik Miszka Ciebie to by najlepiej na syberie wysłać tam byś był w swoim żywiole za zimno
diman Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 już mi przeszło Zapiłem piwkiem i luzik no ty jednak wiesz jak takie rzeczy zażegnać
Miszka82 Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 http://moto.onet.pl/1638519,1,przekrecony-licznik-czy-aso-pomaga,artykul.html?node=41788 1998r, 116KM pompowtrysk :polew: co za ściule na tej interii [br]Dopisany: 26 Luty 2011, 23:40_________________________________________________ Miszka, czym się kierowałeś dając sobie ten obrazek w avatar i co on onzacza ? a co na trzeźwo bałeś się zapytać :polew: to płonący kościół ale pójdzie do wymiany juz niedługo musiał to wstawic na niezłej bani [br]Dopisany: 26 Luty 2011, 23:43_________________________________________________ nie mam VAG'a jest mi z tym c**jowo.... widziałem tylko na Reno jak mi uniwersalny podłączali że 17912 nr błędu coś o bypasie A i jakimś niepożądanym powietrzu ... jeżdziłem ponad 100km po przeczyszczeniu tego czujnika odpowietrzenia baku i ch***j wymienilem na nówkę za 120zł i ch***j mam teraz dwa dobre i se chyba w :bicz3: mogę to wsadzić to podjedz na spota ktos napewno ci to z vaguje za pare groszy weznę to pod uwagę...oby tylko była możliwość, ach najwyżej dzień free zrobię sobie i tyle ... mówi się wezmę prawdziwy elvis nie potrzebuje urlopu :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 już mi przeszło Zapiłem piwkiem i luzik Miszka Ciebie to by najlepiej na syberie wysłać tam byś był w swoim żywiole za zimno Ale takiej hawajskiej syberii byś nie odmówił
Gość elvis80 Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 na kielonki nie popiją za długo mam kolegę z UKRAINY...
stanley Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 już mi przeszło Zapiłem piwkiem i luzik no ty jednak wiesz jak takie rzeczy zażegnać jeszcze mam jedno tyskie, chcę je wypić, ale chyba nie dam rady
keżor Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Opublikowano 26 Lutego 2011 w ogóle Miszka , dostałem wczoraj mandat w tej Twojej j**anej wiosce a kulałem sie tak powoli , że miałem wrażenie że zaraz sie auto zatrzyma a tu k**wa 83/50 2stówy mi patałachy dały i powiedziałem im , że wcale nie jechałem szybko bo jakbym jechał szybko to by mi mahnąć nie zdążył taką mam moc :decayed: ale nie pomogło
Bulczas Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 w ogóle Miszka , dostałem wczoraj mandat w tej Twojej j**anej wiosce a kulałem sie tak powoli , że miałem wrażenie że zaraz sie auto zatrzyma a tu ku***a 83/50 2stówy mi patałachy dały i powiedziałem im , że wcale nie jechałem szybko bo jakbym jechał szybko to by mi mahnąć nie zdążył taką mam moc :decayed: ale nie pomogło :polew:
Rekomendowane odpowiedzi