krolu Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 wypasione b6 kosztuje no kosztuje kosztuje B7 jeszcze więcej a b8 to już Hohoho no b7 to wiem z autopsji ale waszym daleko do wypasionych :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 i po robocie Grisza elegansio ze jedziesz Też się ciesze.... A tak apropo.. pisałem wcześniej już o tym, jade sam i będe miał wolne miejsca w samochodzie, także przygarne kogoś, jeżeli oczywiście będzie chciał jechać zemną. A jak nie to sam pojade...
Kędzior Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 i po robocie Grisza elegansio ze jedziesz Też się ciesze.... A tak apropo.. pisałem wcześniej już o tym, jade sam i będe miał wolne miejsca w samochodzie, także przygarne kogoś, jeżeli oczywiście będzie chciał jechać zemną. A jak nie to sam pojade... ja juz mam transporta Egon cos pisal ze niema z kim wiec jak co to moglbys go przygrnac
akjam Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 wypasione b6 kosztuje no kosztuje kosztuje B7 jeszcze więcej a b8 to już Hohoho no b7 to wiem z autopsji ale waszym daleko do wypasionych :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Synek! U mnie już kolejne mody na miejscu... :gwizdanie: Diman też będzie teraz grubo rezał.
krolu Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 wypasione b6 kosztuje no kosztuje kosztuje B7 jeszcze więcej a b8 to już Hohoho no b7 to wiem z autopsji ale waszym daleko do wypasionych :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Synek! U mnie już kolejne mody na miejscu... :gwizdanie: Diman też będzie teraz grubo rezał. no słyszałem, że moje lampki doszły :kox:
Kędzior Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Synek! U mnie już kolejne mody na miejscu... :gwizdanie: Diman też będzie teraz grubo rezał. trzeba se bylo kupic od razu wyrezane, taniej by cie wyszlo
diman Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 a i blache mam i to solidna do konca zycia auta wytrzyma Olmet Power? Gliwice pszczyńska gruba na co najmniej 1cm :kox: teraz tylko dorezac flansze i luz [br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 22:19_________________________________________________ wypasione b6 kosztuje no kosztuje kosztuje B7 jeszcze więcej a b8 to już Hohoho no b7 to wiem z autopsji ale waszym daleko do wypasionych :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: patrz na swojego wypasa
akjam Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 wypasione b6 kosztuje no kosztuje kosztuje B7 jeszcze więcej a b8 to już Hohoho no b7 to wiem z autopsji ale waszym daleko do wypasionych :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Synek! U mnie już kolejne mody na miejscu... :gwizdanie: Diman też będzie teraz grubo rezał. no słyszałem, że moje lampki doszły :kox: No chyba tak ale paczki jeszcze nie otwierałem. Synek! U mnie już kolejne mody na miejscu... :gwizdanie: Diman też będzie teraz grubo rezał. trzeba se bylo kupic od razu wyrezane, taniej by cie wyszlo Eeeee tam...
akjam Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 :gwizdanie: Fajny ten wózek... :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Synek! U mnie już kolejne mody na miejscu... :gwizdanie: Diman też będzie teraz grubo rezał. trzeba se bylo kupic od razu wyrezane, taniej by cie wyszlo dokładnie ... :gwizdanie: Ale tak to przynajmniej frajda jest, że coś samemu wyrezał...
diman Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 wypasione b6 kosztuje no kosztuje kosztuje B7 jeszcze więcej a b8 to już Hohoho no b7 to wiem z autopsji ale waszym daleko do wypasionych :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Synek! U mnie już kolejne mody na miejscu... :gwizdanie: Diman też będzie teraz grubo rezał. :gwizdanie: grubo rezac no mialem ale niestety turbo sie wysralo ;( ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo bedzie pare kucy wiecej :kox:
Miszka82 Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Synek! U mnie już kolejne mody na miejscu... :gwizdanie: Diman też będzie teraz grubo rezał. trzeba se bylo kupic od razu wyrezane, taniej by cie wyszlo dokładnie ... :gwizdanie: Ale tak to przynajmniej frajda jest, że coś samemu wyrezał... po chu ju frajda jak sobie później podliczy pomyśli na co mi to, za te pieniądze ( jak nie mniejsze) mogłem mieć to wszystko w Ori opcji [br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 22:25_________________________________________________ padam na pysk DObrze Ci tak! kolega
akjam Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Synek! U mnie już kolejne mody na miejscu... :gwizdanie: Diman też będzie teraz grubo rezał. trzeba se bylo kupic od razu wyrezane, taniej by cie wyszlo dokładnie ... :gwizdanie: Ale tak to przynajmniej frajda jest, że coś samemu wyrezał... po chu ju frajda jak sobie później podliczy pomyśli na co mi to, za te pieniądze ( jak nie mniejsze) mogłem mieć to wszystko w Ori opcji Co Wy wiecie o rezaniu... :naughty:
stanley Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 spadam spać chyba, ze nie dostanę tego co chcę, to wrócę
akjam Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 spadam spać chyba, ze nie dostanę tego co chcę, to wrócę :decayed:
Miszka82 Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Synek! U mnie już kolejne mody na miejscu... :gwizdanie: Diman też będzie teraz grubo rezał. trzeba se bylo kupic od razu wyrezane, taniej by cie wyszlo dokładnie ... :gwizdanie: Ale tak to przynajmniej frajda jest, że coś samemu wyrezał... po chu ju frajda jak sobie później podliczy pomyśli na co mi to, za te pieniądze ( jak nie mniejsze) mogłem mieć to wszystko w Ori opcji Co Wy wiecie o rezaniu... :naughty: dla mnie rezanie to coś z silnikiem, mocą, zawieszeniem a nie "rezanie" wypasu bo to tylko tak jakby doprowadzanie do stanu w jakim powinno być autko
Rekomendowane odpowiedzi