diman Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 wstawać i czego krzyczysz ? :gwizdanie: budzik mi tak długo dzwonił że padła bateria to dobrze, że nie miałaś komóry podłączonej do ładowania, bo ładnie by nam prądu zeżarło :gwizdanie: :gwizdanie: :polew:
stanley Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 ehhh.... materialisto materialista czy nie, ale licznik zapi*rdala
diman Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 ehhh.... materialisto materialista czy nie, ale licznik zapi*rdala a oszczędności trzeba szukać bo wszystko drożeje a dzieciątko w drodze :gwizdanie:
stanley Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 ehhh.... materialisto materialista czy nie, ale licznik zapi*rdala a oszczędności trzeba szukać bo wszystko drożeje a dzieciątko w drodze :gwizdanie: dobrze, że jeszcze piwo nie drożej bo bym się zdenerwował :gwizdanie:
diman Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 ehhh.... materialisto materialista czy nie, ale licznik zapi*rdala a oszczędności trzeba szukać bo wszystko drożeje a dzieciątko w drodze :gwizdanie: dobrze, że jeszcze piwo nie drożej bo bym się zdenerwował :gwizdanie: narazie paliwo idzie do góry to i reszta pójdzie za tym
Bulczas Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Nawet nic nie mówcie o paliwie i innych rzeczach
diman Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Nawet nic nie mówcie o paliwie i innych rzeczach u mnie od dwoch dni na BP ultimate diesel za 5.10 nosz Qurwa mac :wallbash:
Bulczas Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 No u mnie na najtańszej stacji zwykły ON 4,81
stanley Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 2 godz w robocie i nic się nie dzieje, siedze i siedze.....
diman Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 2 godz w robocie i nic się nie dzieje, siedze i siedze..... no i wypocznij to bedziesz mial sily na balety wieczorem :gwizdanie:
mlodyabc Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Panowie ja z innej beczki. Ma ktoś może z Was w B6 lub B7 założone spręzyny eibach lub weitec -30 najlepiej jeszcze w avancie? Sam myśle o takich a najlepiej by było zobaczyć na zywo jak to siadło. POzdrawiam
diman Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Panowie ja z innej beczki. Ma ktoś może z Was w B6 lub B7 założone spręzyny eibach lub weitec -30 najlepiej jeszcze w avancie? Sam myśle o takich a najlepiej by było zobaczyć na zywo jak to siadło. POzdrawiam majki z gliwic ma zalozone o 1.5 roku i sobie chwali nic sie nie pogorszylo chodzi mi tu o amortyzatory tu masz jego wątek http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=23899.0
Bulczas Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Stasiu Maciej Stuhr Rozmowa telefoniczna.avi
stanley Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Panowie ja z innej beczki. Ma ktoś może z Was w B6 lub B7 założone spręzyny eibach lub weitec -30 najlepiej jeszcze w avancie? Sam myśle o takich a najlepiej by było zobaczyć na zywo jak to siadło. POzdrawiam Pajda (B6 Avant) ma do sprzedania chyba waitec coś koło -40mm suka ładnie siedziała, ale dla niego było ciut za nisko
akjam Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Wydawało mi się, że w nocy tzn. nad ranem tu byłem... Panowie ja z innej beczki. Ma ktoś może z Was w B6 lub B7 założone spręzyny eibach lub weitec -30 najlepiej jeszcze w avancie? Sam myśle o takich a najlepiej by było zobaczyć na zywo jak to siadło. POzdrawiam majki z gliwic ma zalozone o 1.5 roku i sobie chwali nic sie nie pogorszylo chodzi mi tu o amortyzatory tu masz jego wątek http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=23899.0 To już Ci o tym młody mówiłem.
Kędzior Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 siema z rana jak wstalem śpioch masz farta ze mnie nie budziles
Rekomendowane odpowiedzi