Gość elvis80 Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 za każdym razem leje ze śmiechu: czaaaaarne włosy spielam;) heheheh bez umowy mogę ci....nąć :polew:
Bulczas Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 dotrzymam Ci Dimek towarzystwa i otworzę piwko
diman Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 dotrzymam Ci Dimek towarzystwa i otworzę piwko o spoko bo ja juz koncze drugiego drina [br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 21:38_________________________________________________ dotrzymam Ci Dimek towarzystwa i otworzę piwko w sumie to do moniki jedz a nie na forum siedzisz
Bulczas Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Właśnie wróciłem od niej i mogę się napić bo tak to trza jeździć
diman Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Właśnie wróciłem od niej i mogę się napić bo tak to trza jeździć a to git [br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 21:49_________________________________________________no nic cza pohytac trzeciego bo sie skonczylo :gwizdanie:
stanley Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 siema z wieczora piwko sącze, później następne i spać jutro do roboty narzygom im jutro na pożeganie w tym rybniku
Bulczas Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 siema z wieczora piwko sącze, później następne i spać jutro do roboty narzygom im jutro na pożeganie w tym rybniku sobota w pracy
stanley Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 siema z wieczora piwko sącze, później następne i spać jutro do roboty narzygom im jutro na pożeganie w tym rybniku sobota w pracy moja pierwsza w tej robocie, ale w środe miałem za to wolne
diman Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 siema z wieczora piwko sącze, później następne i spać jutro do roboty narzygom im jutro na pożeganie w tym rybniku najlepi nasrej to bedzie wiekszy fan :kox:
stanley Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 siema z wieczora piwko sącze, później następne i spać jutro do roboty narzygom im jutro na pożeganie w tym rybniku najlepi nasrej to bedzie wiekszy fan :kox: będzie mi brakować niektórych d*p
Bulczas Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 siema z wieczora piwko sącze, później następne i spać jutro do roboty narzygom im jutro na pożeganie w tym rybniku najlepi nasrej to bedzie wiekszy fan :kox: będzie mi brakować niektórych d*p Tego kwaitu to pół światu
diman Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 siema z wieczora piwko sącze, później następne i spać jutro do roboty narzygom im jutro na pożeganie w tym rybniku najlepi nasrej to bedzie wiekszy fan :kox: będzie mi brakować niektórych d*p :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 21:57_________________________________________________ siema z wieczora piwko sącze, później następne i spać jutro do roboty narzygom im jutro na pożeganie w tym rybniku najlepi nasrej to bedzie wiekszy fan :kox: będzie mi brakować niektórych d*p Tego kwaitu to pół światu ale moze on ma jakies specyficzne :gwizdanie:
stanley Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 siema z wieczora piwko sącze, później następne i spać jutro do roboty narzygom im jutro na pożeganie w tym rybniku najlepi nasrej to bedzie wiekszy fan :kox: będzie mi brakować niektórych d*p Tego kwaitu to pół światu wiem, ale tam dziewczyny jakieś takie swojskie, a na Świętochłowice większość, to takie lale :gwizdanie:
diman Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 siema z wieczora piwko sącze, później następne i spać jutro do roboty narzygom im jutro na pożeganie w tym rybniku najlepi nasrej to bedzie wiekszy fan :kox: będzie mi brakować niektórych d*p Tego kwaitu to pół światu wiem, ale tam dziewczyny jakieś takie swojskie, a na Świętochłowice większość, to takie lale :gwizdanie: tez taka na rehabilitacji poznalem fajna i na dodatek swojska babka :kox:
Kędzior Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 tez taka na rehabilitacji poznalem fajna i na dodatek swojska babka :kox: chyba babe z nosa
Rekomendowane odpowiedzi