Bulczas Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 ale się zasiedziałem w garażu co dzialales? Wreście wy***ałem katalizator hehe wczas i co fajnie turbinka swista? No elegancko. Jeszcze tylko ogarnąć wyciek z przewodu doprowadzającego olej do turbiny i wyciek paliwa z pompy wtryskowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 ale się zasiedziałem w garażu co dzialales? Wreście wy***ałem katalizator hehe wczas i co fajnie turbinka swista? No elegancko. Jeszcze tylko ogarnąć wyciek z przewodu doprowadzającego olej do turbiny i wyciek paliwa z pompy wtryskowej k**wa ale sie zajebalem 1 drinkiem :polew: :polew: [br]Dopisany: 08 Marzec 2011, 00:37_________________________________________________takze tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 No ja piwko dopije i spadam do wyrka bo jestem wyjebany trochę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 No ja piwko dopije i spadam do wyrka bo jestem wyjebany trochę :gwizdanie: ja sobie zrobilem jednego drina, ale jakos sie zagapilem i nalalem praktycznie samego łysakcza :gwizdanie: zapomnialem o pepsi hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 No ja piwko dopije i spadam do wyrka bo jestem wyjebany trochę :gwizdanie: ja sobie zrobilem jednego drina, ale jakos sie zagapilem i nalalem praktycznie samego łysakcza :gwizdanie: zapomnialem o pepsi hehe Jak wy możecie pić to kolorowe gówno Kiedyś wypiliśmy z kumplem całą butlę tego i na następne 3 dni żyć nie mogłem bo non stop było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 No ja piwko dopije i spadam do wyrka bo jestem wyjebany trochę :gwizdanie: ja sobie zrobilem jednego drina, ale jakos sie zagapilem i nalalem praktycznie samego łysakcza :gwizdanie: zapomnialem o pepsi hehe Jak wy możecie pić to kolorowe gówno Kiedyś wypiliśmy z kumplem całą butlę tego i na następne 3 dni żyć nie mogłem bo non stop było wiesz tak wieczorem dla smaku to wsam raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Spoko. Dobra zawijam się do wyrka. Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Spoko. Dobra zawijam się do wyrka. Narka pussy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 siemka dziś ma być cały dzień bezchmurne niebo na południu Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 najlepszego Paniom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 w dzień spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 [br]Dopisany: 08 Marzec 2011, 08:10_________________________________________________ najlepszego Paniom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 wszystkiego dobrego życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 wszystkiego dobrego życzę nam proszę podwójnie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 wszystkiego dobrego życzę nam proszę podwójnie dzięki tak tak zapomniałem życzę wam wszystkiego dobrego :kwiatek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 bry ja już się wycałowałem: najepierw w domu, a później w robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 bry ja już się wycałowałem: najepierw w domu, a później w robocie ale w robocie smakowało lepiej co :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 wszystkiego dobrego życzę nam proszę podwójnie dzięki tak tak zapomniałem życzę wam wszystkiego dobrego :kwiatek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Najlepszego paniom :kwiatek: bry ja już się wycałowałem: najepierw w domu, a później w robocie ale w robocie smakowało lepiej co :gwizdanie: [br]Dopisany: 08 Marzec 2011, 08:54_________________________________________________Aha Spoko. Dobra zawijam się do wyrka. Narka pussy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 siemka najlepszego kobitki w dniu tego komunistycznego swieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi