Miszka82 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Kedzior jest już ankieta na wątku Bukowiny :polew: :polew: Upsss... :gwizdanie: no tak chowaj sie ty to podrzuciles pod rozwage :evil: wlasnie Akjam porozmawiamy sobei we wtorek Grisza zdjecia zachowaj dla siebie i innym nie pokazuj :gwizdanie: kędzior coś tam nawyrabiał nie chce mi się czytać tego spamu, ankieta to jaja czy faktycznie coś narozrabiałeś
Kędzior Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 kędzior coś tam nawyrabiał nie chce mi się czytać tego spamu, ankieta to jaja czy faktycznie coś narozrabiałeś niektorzy nie znaja sie na zartach i nie umieja sie bawic :decayed: i tak sobie mialem bmw kupic :polew:
Pucek Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 ściule mój organizm przyjął pokarm [br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 00:20_________________________________________________a jednAak nie
Miszka82 Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 witka i ciężka tyrka od poniedziałku [br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 08:20_________________________________________________ kędzior coś tam nawyrabiał nie chce mi się czytać tego spamu, ankieta to jaja czy faktycznie coś narozrabiałeś niektorzy nie znaja sie na zartach i nie umieja sie bawic :decayed: i tak sobie mialem bmw kupic :polew: kędzior konkrety....
krolu Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 ja jednak mialem sobie wziac dzis wolne... dopadlo mnie weekendowe zmwczenie... chyba sie zdrzemne, ukryje kangoo ze jak szef wpadnie to pomysli ze mnie nie ma i nie bedzie mnie szukac
tolek85 Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 DOBRY Nie ma to jak urlopik i dopiero teraz sobie wstać Przewidziałem to, że będę musiał jeszcze poleniuchować jeden dzień
Kędzior Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 z rana, noo ja tez sobie wzialem dzisiaj urlop :gwizdanie: mysle ze za pare godzin to juz chyba bede mogl jezdzic autem? :polew: kędzior konkrety.... a żebym to ja pamietal :polew: :polew:
OKO Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Ja również dziś wracam do normy ... day off kędzior coś tam nawyrabiał nie chce mi się czytać tego spamu, ankieta to jaja czy faktycznie coś narozrabiałeś niektorzy nie znaja sie na zartach i nie umieja sie bawic :decayed: i tak sobie mialem bmw kupic :polew: kędzior konkrety.... byś był byś wiedział
akjam Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Ja też dopiero teraz wstałem. Kedzior jest już ankieta na wątku Bukowiny :polew: :polew: Upsss... :gwizdanie: no tak chowaj sie ty to podrzuciles pod rozwage :evil: wlasnie Akjam porozmawiamy sobei we wtorek Grisza zdjecia zachowaj dla siebie i innym nie pokazuj :gwizdanie: Weź flaszkę bo inaczej nie będziemy gadać. :naughty:
Kędzior Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Weź flaszkę bo inaczej nie będziemy gadać. :naughty: mam 0,7 myslisz ze starczy?
akjam Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Weź flaszkę bo inaczej nie będziemy gadać. :naughty: mam 0,7 myslisz ze starczy? Przecież wiesz, że nie wystarczy. Mam drugą to wtedy pogaamy. No i jeszcze jedno. Nie będziemy tam sami, reszta chlorów się zjedzie... :polew:
Kędzior Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Weź flaszkę bo inaczej nie będziemy gadać. :naughty: mam 0,7 myslisz ze starczy? Przecież wiesz, że nie wystarczy. Mam drugą to wtedy pogaamy. No i jeszcze jedno. Nie będziemy tam sami, reszta chlorów się zjedzie... :polew: wiesz ze ja duzo nie pije to powinno starczyc
akjam Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Weź flaszkę bo inaczej nie będziemy gadać. :naughty: mam 0,7 myslisz ze starczy? Przecież wiesz, że nie wystarczy. Mam drugą to wtedy pogaamy. No i jeszcze jedno. Nie będziemy tam sami, reszta chlorów się zjedzie... :polew: wiesz ze ja duzo nie pije to powinno starczyc To tak jak ja... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Weź flaszkę bo inaczej nie będziemy gadać. :naughty: mam 0,7 myslisz ze starczy? Przecież wiesz, że nie wystarczy. Mam drugą to wtedy pogaamy. No i jeszcze jedno. Nie będziemy tam sami, reszta chlorów się zjedzie... :polew: wiesz ze ja duzo nie pije to powinno starczyc To tak jak ja... :gwizdanie: :polew: :polew:
akjam Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Weź flaszkę bo inaczej nie będziemy gadać. :naughty: mam 0,7 myslisz ze starczy? Przecież wiesz, że nie wystarczy. Mam drugą to wtedy pogaamy. No i jeszcze jedno. Nie będziemy tam sami, reszta chlorów się zjedzie... :polew: wiesz ze ja duzo nie pije to powinno starczyc To tak jak ja... :gwizdanie: :polew: :polew: Co jest?
diman Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 pany jak tak czytam to zaczynam się bać z wami kiedykolwiek usiąść do jakieś wódeczki :evil: :gwizdanie:
akjam Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 pany jak tak czytam to zaczynam się bać z wami kiedykolwiek usiąść do jakieś wódeczki :evil: :gwizdanie: No właśnie szkoda diman, że Ciebie nie było. Ale takie życie i na bank sobie to odbijemy.
Rekomendowane odpowiedzi