moskal Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 pewnie chcecie wiedziec , co ??? no oczywiscie niech strace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 wpada ktos dzis po 22 na geanta ? A to dziś znów Żory? bo czwartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 3 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 siemacie z rana moskal , ale nie takie sobie wymarzyłem już je widziałem ale one mają zdupy troche pomalowane pół na pół , a ja chce jak Nosb bo ta ruchoma część w tych Twoich jest niepomalowana a to dziwnie wygląda. co do dzisiaj to nie wiem , wpadłbym , ale ma padać :gwizdanie: jak będzie sucho to przyjade. Miszka , to fajnie pogoniłeś Ule po mieście a chciałem Ci dać kalendarzyk , a właśnie .. jade po kalendarzyki , bo Kerczi jest w Kato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 No to Keżor pamiętaj że ja biorę 2 pakiety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 siemacie z rana moskal , ale nie takie sobie wymarzyłem już je widziałem ale one mają zdupy troche pomalowane pół na pół , a ja chce jak Nosb bo ta ruchoma część w tych Twoich jest niepomalowana a to dziwnie wygląda. no co ty gadasz , przecież jest czarna (chyba że ja slepy jestem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 No to Keżor pamiętaj że ja biorę 2 pakiety Ja też Keżor wezmę 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 wpada ktos dzis po 22 na geanta ? A to dziś znów Żory? bo czwartek. Gregory to nie Zory tylko tam gdzie mnie przewiozles ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 kezor powiedz mi czy gwint z 1,8T podejdzie do mnie bez problemu? tzn czy mi przod bardziej nie siadzie? prosze o szybka odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 3 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 pogieło was z tymi kalendarzykami ? dwa dla tego dwa dla tego, a odebrałem dziś 4 pakiety kezor powiedz mi czy gwint z 1,8T podejdzie do mnie bez problemu? tzn czy mi przod bardziej nie siadzie? prosze o szybka odpowiedz do Twojego nie podejdzie ale do mojego tak :> tylko daj namiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilbs Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 wszystko zależy od soczewki , ale ogyrinalne lampy z valeo mają taką regulacje i jak masz taką okazje to bierz, podejdą na pewno. a jeszce sie spytaj czy Ci koleś nie dorzuci wtyczek , silniczków i żeby miały wszystkie klapki jak coś to przywieź na spot to oce wszystko zależy od soczewki , ale ogyrinalne lampy z valeo mają taką regulacje i jak masz taką okazje to bierz, podejdą na pewno. a jeszce sie spytaj czy Ci koleś nie dorzuci wtyczek , silniczków i żeby miały wszystkie klapki jak coś to przywieź na spot to ocenie wszystko zależy od soczewki , ale ogyrinalne lampy z valeo mają taką regulacje i jak masz taką okazje to bierz, podejdą na pewno. a jeszce sie spytaj czy Ci koleś nie dorzuci wtyczek , silniczków i żeby miały wszystkie klapki jak coś to przywieź na spot to ocenie Miszka, co sie szlajałeś dziś po pl.wolności ? Miszka, co sie szlajałeś dziś po pl.wolności ? No właśnie kupiłem i lezą już w domu Co się okazało są z niemca Teraz potrzebuje tylko kogos kto mi to zamontuje Czy jest ktoś chetny ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Ja mogę Ci pomoc z tymi lampkami ale z czasem u mnie kiepsko w ten weekend ale w przyszlym tyg bedzie luzniej, jezli Ci sie bardzo spieszy to moze Kezor ma czas, ale jak ma to sie ujawni :> zeby nie bylo Kezor ze Cie w to wkrecilem a masz do tych lampek wtyczki i reszte pier**l tzn pierdół ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 kezor to w koncu jak, bo jedni pisza ze podejdzie inni ze nie, wiec sam juz nie wiem a sprawa nagli zreszta i tak chyba bede musial ciebie wykorzystac, zeby mi podjechal po to zawieszenie do kolesia, bo jest ze slaska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Keżor ja już dawno zamawiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Keżor ja już dawno zamawiałem No dobra, dobra ja wezmę tylko parę sztuk kalendarzyków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Witam wszystkich a jak sie ma sprawa zawieszenie w avancie i w sedanie czy jest takie same?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Witaj było z tysiąc razy na forum także poszukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Witam wszystkich a jak sie ma sprawa zawieszenie w avancie i w sedanie czy jest takie same?? poszukaj kolego na forum jest dzial o zawieszeniach tam masz wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 o sedanach/avantach jest napisane ale o roznicach w benzynie i dieslu nie szukalem, przejrzalem 15 stron wyszukan i nic, wiec prosilbym o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 3 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 o sedanach/avantach jest napisane ale o roznicach w benzynie i dieslu nie szukalem, przejrzalem 15 stron wyszukan i nic, wiec prosilbym o pomoc bedzie okej , ja mam założone sportowe zawieszenie z 1.6 i nie narzekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 kezor jak chcesz dam ci namiar na kolesia od gwintu, to saintadamus i gwint ma KW za 399zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi