stanley Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Hellooooł lejdis Tolek, ja śpię po 4h i czuję się wporzo a Ty nie w robocie ?
akjam Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Hellooooł lejdis Tolek, ja śpię po 4h i czuję się wporzo Wydaje Ci się.
Kędzior Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Hellooooł lejdis Tolek, ja śpię po 4h i czuję się wporzo ty jestes jeszcze mlody, mezczyzna potrzebuje min7godz snu, kiedys sie o tym przekonasz
Pucek Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 fakt, czasem zdarzy mi się przyspać w robocie Stasiu, miałem badania okresowe, no i pany, 85kg [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 09:49_________________________________________________Ty stary ściulu
akjam Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Hellooooł lejdis Tolek, ja śpię po 4h i czuję się wporzo ty jestes jeszcze mlody, mezczyzna potrzebuje min7godz snu, kiedys sie o tym przekonasz :polew:
Miszka82 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ja tam zawsze niewyspany jestem ale czy dłużej śpię tym gorzej się czuję :gwizdanie:
akjam Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ja tam zawsze niewyspany jestem ale czy dłużej śpię tym gorzej się czuję :gwizdanie: Ty już pracujesz czy opierdalasz się? Za 4 godziny powie, że po robocie. :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ja tam zawsze niewyspany jestem ale czy dłużej śpię tym gorzej się czuję :gwizdanie: Ty już pracujesz czy opierdalasz się? Za 4 godziny powie, że po robocie. :gwizdanie: właśnie zaraz wychodzę z chaty :gwizdanie: mam na dziś tylko 4 spotkania ale i tak nie wiadomo czy wszystko zrobię :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ja tam zawsze niewyspany jestem ale czy dłużej śpię tym gorzej się czuję :gwizdanie: Ty już pracujesz czy opierdalasz się? Za 4 godziny powie, że po robocie. :gwizdanie: pewnie pije wóde do śniadania
Miszka82 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ja tam zawsze niewyspany jestem ale czy dłużej śpię tym gorzej się czuję :gwizdanie: Ty już pracujesz czy opierdalasz się? Za 4 godziny powie, że po robocie. :gwizdanie: pewnie pije wóde do śniadania nie ale leżał Jasiek na blacie w kuchni i przez moment pomyślałem o urlopie na żądanie
akjam Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ja tam zawsze niewyspany jestem ale czy dłużej śpię tym gorzej się czuję :gwizdanie: Ty już pracujesz czy opierdalasz się? Za 4 godziny powie, że po robocie. :gwizdanie: pewnie pije wóde do śniadania Przed już pewnie pił! ja tam zawsze niewyspany jestem ale czy dłużej śpię tym gorzej się czuję :gwizdanie: Ty już pracujesz czy opierdalasz się? Za 4 godziny powie, że po robocie. :gwizdanie: właśnie zaraz wychodzę z chaty :gwizdanie: mam na dziś tylko 4 spotkania ale i tak nie wiadomo czy wszystko zrobię :gwizdanie: Zarobiony!
Miszka82 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ja tam zawsze niewyspany jestem ale czy dłużej śpię tym gorzej się czuję :gwizdanie: Ty już pracujesz czy opierdalasz się? Za 4 godziny powie, że po robocie. :gwizdanie: pewnie pije wóde do śniadania Przed już pewnie pił! ja tam zawsze niewyspany jestem ale czy dłużej śpię tym gorzej się czuję :gwizdanie: Ty już pracujesz czy opierdalasz się? Za 4 godziny powie, że po robocie. :gwizdanie: właśnie zaraz wychodzę z chaty :gwizdanie: mam na dziś tylko 4 spotkania ale i tak nie wiadomo czy wszystko zrobię :gwizdanie: Zarobiony! :polew: :polew: pojeby spadam bo na 11 muszę być w Cieszynie
akjam Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 09:56_________________________________________________ ja tam zawsze niewyspany jestem ale czy dłużej śpię tym gorzej się czuję :gwizdanie: Ty już pracujesz czy opierdalasz się? Za 4 godziny powie, że po robocie. :gwizdanie: pewnie pije wóde do śniadania nie ale leżał Jasiek na blacie w kuchni i przez moment pomyślałem o urlopie na żądanie Co? Uśmiechał się do Ciebie?
Miszka82 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 09:56_________________________________________________ ja tam zawsze niewyspany jestem ale czy dłużej śpię tym gorzej się czuję :gwizdanie: Ty już pracujesz czy opierdalasz się? Za 4 godziny powie, że po robocie. :gwizdanie: pewnie pije wóde do śniadania nie ale leżał Jasiek na blacie w kuchni i przez moment pomyślałem o urlopie na żądanie Co? Uśmiechał się do Ciebie? ba nawet oczko mi puścił
Adrenalina Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ale znalazłam zdjęcia rozwodowe :gwizdanie:
akjam Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ja tam zawsze niewyspany jestem ale czy dłużej śpię tym gorzej się czuję :gwizdanie: Ty już pracujesz czy opierdalasz się? Za 4 godziny powie, że po robocie. :gwizdanie: pewnie pije wóde do śniadania Przed już pewnie pił! ja tam zawsze niewyspany jestem ale czy dłużej śpię tym gorzej się czuję :gwizdanie: Ty już pracujesz czy opierdalasz się? Za 4 godziny powie, że po robocie. :gwizdanie: właśnie zaraz wychodzę z chaty :gwizdanie: mam na dziś tylko 4 spotkania ale i tak nie wiadomo czy wszystko zrobię :gwizdanie: Zarobiony! :polew: :polew: pojeby spadam bo na 11 muszę być w Cieszynie Sam jeteś pojeb! BTW B8ką to się doleci za chwile... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Co? Uśmiechał się do Ciebie? :polew: pojeby spadam bo na 11 muszę być w Cieszynie przyczepnosci [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 09:59_________________________________________________ ale znalazłam zdjęcia rozwodowe :gwizdanie: a niby taki spokojny
Miszka82 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ja tam zawsze niewyspany jestem ale czy dłużej śpię tym gorzej się czuję :gwizdanie: Ty już pracujesz czy opierdalasz się? Za 4 godziny powie, że po robocie. :gwizdanie: pewnie pije wóde do śniadania Przed już pewnie pił! ja tam zawsze niewyspany jestem ale czy dłużej śpię tym gorzej się czuję :gwizdanie: Ty już pracujesz czy opierdalasz się? Za 4 godziny powie, że po robocie. :gwizdanie: właśnie zaraz wychodzę z chaty :gwizdanie: mam na dziś tylko 4 spotkania ale i tak nie wiadomo czy wszystko zrobię :gwizdanie: Zarobiony! :polew: :polew: pojeby spadam bo na 11 muszę być w Cieszynie Sam jeteś pojeb! BTW B8ką to się doleci za chwile... :gwizdanie: B8 mam na weekendy do roboty Yaris ok spadam cegła na gaz kick down i wio 125km/h :polew: [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 10:00_________________________________________________ ale znalazłam zdjęcia rozwodowe :gwizdanie: f*cker
Kędzior Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 B8 mam na weekendy przyjedz do mnie powyrywamy lachony na b8, bedziemy "fajnymi chlopakami" :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi