Kędzior Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 ale mnie oczy bola [br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 21:04_________________________________________________ Witam wszystkich,planuję się jutro wybrać na mój pierwszy spot do Katowic,namawiał mnie dziś addassko i trochę podjarał opowieściami,tylko o czy ja będę z wami jak jesteście po udanym weekendzie z tego co czytam i na pewno gadka będzie o tym posłuchasz i wyciągniesz wnioski :gwizdanie: będziesz mógł od razu poznać niektórych z jak najlepszej strony pierwsze wrazenie bezcenne [br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 21:05_________________________________________________ciekawe czy dostane klubowicza bo wlasnie napisalem podanie
diman Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 ale mnie oczy bola [br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 21:04_________________________________________________ Witam wszystkich,planuję się jutro wybrać na mój pierwszy spot do Katowic,namawiał mnie dziś addassko i trochę podjarał opowieściami,tylko o czy ja będę z wami jak jesteście po udanym weekendzie z tego co czytam i na pewno gadka będzie o tym posłuchasz i wyciągniesz wnioski :gwizdanie: będziesz mógł od razu poznać niektórych z jak najlepszej strony pierwsze wrazenie bezcenne [br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 21:05_________________________________________________ciekawe czy dostane klubowicza bez problemu ino musisz wylizać d*pę fugowi
gregory Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Z tego co pamiętam Gregory też miał parcie na ognisko Anka tylko raz, a poza tym to uratowałem twoją skórę, co kosztowało mnie podrapaną nogę i dłoń :gwizdanie: Ale taki już jestem dżentel Anka co ma znaczyć twój avatar Kędzior za to zrobił Wojtekce łamanie krzyża na ławeczce jak Baraka w Mortal Kombat Dzikus jeden. Współczuję Wojtkowi bo wyglądało to nieciekawie :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 21:10_________________________________________________ ale mnie oczy bola [br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 21:04_________________________________________________ Witam wszystkich,planuję się jutro wybrać na mój pierwszy spot do Katowic,namawiał mnie dziś addassko i trochę podjarał opowieściami,tylko o czy ja będę z wami jak jesteście po udanym weekendzie z tego co czytam i na pewno gadka będzie o tym posłuchasz i wyciągniesz wnioski :gwizdanie: będziesz mógł od razu poznać niektórych z jak najlepszej strony pierwsze wrazenie bezcenne [br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 21:05_________________________________________________ciekawe czy dostane klubowicza bo wlasnie napisalem podanie Nie martw się, teraz to już wszyscy będą wiedzieli kto to Kędzior i z czego słynie Sława uczyni cię klubowiczem
gracia Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Tak ale ja cała życie przed oczyma miałam
Kędzior Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Nie martw się, teraz to już wszyscy będą wiedzieli kto to Kędzior i z czego słynie Sława uczyni cię klubowiczem Kędzior za to zrobił Wojtekce łamanie krzyża na ławeczce jak Baraka w Mortal Kombat Dzikus jeden. Współczuję Wojtkowi bo wyglądało to nieciekawie :gwizdanie: niepamietam :gwizdanie:
gregory Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Kędzior za to zrobił Wojtekce łamanie krzyża na ławeczce jak Baraka w Mortal Kombat Dzikus jeden. Współczuję Wojtkowi bo wyglądało to nieciekawie :gwizdanie: niepamietam :gwizdanie: Dobrze, że się nic nie stało :gwizdanie: Ale mina Wojtka mówiła sama za siebie w momencie wytrzeźwiał i zrobił się blady.. Tak czy siak, moim zdaniem kropek zasłużony Choć sam nie głosowałem.
Kędzior Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Pewex - Taki Jestem vs. Stachursky :naughty:
akjam Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 No co tam? Zrobiłeś ? Jednak nie miałem czasu :gwizdanie: ale sprzęt zorganizowałem.
Grisza79 Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 No co tam? Zrobiłeś ? Jednak nie miałem czasu :gwizdanie: ale sprzęt zorganizowałem. czym to później będziesz zmywał ?
Rekomendowane odpowiedzi