Gość elvis80 Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 oglądać do końca Rosjanie potrafią się bawić Diman i Stasiu na letnim zlocie :polew: masz szczęście, że jetem dżentelmenem :gwizdanie: [br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 21:12_________________________________________________BTW ja mam ORI klocki TRW i sa w cycki ileś dal za kompl (P i T)
Kędzior Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 oglądać do końca Rosjanie potrafią się bawić Diman i Stasiu na letnim zlocie :polew: masz szczęście, że jetem dżentelmenem :gwizdanie: niezgapiaj tekstów
Grisza79 Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 czy może z Krolem gadać bo też słyszałem że z niego niezły kasanova :gwizdanie: Kaaaasanova, ale jak na razie nic nie wyrwał :gwizdanie: Przynajmniej ja nie widziałem, nie słyszałem Poza tym w BT same pędzle, to co tam wyrywać. A te co tam są to wszystkie niby zajęte niby... a jak co to miescowe będziemy wyrywać... gregory Nie wiem czy już Ci to ktoś mówił.... ale oglądałem ostatnio Dr.Housa i patrząc na niego i na Ciebie to podobni jesteście... :gwizdanie: Kędzior spoko damy rade... Elvis80 Ate sobie Hamuje..... przód i tył + tarcze
Kędzior Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Kędzior spoko damy rade... jesteś widze opytmista hehe dla mnie nei ma juz ratunku ale jestem dzisiaj glodnyyyy :gwizdanie:
Seski Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 czy może z Krolem gadać bo też słyszałem że z niego niezły kasanova :gwizdanie: Kaaaasanova, ale jak na razie nic nie wyrwał :gwizdanie: Przynajmniej ja nie widziałem, nie słyszałem Poza tym w BT same pędzle, to co tam wyrywać. A te co tam są to wszystkie niby zajęte niby... a jak co to miescowe będziemy wyrywać... gregory Nie wiem czy już Ci to ktoś mówił.... ale oglądałem ostatnio Dr.Housa i patrząc na niego i na Ciebie to podobni jesteście... :gwizdanie: Kędzior spoko damy rade... Elvis80 Ate sobie Hamuje..... przód i tył + tarcze powiem ci grisza że coś troszke racji w tym masz... [br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 22:04_________________________________________________ Kędzior spoko damy rade... jesteś widze opytmista hehe dla mnie nei ma juz ratunku ale jestem dzisiaj glodnyyyy :gwizdanie: poproś mamę może ci zrobi papu...
Kędzior Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 poproś mamę może ci zrobi papu... ciągle mi mało
Grisza79 Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Kędzior spoko damy rade... jesteś widze opytmista hehe dla mnie nei ma juz ratunku ale jestem dzisiaj glodnyyyy :gwizdanie: wypijemy w BT litra i coś wymyślimy http://thechive.com/2011/03/17/this-baby-doesnt-know-about-the-nose-yet-video/ Dzieci są przejebane....
Seski Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 poproś mamę może ci zrobi papu... ciągle mi mało to myśl o czymś innym... i dobranoc [br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 22:11_________________________________________________ Kędzior spoko damy rade... jesteś widze opytmista hehe dla mnie nei ma juz ratunku ale jestem dzisiaj glodnyyyy :gwizdanie: wypijemy w BT litra i coś wymyślimy http://thechive.com/2011/03/17/this-baby-doesnt-know-about-the-nose-yet-video/ Dzieci są przejebane.... tyż taki byłeś... :>
gregory Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 jakie Wy zakładacie... klocki Ferodo Premier a jak co to miescowe będziemy wyrywać... Miejscowe smażą oscypki gregory Nie wiem czy już Ci to ktoś mówił.... ale oglądałem ostatnio Dr.Housa i patrząc na niego i na Ciebie to podobni jesteście... :gwizdanie: Taaaaaaaa, już mi to ktoś mówił :polew:
Kędzior Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Miejscowe smażą oscypki w szałasie nom jeblo śniegiem ostroooo [br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 22:19_________________________________________________czas spac bajo
gregory Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 nom jeblo śniegiem ostroooo Cóż kiej w baku echo
Kędzior Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 nom jeblo śniegiem ostroooo Cóż kiej w baku echo ha ku*rwa ha
Grisza79 Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 wali i wali tym śniegiem... na aucie mam juz z 20cm
talib1990 Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Witka poznajecie kanape materiał fotela :gwizdanie: :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=189266.0
stanley Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Kędzior spoko damy rade... jesteś widze opytmista hehe dla mnie nei ma juz ratunku ale jestem dzisiaj glodnyyyy :gwizdanie: wypijemy w BT litra i coś wymyślimy http://thechive.com/2011/03/17/this-baby-doesnt-know-about-the-nose-yet-video/ Dzieci są przejebane.... dzieci są szczere [br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 23:17_________________________________________________ nom jeblo śniegiem ostroooo Cóż kiej w baku echo ha ku*rwa ha przyznaj, że lepiej wymiata ośka z ESP - kiedy ja prowadzę.... .... zawsze tak gadasz tym dziweksom przy Spodku ja przejeżdżamy przypadkiem tuż obok.......
Miszka82 Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Faktycznie napadało troche śniegu... ale pewnie do rana stopnieje... jakoś nie stopniał za***ana zima musiała wrócić [br]Dopisany: 19 Marzec 2011, 08:27_________________________________________________aha no i
Rekomendowane odpowiedzi