Miszka82 Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 EEeee ja też sobie coś chlapnę i idę spać. Cały weekend w szkole, nie mam ochoty nigdzie wychodzić, a w dodatku opuściłem spot, bo się uczyłem na egz. I po co mi to było?! Jak i tak nie zdałem i będę powtarzał przedmiot Następnym razem pamiętaj, że SPOT ważniejszy! trzymasz foty miszki na kompie.. nie, to bylo na 2753str :polew: Miszka na FB ma to przeciez i tak wyglądałem lepiej niż Ty na trzeźwo BTW Jakiś filmik na TVNie - Polska komedyja! bylem na tym w kinie - słabe
Kędzior Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 BTW Jakiś filmik na TVNie - Polska komedyja! zerkne przy drynku
akjam Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 BTW Jakiś filmik na TVNie - Polska komedyja! zerkne przy drynku Ja też póki co w domu obejrze... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 BTW Jakiś filmik na TVNie - Polska komedyja! zerkne przy drynku Ja też póki co w domu obejrze... :gwizdanie: poki co?
akjam Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 BTW Jakiś filmik na TVNie - Polska komedyja! zerkne przy drynku Ja też póki co w domu obejrze... :gwizdanie: poki co? :gwizdanie:
akjam Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Co tam :gwizdanie: Gdzie? w d..ie To sam sobie odpowiedz! :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Co tam :gwizdanie: Gdzie? w d..ie To sam sobie odpowiedz! :gwizdanie: ale chyba nie swojej :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Co tam :gwizdanie: leci kabarecik Kaj? ogólnie
akjam Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Co tam :gwizdanie: Gdzie? w d..ie To sam sobie odpowiedz! :gwizdanie: ale chyba nie swojej :polew: :polew: Nie wiem co tam Bulczas woli! :polew: Co tam :gwizdanie: leci kabarecik Kaj? ogólnie Chyba idę gdzieś na pifko?
akjam Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Nowy nabytek Co to za rozmiar? Szału nie robi.
Kędzior Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Nowy nabytek jedne z fajniejszych "standardowych" alu
Miszka82 Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Nowy nabytek Co to za rozmiar? Szału nie robi. no nawet na zimę obciach
Bulczas Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 No niestety ten sezon będę się na takich bujał najprawdopodobniej Ale potem na zimę będą jak znalazł
akjam Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Nowy nabytek Co to za rozmiar? Szału nie robi. no nawet na zimę obciach Nowy nabytek jedne z fajniejszych "standardowych" alu A'la mercedes.
Rekomendowane odpowiedzi