Gracjusz Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Ja wpadam - bede okolo 19 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilbs Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Też się chłopaki piszę :> Będę troszkę wcześniej bo murze MAKUSIA odwiedzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOLF A4 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 No ja tez bede ! napewno Ide myc autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 No ja tez bede ! napewno Ide myc autko Daj spokój... bo wszyscy zaczną myc na spoty... ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 No ja tez bede ! napewno Ide myc autko Daj spokój... bo wszyscy zaczną myc na spoty... ;/ no co ja też wlasnie z myjki wyjechalem...ale z leksza tylko na bezdotyku byłem Krolu też byś umył swojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 ja dziś nie dam rady i nie wiem czy w przyszłym tygodniu wyrobie ;( Bawcie sie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 a tak przy okazji jest tuz przed spotem, jeżdżąć dużo po śląsku widze sporo furek z ramkami klubowymi bądź to z naklejkami a na spotach to żadnego, fajnie jakby wiara sie ujawniła i zaczęła zaglądać na spoty-live Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 1 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 a tak przy okazji jest tuz przed spotem, jeżdżąć dużo po śląsku widze sporo furek z ramkami klubowymi bądź to z naklejkami a na spotach to żadnego, fajnie jakby wiara sie ujawniła i zaczęła zaglądać na spoty-live to jest odwieczna zagadka, po co takim ludzią ramki klubowe jak nie wpadają na spoty , a na drodze jak im sie machnie to nie wiedzą o co cho Krolu , nie siej propagandy i idź myć paździocha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 a tak przy okazji jest tuz przed spotem, jeżdżąć dużo po śląsku widze sporo furek z ramkami klubowymi bądź to z naklejkami a na spotach to żadnego, fajnie jakby wiara sie ujawniła i zaczęła zaglądać na spoty-live to jest odwieczna zagadka, po co takim ludzią ramki klubowe jak nie wpadają na spoty , a na drodze jak im sie machnie to nie wiedzą o co cho Krolu , nie siej propagandy i idź myć paździocha Umyje na piątek (chyba) to do następnego spotu powinien zostać czysty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Kiedy będą jakieś fotki z dzisiejszego spotu? Trzeba coś na NK wrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Kiedy będą jakieś fotki z dzisiejszego spotu? Trzeba coś na NK wrzucić daj Keżorowi obrobić, kto wie czy jeszcze tam pod GO - Sportem nie siedzą Gregory dzieki za przejażdżkę, fajnie lata to Twoje 1.8T :>[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2009, 23:04_________________________________________________ a tak przy okazji jest tuz przed spotem, jeżdżąć dużo po śląsku widze sporo furek z ramkami klubowymi bądź to z naklejkami a na spotach to żadnego, fajnie jakby wiara sie ujawniła i zaczęła zaglądać na spoty-live to jest odwieczna zagadka, po co takim ludzią ramki klubowe jak nie wpadają na spoty , a na drodze jak im sie machnie to nie wiedzą o co cho no właśnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 to jest odwieczna zagadka, po co takim ludzią ramki klubowe jak nie wpadają na spoty , a na drodze jak im sie machnie to nie wiedzą o co cho Pewnie tylko po to, żeby się pochwalić znajomym że to oni są z A4-klub-u i żeby "reprezentować" klub jak ich ktoś zapyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 gdzie jutro dostane kostke do stacyjki bo mi sie wlasnie posypała :/ wiecie gdzie można podjechać i bedzie coś takiego dostępne z bomby ? a nie "na zamówienie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 gdzie jutro dostane kostke do stacyjki bo mi sie wlasnie posypała :/ wiecie gdzie można podjechać i bedzie coś takiego dostępne z bomby ? a nie "na zamówienie" Allegro i szukaj w swojej okolicy. Ja szukam dziś zbiorniczka wyrównawczego płynu chłodzącego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 No i gdzie te fotki keżor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 gdzie jutro dostane kostke do stacyjki bo mi sie wlasnie posypała :/ wiecie gdzie można podjechać i bedzie coś takiego dostępne z bomby ? a nie "na zamówienie" Allegro i szukaj w swojej okolicy. Ja szukam dziś zbiorniczka wyrównawczego płynu chłodzącego. A dojechałeś do domu bez problemów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 gdzie jutro dostane kostke do stacyjki bo mi sie wlasnie posypała :/ wiecie gdzie można podjechać i bedzie coś takiego dostępne z bomby ? a nie "na zamówienie" Allegro i szukaj w swojej okolicy. Ja szukam dziś zbiorniczka wyrównawczego płynu chłodzącego. A dojechałeś do domu bez problemów? no widzisz o ktorej zapodalem pytanie...a ze spotu wyjechalem chwilke po 21 nie no dojechalem ale kluczyk prawie polamalem zeby odpalic, wiesz nic na sile wszystko na chama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 hejka - jak ktoś ma ochote to w Gliwicach grilla robimy w piątek ( zapisy do mnie na PW ) Grill i węgiel oczywiście będzie a resztę każdy przywozi wg swojego unania - co kto lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 hejka - jak ktoś ma ochote to w Gliwicach grilla robimy w piątek ( zapisy do mnie na PW ) Grill i węgiel oczywiście będzie a resztę każdy przywozi wg swojego unania - co kto lubi dzieki za zaproszenie, ja na 100% nie dam rady ale inni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 no widzisz o ktorej zapodalem pytanie...a ze spotu wyjechalem chwilke po 21 nie no dojechalem ale kluczyk prawie polamalem zeby odpalic, wiesz nic na sile wszystko na chama To ja kiedyś miałem takiego parcha forda w którym złamał mi się kluczyk, a że nie było mnie na miejscu w domu i musiałem jakoś auto odpalać to wyrezałem taki patent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi