Grisza79 Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 teraz mu złamałaś serce a juz sie zastanawiał jak to będzie tym pierwszym razem to lepiej niech da spokój z Kędziorem bo jak mu panny zacznie obwąchiwać to i tak nic z tego nie będzie :polew: A miało być tak pięknie.... U mnie też ino deszczyk lekko na(p)ierdala... Oby ino śniegiem nie jebło, bo będe musiał moje sliki w wózku na zimowe wymieniać..... a z napędem na tył troche ch(u)jowo się jeżdzi :gwizdanie:
akjam Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 jak tam Kasia, kiedy się rozpęknie? tego nawet sami górale nie wiedzą a nie mówię już o tych konowałach co karzą na siebie gadać lekarz ale wydaje im się że gdzieś około 10 kwietnia :gwizdanie: Musi poczekać! Diman musi ogarnąć furkę!
diman Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 a ja tam chciałbym stac na straży czyli byc stróżem spokojna robota bez gonitwy [br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 16:41_________________________________________________ jak tam Kasia, kiedy się rozpęknie? tego nawet sami górale nie wiedzą a nie mówię już o tych konowałach co karzą na siebie gadać lekarz ale wydaje im się że gdzieś około 10 kwietnia :gwizdanie: Musi poczekać! Diman musi ogarnąć furkę! he tu masz Akjam racje :naughty:
Adrenalina Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 jak tam Kasia, kiedy się rozpęknie? tego nawet sami górale nie wiedzą a nie mówię już o tych konowałach co karzą na siebie gadać lekarz ale wydaje im się że gdzieś około 10 kwietnia :gwizdanie: to już nie w prima aprilis?
akjam Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 a ja tam chciałbym stac na straży czyli byc stróżem spokojna robota bez gonitwy [br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 16:41_________________________________________________ jak tam Kasia, kiedy się rozpęknie? tego nawet sami górale nie wiedzą a nie mówię już o tych konowałach co karzą na siebie gadać lekarz ale wydaje im się że gdzieś około 10 kwietnia :gwizdanie: Musi poczekać! Diman musi ogarnąć furkę! he tu masz Akjam racje :naughty:
diman Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 jak tam Kasia, kiedy się rozpęknie? tego nawet sami górale nie wiedzą a nie mówię już o tych konowałach co karzą na siebie gadać lekarz ale wydaje im się że gdzieś około 10 kwietnia :gwizdanie: to już nie w prima aprilis? w prima aprilis miało byc jak bedzie cesarka ale mały się obrócił w dobrą stronę i rodzimy po bożemu :kox:
Adrenalina Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 teraz mu złamałaś serce a juz sie zastanawiał jak to będzie tym pierwszym razem to lepiej niech da spokój z Kędziorem bo jak mu panny zacznie obwąchiwać to i tak nic z tego nie będzie :polew: A miało być tak pięknie.... chyba nie sądziłeś że kobitkę pochyta Ci ktoś, kto sam wiecznie szuka :gwizdanie: [br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 16:45_________________________________________________ jak tam Kasia, kiedy się rozpęknie? tego nawet sami górale nie wiedzą a nie mówię już o tych konowałach co karzą na siebie gadać lekarz ale wydaje im się że gdzieś około 10 kwietnia :gwizdanie: to już nie w prima aprilis? w prima aprilis miało byc jak bedzie cesarka ale mały się obrócił w dobrą stronę i rodzimy po bożemu :kox:
Grisza79 Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 teraz mu złamałaś serce a juz sie zastanawiał jak to będzie tym pierwszym razem to lepiej niech da spokój z Kędziorem bo jak mu panny zacznie obwąchiwać to i tak nic z tego nie będzie :polew: A miało być tak pięknie.... chyba nie sądziłeś że kobitkę pochyta Ci ktoś, kto sam wiecznie szuka :gwizdanie: Czyli mamy ten sam problem :gwizdanie: No nic... w takim bądz razie Ja mu poszukam .... A o porady co i jak do Krola się będe zwracał... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 w końcu koniec tygodnia, lecę na piwko może z wkładką [br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 18:48_________________________________________________oglądać do końca Rosjanie potrafią się bawić
Seski Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 w końcu koniec tygodnia, lecę na piwko może z wkładką [br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 18:48_________________________________________________oglądać do końca Rosjanie potrafią się bawić :polew: jak bidny tam został na tym pomoście...
