Grisza79 Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Synek! U mnie już kolejne mody na miejscu... :gwizdanie: Diman też będzie teraz grubo rezał. trzeba se bylo kupic od razu wyrezane, taniej by cie wyszlo dokładnie ... :gwizdanie: Ale tak to przynajmniej frajda jest, że coś samemu wyrezał... po chu ju frajda jak sobie później podliczy pomyśli na co mi to, za te pieniądze ( jak nie mniejsze) mogłem mieć to wszystko w Ori opcji Co Wy wiecie o rezaniu... :naughty: No napewno mniej niż o piciu :gwizdanie: spadam spać chyba, ze nie dostanę tego co chcę, to wrócę to do zobaczenia za 2min...
Miszka82 Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Synek! U mnie już kolejne mody na miejscu... :gwizdanie: Diman też będzie teraz grubo rezał. trzeba se bylo kupic od razu wyrezane, taniej by cie wyszlo dokładnie ... :gwizdanie: Ale tak to przynajmniej frajda jest, że coś samemu wyrezał... po chu ju frajda jak sobie później podliczy pomyśli na co mi to, za te pieniądze ( jak nie mniejsze) mogłem mieć to wszystko w Ori opcji Co Wy wiecie o rezaniu... :naughty: No napewno mniej niż o piciu :gwizdanie: no to...to na pewno
akjam Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Synek! U mnie już kolejne mody na miejscu... :gwizdanie: Diman też będzie teraz grubo rezał. trzeba se bylo kupic od razu wyrezane, taniej by cie wyszlo dokładnie ... :gwizdanie: Ale tak to przynajmniej frajda jest, że coś samemu wyrezał... po chu ju frajda jak sobie później podliczy pomyśli na co mi to, za te pieniądze ( jak nie mniejsze) mogłem mieć to wszystko w Ori opcji Co Wy wiecie o rezaniu... :naughty: dla mnie rezanie to coś z silnikiem, mocą, zawieszeniem a nie "rezanie" wypasu bo to tylko tak jakby doprowadzanie do stanu w jakim powinno być autko To tym bardziej mniej wiesz niż myślałem! :polew: Synek! U mnie już kolejne mody na miejscu... :gwizdanie: Diman też będzie teraz grubo rezał. trzeba se bylo kupic od razu wyrezane, taniej by cie wyszlo dokładnie ... :gwizdanie: Ale tak to przynajmniej frajda jest, że coś samemu wyrezał... po chu ju frajda jak sobie później podliczy pomyśli na co mi to, za te pieniądze ( jak nie mniejsze) mogłem mieć to wszystko w Ori opcji Co Wy wiecie o rezaniu... :naughty: No napewno mniej niż o piciu :gwizdanie: no to...to na pewno
Miszka82 Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Synek! U mnie już kolejne mody na miejscu... :gwizdanie: Diman też będzie teraz grubo rezał. trzeba se bylo kupic od razu wyrezane, taniej by cie wyszlo dokładnie ... :gwizdanie: Ale tak to przynajmniej frajda jest, że coś samemu wyrezał... po chu ju frajda jak sobie później podliczy pomyśli na co mi to, za te pieniądze ( jak nie mniejsze) mogłem mieć to wszystko w Ori opcji Co Wy wiecie o rezaniu... :naughty: dla mnie rezanie to coś z silnikiem, mocą, zawieszeniem a nie "rezanie" wypasu bo to tylko tak jakby doprowadzanie do stanu w jakim powinno być autko To tym bardziej mniej wiesz niż myślałem! :polew: Synek! U mnie już kolejne mody na miejscu... :gwizdanie: Diman też będzie teraz grubo rezał. trzeba se bylo kupic od razu wyrezane, taniej by cie wyszlo dokładnie ... :gwizdanie: Ale tak to przynajmniej frajda jest, że coś samemu wyrezał... po chu ju frajda jak sobie później podliczy pomyśli na co mi to, za te pieniądze ( jak nie mniejsze) mogłem mieć to wszystko w Ori opcji Co Wy wiecie o rezaniu... :naughty: No napewno mniej niż o piciu :gwizdanie: no to...to na pewno ja zwykły szarak jestem to skąd mam wiedzieć co to znaczy rezać
Kędzior Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 spadam spać chyba, ze nie dostanę tego co chcę, to wrócę myslisz ze Basia da ci 4paka tyskiego?
akjam Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Synek! U mnie już kolejne mody na miejscu... :gwizdanie: Diman też będzie teraz grubo rezał. trzeba se bylo kupic od razu wyrezane, taniej by cie wyszlo dokładnie ... :gwizdanie: Ale tak to przynajmniej frajda jest, że coś samemu wyrezał... po chu ju frajda jak sobie później podliczy pomyśli na co mi to, za te pieniądze ( jak nie mniejsze) mogłem mieć to wszystko w Ori opcji Co Wy wiecie o rezaniu... :naughty: dla mnie rezanie to coś z silnikiem, mocą, zawieszeniem a nie "rezanie" wypasu bo to tylko tak jakby doprowadzanie do stanu w jakim powinno być autko To tym bardziej mniej wiesz niż myślałem! :polew: Synek! U mnie już kolejne mody na miejscu... :gwizdanie: Diman też będzie teraz grubo rezał. trzeba se bylo kupic od razu wyrezane, taniej by cie wyszlo dokładnie ... :gwizdanie: Ale tak to przynajmniej frajda jest, że coś samemu wyrezał... po chu ju frajda jak sobie później podliczy pomyśli na co mi to, za te pieniądze ( jak nie mniejsze) mogłem mieć to wszystko w Ori opcji Co Wy wiecie o rezaniu... :naughty: No napewno mniej niż o piciu :gwizdanie: no to...to na pewno ja zwykły szarak jestem to skąd mam wiedzieć co to znaczy rezać :decayed: spadam spać chyba, ze nie dostanę tego co chcę, to wrócę myslisz ze Basia da ci 4paka tyskiego? :polew:
Kędzior Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 idę spać cipko czemu nie jedziesz do BT leszczu?
akjam Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 idę spać cipko czemu nie jedziesz do BT leszczu? Pojedyńczo Kędzior a nie cipko i leszczu tak w jednym zdaniu... :decayed:
Kędzior Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Akjam zaplaciles za zlota? bo nadal na czerwono jestes :gwizdanie: i pare osob od nas rowniez
Grisza79 Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 idę spać cipko czemu nie jedziesz do BT leszczu? Leszczy nie wpuszczaja na takie zloty... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 trzy strzeliłem wiedzialem ze ci nie da... ...ze ci nie da czterech piw
stanley Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 trzy strzeliłem wiedzialem ze ci nie da... ...ze ci nie da czterech piw trzy i jednego szota wiec jestem zadowolony
Gość elvis80 Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 o poranku;) pytanie za 100pkt czy klocki w B6 mają czujniki tylko na przodzie czy tył i przód? wie ktoś??
diman Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 o poranku;) pytanie za 100pkt czy klocki w B6 mają czujniki tylko na przodzie czy tył i przód? wie ktoś?? przód
akjam Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Akjam zaplaciles za zlota? bo nadal na czerwono jestes :gwizdanie: i pare osob od nas rowniez Zapomniałem qr**!!! :wallbash:
Grisza79 Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Akjam zaplaciles za zlota? bo nadal na czerwono jestes :gwizdanie: i pare osob od nas rowniez Zapomniałem cholera!!! :wallbash: Ja dziś z samego rana wpłaciłem
Rekomendowane odpowiedzi