Bulczas Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Wszyscy zapracowani albo balują już :gwizdanie:
akjam Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Co tu takie nudy? bo ty wpadles Nie było mnie od siódmej rano a tu kilka postów. Wszyscy zapracowani albo balują już :gwizdanie: No właśnie trzeba byłoby coś wymyślić.
diman Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Co tu takie nudy? bo ty wpadles Nie było mnie od siódmej rano a tu kilka postów. Wszyscy zapracowani albo balują już :gwizdanie: No właśnie trzeba byłoby coś wymyślić. no trzeba bo nudy zaczynaja doskwierac [br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 17:43_________________________________________________ Nie ma alkoholu nie ma postów pijok
Bulczas Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Ty Diman miałeś nie imprezować :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Nie ma alkoholu nie ma postów bolesna.....ale prawda ja już gotów do boju nawet mam tekst przewodni wieczoru Hej wódeczko ma kochana łazisz za mną już od rana Odejdź szmato kurwo dziwko ja chcę sobie jebnąć piwko Jedno piwko albo dwa to zależy już od dnia
akjam Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Nie ma alkoholu nie ma postów Obaiwam się, że jakbyśmy pisali po pijoku to byśmy się nie dogadali. Nie ma alkoholu nie ma postów bolesna.....ale prawda ja już gotów do boju nawet mam tekst przewodni wieczoru Hej wódeczko ma kochana łazisz za mną już od rana Odejdź szmato kurwo dziwko ja chcę sobie jebnąć piwko Jedno piwko albo dwa to zależy już od dnia :polew:
Bulczas Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Nie ma alkoholu nie ma postów bolesna.....ale prawda ja już gotów do boju nawet mam tekst przewodni wieczoru Hej wódeczko ma kochana łazisz za mną już od rana Odejdź szmato kurwo dziwko ja chcę sobie jebnąć piwko Jedno piwko albo dwa to zależy już od dnia j**any :polew: [br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 17:48_________________________________________________ Obaiwam się, że jakbyśmy pisali po pijoku to byśmy się nie dogadali. Ale tutaj chodzi o posty tylko a bajera i tak zawsze o jakiś bzdurach leci
Miszka82 Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 nie po to zapierdalałem cały tydzień żeby się dziś nie najebać ok spadam ziomy
Miszka82 Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Katowice gdzieś czy co? :gwizdanie: Kato ale gdzie to nie wiem jeszcze
akjam Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Katowice gdzieś czy co? :gwizdanie: Kato ale gdzie to nie wiem jeszcze Tel będziesz miał?
diman Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Ty Diman miałeś nie imprezować :gwizdanie: przeciez siedze w doma co sie czepiasz
Bulczas Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Ty Diman miałeś nie imprezować :gwizdanie: przeciez siedze w doma co sie czepiasz No ale cały czas Cię korci pewnie długo nie wytrzymasz
akjam Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Ty Diman miałeś nie imprezować :gwizdanie: przeciez siedze w doma co sie czepiasz Można zrobić alko w doma...
Rekomendowane odpowiedzi