stanley Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 w końcu koniec tygodnia, lecę na piwko może z wkładką [br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 18:48_________________________________________________oglądać do końca Rosjanie potrafią się bawić :polew: jak bidny tam został na tym pomoście... powinni go dobić, nie cierpię ruskich
Seski Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 w końcu koniec tygodnia, lecę na piwko może z wkładką [br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 18:48_________________________________________________oglądać do końca Rosjanie potrafią się bawić :polew: jak bidny tam został na tym pomoście... powinni go dobić, nie cierpię ruskich prawie rasizm... a przecież oni tacy śmieszni...
Grisza79 Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Faktycznie napadało troche śniegu... ale pewnie do rana stopnieje...
akjam Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 To może ja też udam się gdzieś na poifko... Faktycznie napadało troche śniegu... ale pewnie do rana stopnieje... No jechałem teraz trasa to masakra!!! I dalej pada!
gregory Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Poza tym jak zaświeciła się kontrolka i chodzi o klocki to możesz zrobić na tym jeszcze z 2 tysie spokojnie. Ale w trasie tego lepiej nie próbować :gwizdanie: Przeważnie zawsze bardziej zbiera klocek wew. a tam jest właśnie czujnik czy może z Krolem gadać bo też słyszałem że z niego niezły kasanova :gwizdanie: Kaaaasanova, ale jak na razie nic nie wyrwał :gwizdanie: Przynajmniej ja nie widziałem, nie słyszałem Poza tym w BT same pędzle, to co tam wyrywać. A te co tam są to wszystkie niby zajęte
Kędzior Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 teraz mu złamałaś serce a juz sie zastanawiał jak to będzie tym pierwszym razem to lepiej niech da spokój z Kędziorem bo jak mu panny zacznie obwąchiwać to i tak nic z tego nie będzie :polew: masz szczescie ze jestem dzentelmenem bo bym ci dal riposte :gwizdanie: Diman[/b] no myśle że kędzior wychaczy mi jakąś niunie w BT... ta jużem ci wychaczyl odemnie laski pitaja niewiem czemu to lepiej niech da spokój z Kędziorem bo jak mu panny zacznie obwąchiwać to i tak nic z tego nie będzie :polew: kolejny raz masz szczescie ze jestem dzentelmenem [br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 20:38_________________________________________________jeszcze sobote i niedziela i ...takze tego
Gość elvis80 Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Poza tym jak zaświeciła się kontrolka i chodzi o klocki to możesz zrobić na tym jeszcze z 2 tysie spokojnie. Ale w trasie tego lepiej nie próbować :gwizdanie: Przeważnie zawsze bardziej zbiera klocek wew. a tam jest właśnie czujnik czy może z Krolem gadać bo też słyszałem że z niego niezły kasanova :gwizdanie: Kaaaasanova, ale jak na razie nic nie wyrwał :gwizdanie: Przynajmniej ja nie widziałem, nie słyszałem Poza tym w BT same pędzle, to co tam wyrywać. A te co tam są to wszystkie niby zajęte dzięki za dopełnienie odpowiedzi na moje klocki;) jakie Wy zakładacie bo widzę że Bosch sa w sumie tanie 200zł przód i tył....[br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 20:42_________________________________________________ w końcu koniec tygodnia, lecę na piwko może z wkładką [br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 18:48_________________________________________________oglądać do końca Rosjanie potrafią się bawić co za ciuleeeeeeee jeszcze większa wieś jak Polacy na wakacjach a to już w ch...uj mocne
Kędzior Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 oglądać do końca Rosjanie potrafią się bawić Diman i Stasiu na letnim zlocie :polew:
stanley Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 oglądać do końca Rosjanie potrafią się bawić Diman i Stasiu na letnim zlocie :polew: masz szczęście, że jetem dżentelmenem :gwizdanie: [br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 21:12_________________________________________________BTW ja mam ORI klocki TRW i sa w cycki
Rekomendowane odpowiedzi