Grisza79 Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 A tak apropo udało sie i jade do Bukowiny. Jeszcze tylko przelew zrobie i Gites. Dla zainteresowanych. Będe wyjeżdzał z wami z KATO... jeśli można oczywiście, i miejsca będę miał wolne w aucie, także moge kogoś przygarnąć. A jak nie to pojade sam....
stanley Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 A tak apropo udało sie i jade do Bukowiny. Jeszcze tylko przelew zrobie i Gites. Dla zainteresowanych. Będe wyjeżdzał z wami z KATO... jeśli można oczywiście, i miejsca będę miał wolne w aucie, także moge kogoś przygarnąć. A jak nie to pojade sam.... a lachonarium w przyczepce
Adrenalina Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 A tak apropo udało sie i jade do Bukowiny. Jeszcze tylko przelew zrobie i Gites. Dla zainteresowanych. Będe wyjeżdzał z wami z KATO... jeśli można oczywiście, i miejsca będę miał wolne w aucie, także moge kogoś przygarnąć. no i pięknie to jeszcze tutaj klikaj http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=193338.0
Grisza79 Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 A tak apropo udało sie i jade do Bukowiny. Jeszcze tylko przelew zrobie i Gites. Dla zainteresowanych. Będe wyjeżdzał z wami z KATO... jeśli można oczywiście, i miejsca będę miał wolne w aucie, także moge kogoś przygarnąć. A jak nie to pojade sam.... a lachonarium w przyczepce W bagażniku... A tak apropo udało sie i jade do Bukowiny. Jeszcze tylko przelew zrobie i Gites. Dla zainteresowanych. Będe wyjeżdzał z wami z KATO... jeśli można oczywiście, i miejsca będę miał wolne w aucie, także moge kogoś przygarnąć. no i pięknie to jeszcze tutaj klikaj http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=193338.0 56. 102,103 Pucek + Adrenalina ??
Adrenalina Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 56. 102,103 Pucek + Adrenalina ?? jedna, wielka, kochająca się rodzina :polew:
stanley Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 56. 102,103 Pucek + Adrenalina ?? jedna, wielka, kochająca się rodzina :polew: brakuje jeszcze "gratis - Kędzior" :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 56. 102,103 Pucek + Adrenalina ?? jedna, wielka, kochająca się rodzina :polew: :gwizdanie: Stanley a ty czemu nie jedziesz ?
Adrenalina Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 56. 102,103 Pucek + Adrenalina ?? jedna, wielka, kochająca się rodzina :polew: :gwizdanie: Stanley a ty czemu nie jedziesz ? Art w tym czasie będzie obserwował jak topnieją śniegi na włoskich stokach
stanley Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 56. 102,103 Pucek + Adrenalina ?? jedna, wielka, kochająca się rodzina :polew: :gwizdanie: Stanley a ty czemu nie jedziesz ? muszę jechać do Włoch na narty [br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 13:58_________________________________________________ 56. 102,103 Pucek + Adrenalina ?? jedna, wielka, kochająca się rodzina :polew: :gwizdanie: Stanley a ty czemu nie jedziesz ? Art w tym czasie będzie obserwował jak topnieją śniegi na włoskich stokach topnieć to będzie moja wątroba
Adrenalina Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 muszę jechać do Włoch na narty nikt Cię nie zmusza
stanley Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 muszę jechać do Włoch na narty nikt Cię nie zmusza zmusza mnie wpłacone 219euro
Grisza79 Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 muszę jechać do Włoch na narty nikt Cię nie zmusza zmusza mnie wpłacone 219euro AA nie wyglądasz na takiego co umie jeździć na nartach .... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 muszę jechać do Włoch na narty nikt Cię nie zmusza zmusza mnie wpłacone 219euro AA nie wyglądasz na takiego co umie jeździć na nartach .... :gwizdanie: narty to tylko wymówka Nie wyglądam jak rasowy narciarz? Jabyś mnie zobaczył w profi zjazdowej "gumie", kasku i powyginanymi kijami to byś zmienił zdanie
akjam Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Właśnie wróciłem ze stolycy. Ale choojowa droga! Deszcz, dziury!
tolek85 Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Właśnie wróciłem ze stolycy. Ale choojowa droga! Deszcz, dziury! no widzisz, mieliśmy się browarka napić w stolicy a się nie udało ja jadę za tydzień. Własnie, jak droga? jak daremna, to pojadę jednak pociągiem...
akjam Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Właśnie wróciłem ze stolycy. Ale choojowa droga! Deszcz, dziury! no widzisz, mieliśmy się browarka napić w stolicy a się nie udało ja jadę za tydzień. Własnie, jak droga? jak daremna, to pojadę jednak pociągiem... Najgorzej nie jest ale dużo robót drogowych...
diman Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Właśnie wróciłem ze stolycy. Ale choojowa droga! Deszcz, dziury! no widzisz, mieliśmy się browarka napić w stolicy a się nie udało ja jadę za tydzień. Własnie, jak droga? jak daremna, to pojadę jednak pociągiem... Najgorzej nie jest ale dużo robót drogowych... dużo to mało powiedziane tam cała droga to plac budowy
Rekomendowane odpowiedzi