Bulczas Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Adam bierz licznik z esy :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=190767.msg2243168#msg2243168
akjam Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 nudzi mi sie trochu :gwizdanie: Jakieś pomysły?
OKO Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 ja dopiero się zwlekłem złóżka i umyłem żeby :gwizdanie: nudzi mi sie trochu :gwizdanie: Jakieś pomysły?
diman Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 ja se zrobilem zakupy i tez mam ciutke nude ;(
Kędzior Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 nudzi mi sie trochu :gwizdanie: Jakieś pomysły? moze bys mi fure umyl? kurde niemam za bardzo pomyslu
OKO Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 ja se zrobilem zakupy i tez mam ciutke nude ;( podziękował za błędy juz w środe błędów nie będzie :gwizdanie:
diman Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 nudzi mi sie trochu :gwizdanie: Jakieś pomysły? moze bys mi fure umyl? kurde niemam za bardzo pomyslu a ja kasy bo jakby byla to i pomysly moment by sie urodzily :kox:
OKO Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 nudzi mi sie trochu :gwizdanie: Jakieś pomysły? moze bys mi fure umyl? kurde niemam za bardzo pomyslu dajesz transport i krate browarów... masz umyte
diman Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 ja se zrobilem zakupy i tez mam ciutke nude ;( podziękował za błędy juz w środe błędów nie będzie :gwizdanie: sie usunie znowu
akjam Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 ja dopiero się zwlekłem złóżka i umyłem żeby :gwizdanie: nudzi mi sie trochu :gwizdanie: Jakieś pomysły? Nie ma jak sobie trochę pospać! ja se zrobilem zakupy i tez mam ciutke nude ;( Coście tacy nudziarze!za***ista pogoda!
diman Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 nudzi mi sie trochu :gwizdanie: Jakieś pomysły? moze bys mi fure umyl? kurde niemam za bardzo pomyslu dajesz transport i krate browarów... masz umyte a potem z tą kratą zapraszam do mnie [br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 15:49_________________________________________________ ja dopiero się zwlekłem złóżka i umyłem żeby :gwizdanie: nudzi mi sie trochu :gwizdanie: Jakieś pomysły? Nie ma jak sobie trochę pospać! ja se zrobilem zakupy i tez mam ciutke nude ;( Coście tacy nudziarze!za***ista pogoda! no bylem przed chwilką na spacerku na zakupy i jest mega za***iście :kox:
OKO Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 nudzi mi sie trochu :gwizdanie: Jakieś pomysły? Nie ma jak sobie trochę pospać! ja se zrobilem zakupy i tez mam ciutke nude ;( Coście tacy nudziarze!za***ista pogoda! ale głowa boli jak by miało padać
Kędzior Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Coście tacy nudziarze!za***ista pogoda! zimno w h*j pizga wiater dajesz transport i krate browarów... masz umyte wolal bym postawic 2kraty browarow niz dac transport taniej by wyszly 2kraty niz podroz hehe
akjam Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Coście tacy nudziarze!za***ista pogoda! zimno w h*j pizga wiater Gdzieś Ty qr** jest!
Kędzior Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Coście tacy nudziarze!za***ista pogoda! zimno w h*j pizga wiater Gdzieś Ty q***wa jest! a przez bedzin i czeladz przejezdzalem :polew:
akjam Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Coście tacy nudziarze!za***ista pogoda! zimno w h*j pizga wiater Gdzieś Ty q***wa jest! a przez bedzin i czeladz przejezdzalem :polew: Aaaaa... Zimny Łokieć?! No to wszystko jasne! :polew: Jeszce za wcześnie na to Kędzior!
Rekomendowane odpowiedzi