OKO Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 OKO ja zaczynam u mnie na wsi a później kto wie gdzie mnie poniesie... :gwizdanie: Jak coś to możesz wpadać. ja też zaraz do sąsiada mykam... :gwizdanie: Mam smaka na alko jak Uj
OKO Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 ale nawaliliście wczoraj postów na forum i to same pierdoły, jak tak można [br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 18:47_________________________________________________ A ja pier***e nie pije ja też do dziewiątej :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 ale nawaliliście wczoraj postów na forum i to same pierdoły, jak tak można Czyli jak zawsze
akjam Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 OKO ja zaczynam u mnie na wsi a później kto wie gdzie mnie poniesie... :gwizdanie: Jak coś to możesz wpadać. ja też zaraz do sąsiada mykam... :gwizdanie: Mam smaka na alko jak Uj :gwizdanie:
OKO Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 ale nawaliliście wczoraj postów na forum i to same pierdoły, jak tak można Czyli jak zawsze
akjam Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 ale nawaliliście wczoraj postów na forum i to same pierdoły, jak tak można Czyli jak zawsze eee tam...
Bulczas Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 A kiedy tu były nomralne rozmowy :gwizdanie:
diman Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 A kiedy tu były nomralne rozmowy :gwizdanie: jak to kiedy zawsze są
OKO Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Diman, Stanley coś dla Was :gwizdanie: http://dziecko.onet.pl/60097,0,8,w_imie_dziecka,artykul.html
akjam Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 A kiedy tu były nomralne rozmowy :gwizdanie: jak to kiedy zawsze są
OKO Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 karwa rozładowałem sobie tel na maxa, już go ładuje z 3h i nie drgnie
akjam Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 karwa rozładowałem sobie tel na maxa, już go ładuje z 3h i nie drgnie Wogóle nie da się włączyć?
krolu Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 niet, świeci dioda że ładuje i na tym koniec a nie rozładował się na jakimś kamieniu lub asfalcie?? bo mój stary też się raz tak rozładował na chodniku :decayed:
akjam Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 niet, świeci dioda że ładuje i na tym koniec To coś nie halo!
Seski Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 dobrze że przynajmniej nie jesteście anonimowi...
OKO Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 niet, świeci dioda że ładuje i na tym koniec a nie rozładował się na jakimś kamieniu lub asfalcie?? bo mój stary też się raz tak rozładował na chodniku :decayed: zostawiłem go podłączonego przez USB z kompem i tak się rozładował do zera teraz go wykrywa ale nie odpala
Seski Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 niet, świeci dioda że ładuje i na tym koniec a nie rozładował się na jakimś kamieniu lub asfalcie?? bo mój stary też się raz tak rozładował na chodniku :decayed: zostawiłem go podłączonego przez USB z kompem i tak się rozładował do zera teraz go wykrywa ale nie odpala przecież jak podłączasz pod USB to się zawsze ładuje...
OKO Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 dobrze że przynajmniej nie jesteście anonimowi... ja jestem anonimowym Jaraczem od 14 lat ... ... na alkoholika dopiero pracuje
Rekomendowane odpowiedzi