keżor Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 weźmie ktoś vaga ? bo mi kontrolka absu świeci po wymianie hamulczynków i chce sprawdzić czy coś zjebcyłem czy to jakiś zwykły błąd
akjam Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 weźmie ktoś vaga ? bo mi kontrolka absu świeci po wymianie hamulczynków i chce sprawdzić czy coś zjebcyłem czy to jakiś zwykły błąd Mojego ma przywieź Seves ale niech ktoś weźmie na wszelki wypaadek gdyby Seves zapomniał... :gwizdanie:
diman Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 ja standardowo będę miał tego małego a tym też ewentualnie będzie można skasować błąd
Seski Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 o to ja dzisiaj bedzie vag to ja tez sie od razu pisze na jakiegos szybkiego check upa cos mi ostatnio wpadl w awaryjny... :/
Adrenalina Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 o to ja dzisiaj bedzie vag to ja tez sie od razu pisze na jakiegos szybkiego check upa cos mi ostatnio wpadl w awaryjny... :/ taaa, a tak to się nie pokazuje :gwizdanie:
diman Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 o to ja dzisiaj bedzie vag to ja tez sie od razu pisze na jakiegos szybkiego check upa cos mi ostatnio wpadl w awaryjny... :/ przykro mi moim małym vagiem tego nie ogarniesz niestety u mnie tylko sprawdzanie błędów i kasowanie ich to max
A-rek Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Kędzior pasuje ci ten kropek :> kropka za Casanovę jeszcze nikt nie dostał
Rekomendowane odpowiedzi