Grisza79 Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 muszę jechać do Włoch na narty nikt Cię nie zmusza zmusza mnie wpłacone 219euro AA nie wyglądasz na takiego co umie jeździć na nartach .... :gwizdanie: narty to tylko wymówka Nie wyglądam jak rasowy narciarz? Jabyś mnie zobaczył w profi zjazdowej "gumie", kasku i powyginanymi kijami to byś zmienił zdanie Wierz mi, nie chciałbym tego widzieć ...
stanley Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 muszę jechać do Włoch na narty nikt Cię nie zmusza zmusza mnie wpłacone 219euro AA nie wyglądasz na takiego co umie jeździć na nartach .... :gwizdanie: narty to tylko wymówka Nie wyglądam jak rasowy narciarz? Jabyś mnie zobaczył w profi zjazdowej "gumie", kasku i powyginanymi kijami to byś zmienił zdanie Wierz mi, nie chciałbym tego widzieć ... a ta guma była by tak obcisła, że aż suty by mi było widać :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 muszę jechać do Włoch na narty nikt Cię nie zmusza zmusza mnie wpłacone 219euro AA nie wyglądasz na takiego co umie jeździć na nartach .... :gwizdanie: narty to tylko wymówka Nie wyglądam jak rasowy narciarz? Jabyś mnie zobaczył w profi zjazdowej "gumie", kasku i powyginanymi kijami to byś zmienił zdanie Wierz mi, nie chciałbym tego widzieć ... a ta guma była by tak obcisła, że aż suty by mi było widać :gwizdanie: Miszka by pewnie z miłą chęcią chciałby to zobaczyć :polew:
stanley Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 muszę jechać do Włoch na narty nikt Cię nie zmusza zmusza mnie wpłacone 219euro AA nie wyglądasz na takiego co umie jeździć na nartach .... :gwizdanie: narty to tylko wymówka Nie wyglądam jak rasowy narciarz? Jabyś mnie zobaczył w profi zjazdowej "gumie", kasku i powyginanymi kijami to byś zmienił zdanie Wierz mi, nie chciałbym tego widzieć ... a ta guma była by tak obcisła, że aż suty by mi było widać :gwizdanie: Miszka by pewnie z miłą chęcią chciałby to zobaczyć :polew: Miszka jeździ w luźnych gaciach na desce, więc nie jestem w jego typie
akjam Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Właśnie wróciłem ze stolycy. Ale choojowa droga! Deszcz, dziury! no widzisz, mieliśmy się browarka napić w stolicy a się nie udało ja jadę za tydzień. Własnie, jak droga? jak daremna, to pojadę jednak pociągiem... Najgorzej nie jest ale dużo robót drogowych... dużo to mało powiedziane tam cała droga to plac budowy No jest tego trochę ale jak już to zrobią to będzie very nice! muszę jechać do Włoch na narty nikt Cię nie zmusza zmusza mnie wpłacone 219euro AA nie wyglądasz na takiego co umie jeździć na nartach .... :gwizdanie: narty to tylko wymówka Nie wyglądam jak rasowy narciarz? Jabyś mnie zobaczył w profi zjazdowej "gumie", kasku i powyginanymi kijami to byś zmienił zdanie Wierz mi, nie chciałbym tego widzieć ... a ta guma była by tak obcisła, że aż suty by mi było widać :gwizdanie: :polew:
diman Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Właśnie wróciłem ze stolycy. Ale choojowa droga! Deszcz, dziury! no widzisz, mieliśmy się browarka napić w stolicy a się nie udało ja jadę za tydzień. Własnie, jak droga? jak daremna, to pojadę jednak pociągiem... Najgorzej nie jest ale dużo robót drogowych... dużo to mało powiedziane tam cała droga to plac budowy No jest tego trochę ale jak już to zrobią to będzie very nice! nie no wtedy napewno
akjam Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Właśnie wróciłem ze stolycy. Ale choojowa droga! Deszcz, dziury! no widzisz, mieliśmy się browarka napić w stolicy a się nie udało ja jadę za tydzień. Własnie, jak droga? jak daremna, to pojadę jednak pociągiem... Najgorzej nie jest ale dużo robót drogowych... dużo to mało powiedziane tam cała droga to plac budowy No jest tego trochę ale jak już to zrobią to będzie very nice! nie no wtedy napewno Ale cza się jeszcze pomęczyć. Diman! Mam dwie dobre wiadomości! Którą chcesz usłyszeć jako pierwszą? DObrą czy dobrą?
