stanley Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Temat Bukowiny ogarnie Miron i da mi znać, odnośnie pokuju na dole dla mnie itp.. także do jutro wszystko będe wiedział. najlepiej gdzieś przy schodach - bedziesz mógł kasować za przejście
Grisza79 Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Temat Bukowiny ogarnie Miron i da mi znać, odnośnie pokuju na dole dla mnie itp.. także do jutro wszystko będe wiedział. :oklaski: takich ludzi jak Ty potrzeba nam więcej Temat Bukowiny ogarnie Miron i da mi znać, odnośnie pokuju na dole dla mnie itp.. także do jutro wszystko będe wiedział. najlepiej gdzieś przy schodach - bedziesz mógł kasować za przejście Materialisto ty...... eeee jak już, to od klubowiczów po ćwiartce a od klubowiczek po całuśnym całusie :gwizdanie:
stanley Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Temat Bukowiny ogarnie Miron i da mi znać, odnośnie pokuju na dole dla mnie itp.. także do jutro wszystko będe wiedział. :oklaski: takich ludzi jak Ty potrzeba nam więcej Temat Bukowiny ogarnie Miron i da mi znać, odnośnie pokuju na dole dla mnie itp.. także do jutro wszystko będe wiedział. najlepiej gdzieś przy schodach - bedziesz mógł kasować za przejście Materialisto ty...... eeee jak już, to od klubowiczów po ćwiartce a od klubowiczek po całuśnym całusie :gwizdanie: romantyk
gracia Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Temat Bukowiny ogarnie Miron i da mi znać, odnośnie pokuju na dole dla mnie itp.. także do jutro wszystko będe wiedział. :oklaski: takich ludzi jak Ty potrzeba nam więcej Temat Bukowiny ogarnie Miron i da mi znać, odnośnie pokuju na dole dla mnie itp.. także do jutro wszystko będe wiedział. najlepiej gdzieś przy schodach - bedziesz mógł kasować za przejście Materialisto ty...... eeee jak już, to od klubowiczów po ćwiartce a od klubowiczek po całuśnym całusie :gwizdanie: A co na to Twój HAREM
Pucek Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 trochę mnie wczoraj przewiało :gwizdanie: zachciało się prawie śląskiej kiełbaski
pajda Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 co myślicie o oponach Vredestein Ultrac Sessanta 225/40R18 92 Y XL? miał ktoś może kiedyś? stanley jak sie zapatrujesz?
Pucek Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 są bardzo chwalone, myślę że szczególnie przez wygląd tej opony
Miszka82 Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 w przerwie między spotkaniami co tam pany ? OKO żyjesz
stanley Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 co myślicie o oponach Vredestein Ultrac Sessanta 225/40R18 92 Y XL? miał ktoś może kiedyś? stanley jak sie zapatrujesz? wyglądają ładnie, ale opinii nie czytałem Ja już dla siebie sobie dzisiaj domówiłem [br]Dopisany: 16 Marzec 2011, 15:48_________________________________________________miałem 15" letnie tej firmy i były bdb ale bieżnik całkiem inny[br]Dopisany: 16 Marzec 2011, 15:49_________________________________________________Poniżej cytuję jedną z opinii z netu: "wyglad super, trzymaja sie drogi jak tesciowa balkonu (na mokrym i suchym). " :polew:
Grisza79 Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Temat Bukowiny ogarnie Miron i da mi znać, odnośnie pokuju na dole dla mnie itp.. także do jutro wszystko będe wiedział. :oklaski: takich ludzi jak Ty potrzeba nam więcej Temat Bukowiny ogarnie Miron i da mi znać, odnośnie pokuju na dole dla mnie itp.. także do jutro wszystko będe wiedział. najlepiej gdzieś przy schodach - bedziesz mógł kasować za przejście Materialisto ty...... eeee jak już, to od klubowiczów po ćwiartce a od klubowiczek po całuśnym całusie :gwizdanie: A co na to Twój HAREM Harem o niczym się nie dowie "wyglad super, trzymaja sie drogi jak tesciowa balkonu (na mokrym i suchym). " :polew: Dobre.....
tolek85 Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 A ja miałem być w wawie, a będe za tydzień
Seski Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 A ja miałem być w wawie, a będe za tydzień i po co się pchasz w te korki...?
Rekomendowane odpowiedzi