diman Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Właśnie wróciłem ze stolycy. Ale choojowa droga! Deszcz, dziury! no widzisz, mieliśmy się browarka napić w stolicy a się nie udało ja jadę za tydzień. Własnie, jak droga? jak daremna, to pojadę jednak pociągiem... Najgorzej nie jest ale dużo robót drogowych... dużo to mało powiedziane tam cała droga to plac budowy No jest tego trochę ale jak już to zrobią to będzie very nice! nie no wtedy napewno Ale cza się jeszcze pomęczyć. Diman! Mam dwie dobre wiadomości! Którą chcesz usłyszeć jako pierwszą? DObrą czy dobrą? obie :kox: :kox:
Pucek Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Stasiu, ale Cie poniosła fantazja :polew:
stanley Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Stasiu, ale Cie poniosła fantazja :polew: nie rozumiem :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 16:02_________________________________________________BTW chyba czas do domu
diman Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Stasiu, ale Cie poniosła fantazja :polew: nie rozumiem :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 16:02_________________________________________________BTW chyba czas do domu toś sie zasiedzial w tej robocie :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Nie wyglądam jak rasowy narciarz? Jabyś mnie zobaczył w profi zjazdowej "gumie", kasku i powyginanymi kijami to byś zmienił zdanie a ta guma była by tak obcisła, że aż suty by mi było widać :gwizdanie: narty to tylko wymówka Nie wyglądam jak rasowy narciarz? Jabyś mnie zobaczył w profi zjazdowej "gumie", kasku i powyginanymi kijami to byś zmienił zdanie
stanley Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Nie wyglądam jak rasowy narciarz? Jabyś mnie zobaczył w profi zjazdowej "gumie", kasku i powyginanymi kijami to byś zmienił zdanie a ta guma była by tak obcisła, że aż suty by mi było widać :gwizdanie: narty to tylko wymówka Nie wyglądam jak rasowy narciarz? Jabyś mnie zobaczył w profi zjazdowej "gumie", kasku i powyginanymi kijami to byś zmienił zdanie :gwizdanie:
akjam Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Właśnie wróciłem ze stolycy. Ale choojowa droga! Deszcz, dziury! no widzisz, mieliśmy się browarka napić w stolicy a się nie udało ja jadę za tydzień. Własnie, jak droga? jak daremna, to pojadę jednak pociągiem... Najgorzej nie jest ale dużo robót drogowych... dużo to mało powiedziane tam cała droga to plac budowy No jest tego trochę ale jak już to zrobią to będzie very nice! nie no wtedy napewno Ale cza się jeszcze pomęczyć. Diman! Mam dwie dobre wiadomości! Którą chcesz usłyszeć jako pierwszą? DObrą czy dobrą? obie :kox: :kox: Paczka jakaś do mnie dotarła z Irlandii, to pewnie coś dla Ciebie i Krola... :gwizdanie: U mnie wszystko podłączone... :gwizdanie:
diman Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Właśnie wróciłem ze stolycy. Ale choojowa droga! Deszcz, dziury! no widzisz, mieliśmy się browarka napić w stolicy a się nie udało ja jadę za tydzień. Własnie, jak droga? jak daremna, to pojadę jednak pociągiem... Najgorzej nie jest ale dużo robót drogowych... dużo to mało powiedziane tam cała droga to plac budowy No jest tego trochę ale jak już to zrobią to będzie very nice! nie no wtedy napewno Ale cza się jeszcze pomęczyć. Diman! Mam dwie dobre wiadomości! Którą chcesz usłyszeć jako pierwszą? DObrą czy dobrą? obie :kox: :kox: Paczka jakaś do mnie dotarła z Irlandii, to pewnie coś dla Ciebie i Krola... :gwizdanie: U mnie wszystko podłączone... :gwizdanie: no to spoko jak uporam sie z turbawką bo lekkie problemy na trasie do mnie to zabiore sie za lampki :kox: :kox:
akjam Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Właśnie wróciłem ze stolycy. Ale choojowa droga! Deszcz, dziury! no widzisz, mieliśmy się browarka napić w stolicy a się nie udało ja jadę za tydzień. Własnie, jak droga? jak daremna, to pojadę jednak pociągiem... Najgorzej nie jest ale dużo robót drogowych... dużo to mało powiedziane tam cała droga to plac budowy No jest tego trochę ale jak już to zrobią to będzie very nice! nie no wtedy napewno Ale cza się jeszcze pomęczyć. Diman! Mam dwie dobre wiadomości! Którą chcesz usłyszeć jako pierwszą? DObrą czy dobrą? obie :kox: :kox: Paczka jakaś do mnie dotarła z Irlandii, to pewnie coś dla Ciebie i Krola... :gwizdanie: U mnie wszystko podłączone... :gwizdanie: no to spoko jak uporam sie z turbawką bo lekkie problemy na trzsie do mnie to zabiore sie za lampki :kox: :kox: No i gut! Ogarnij temat tej szyby... :gwizdanie: Bo jest !
diman Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Właśnie wróciłem ze stolycy. Ale choojowa droga! Deszcz, dziury! no widzisz, mieliśmy się browarka napić w stolicy a się nie udało ja jadę za tydzień. Własnie, jak droga? jak daremna, to pojadę jednak pociągiem... Najgorzej nie jest ale dużo robót drogowych... dużo to mało powiedziane tam cała droga to plac budowy No jest tego trochę ale jak już to zrobią to będzie very nice! nie no wtedy napewno Ale cza się jeszcze pomęczyć. Diman! Mam dwie dobre wiadomości! Którą chcesz usłyszeć jako pierwszą? DObrą czy dobrą? obie :kox: :kox: Paczka jakaś do mnie dotarła z Irlandii, to pewnie coś dla Ciebie i Krola... :gwizdanie: U mnie wszystko podłączone... :gwizdanie: no to spoko jak uporam sie z turbawką bo lekkie problemy na trzsie do mnie to zabiore sie za lampki :kox: :kox: No i gut! Ogarnij temat tej szyby... :gwizdanie: Bo jest ! jak bedzie czas to sie bedzie coś kombinowac
stanley Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 nie wiem czy Wam kiedyś wspominałem, ale były kiedyś czasy, że pisali piosenki na moją cześć
Rekomendowane odpowiedzi