akjam Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 z wieczorka się przywitam jak młody i mamusia ? młody standarcik je, sra i śpi a mamusia pomalutku dochodzi do siebie Czyli do przodu. nooo No i git! Nie obejrzysz się a tu nagle młody będzie miał kilka latek. :gwizdanie: i a4 będzie pomykał A4 B13....
miron78 Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 plomba bidulek... [br]Dopisany: 11 Maj 2011, 22:24_________________________________________________ ja cierpiedole http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=203157.0;topicseen no to Mirek ma pole do popisu... ważne że są możliwości - po co zmieniać auto jak można wpakować w obecne z 10 tyś zł i robi sie z sedana w dieslu konkretny zapierdzielacz no to jak wpakujesz to 10tyś zł czy tam euro to ja pierwszy rezerwuję jazdę testową... ale trochę musisz poczekać bo w tym tygodniu napewno nie będę już nic rezał
stanley Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 ja bym chciał Scirocco 2.0TFSI ++ Rline ale za małe to gówienko żeby z rodziną jeździć
Seski Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 plomba bidulek... [br]Dopisany: 11 Maj 2011, 22:24_________________________________________________ ja cierpiedole http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=203157.0;topicseen no to Mirek ma pole do popisu... ważne że są możliwości - po co zmieniać auto jak można wpakować w obecne z 10 tyś zł i robi sie z sedana w dieslu konkretny zapierdzielacz no to jak wpakujesz to 10tyś zł czy tam euro to ja pierwszy rezerwuję jazdę testową... ale trochę musisz poczekać bo w tym tygodniu napewno nie będę już nic rezał dobra te 2 tygodnie poczekam... [br]Dopisany: 11 Maj 2011, 22:34_________________________________________________ ja bym chciał Scirocco 2.0TFSI ++ Rline ale za małe to gówienko żeby z rodziną jeździć żonie możesz kupić... :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Maj 2011, 22:34_________________________________________________dobra idę spać...
miron78 Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 ja bym chciał Scirocco 2.0TFSI ++ Rline ale za małe to gówienko żeby z rodziną jeździć ale piękne jest mnie się mega podoba
stanley Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 ja bym chciał Scirocco 2.0TFSI ++ Rline ale za małe to gówienko żeby z rodziną jeździć ale piękne jest mnie się mega podoba ok, przekonałeś mnie, kupię żonie
stanley Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 tylko jakiś kredycik by się przydał... na nerkę czy wątrobę.... bo inne moje "podzespoły" już zastawione :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 kupując B8 naprawdę byłem na poważnie w salonie VW i negcjowałem cene nowego scirosso R auto jest piękne nawet jazdę próbną mi załatwiali bo chyba wyczuli że jestem poważnie zainteresowany był dreszczyk emocji bo nigdy w życiu nie wyjechałem jeszcze autem z salonu wybieranie wypasu wg cennika to też niezła frajda ...............ale dałem sobie spokój bo 1. musiał bym do B8 dołożyć jeszcze z 40 tyś zł na co mnie nie było stać 2. brak Q troche mnie bolał przy wywaleniu tyle siana za auto 3. za szybko mi się auta nudzą 4. jestem barziej zwolennikiem kupuenia B8 wartości 280 tyś zł po 3 lata urzytkowania za 105 tyś zł niż kupienie nowego scirocco za 145 tyś zł i sprzedania go po 3 latach użytkowania za 70 tys zł ( na to też mnie nie stać )
stanley Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 kupując B8 naprawdę byłem na poważnie w salonie VW i negcjowałem cene nowego scirosso R auto jest piękne nawet jazdę próbną mi załatwiali bo chyba wyczuli że jestem poważnie zainteresowany był dreszczyk emocji bo nigdy w życiu nie wyjechałem jeszcze autem z salonu wybieranie wypasu wg cennika to też niezła frajda ...............ale dałem sobie spokój bo 1. musiał bym do B8 dołożyć jeszcze z 40 tyś zł na co mnie nie było stać 2. brak Q troche mnie bolał przy wywaleniu tyle siana za auto 3. za szybko mi się auta nudzą 4. jestem barziej zwolennikiem kupuenia B8 wartości 280 tyś zł po 3 lata urzytkowania za 105 tyś zł niż kupienie nowego scirocco za 145 tyś zł i sprzedania go po 3 latach użytkowania za 70 tys zł ( na to też mnie nie stać ) prawda 1. zawsze to tylko VW 2. brak Q 3. Scirocco raczej dla kawalerów lub samotnych par, niż dla rodzin
Mario22 Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 kupując B8 naprawdę byłem na poważnie w salonie VW i negcjowałem cene nowego scirosso R auto jest piękne nawet jazdę próbną mi załatwiali bo chyba wyczuli że jestem poważnie zainteresowany był dreszczyk emocji bo nigdy w życiu nie wyjechałem jeszcze autem z salonu wybieranie wypasu wg cennika to też niezła frajda ...............ale dałem sobie spokój bo 1. musiał bym do B8 dołożyć jeszcze z 40 tyś zł na co mnie nie było stać 2. brak Q troche mnie bolał przy wywaleniu tyle siana za auto 3. za szybko mi się auta nudzą 4. jestem barziej zwolennikiem kupuenia B8 wartości 280 tyś zł po 3 lata urzytkowania za 105 tyś zł niż kupienie nowego scirocco za 145 tyś zł i sprzedania go po 3 latach użytkowania za 70 tys zł ( na to też mnie nie stać ) prawda 1. zawsze to tylko VW 2. brak Q 3. Scirocco raczej dla kawalerów lub samotnych par, niż dla rodzin Racja... tylko.. ja jestem kawaler i mnie nie stac.... i nie znam zadnego kawalera którego by było stać na nówke w wersji R....
miron78 Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 bo to nie jest dla przeciętnych kawalerów
Mario22 Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 bo to nie jest dla przeciętnych kawalerów No właśnie... tylko dla synusiów mających bogatych tatusiów.... :gwizdanie: przynajmniej w tym pieknym kraju...
Miszka82 Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Miszka, a gdzie nie ma ale za to zaraz będzie jajecznica
Kędzior Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 wielkie jo z rana, znowu pierwszy Ps. Kędzior - przywieź na zlota wszystkie umowy finansowe które posiadasz a Ci pokażę za które i ile niepotrzebnie przepłacasz Nawet nie wiesz ile browarów Ci przechodzi koło nosa przekonales mnie ale niestety juz tych umow niezmienisz ale teraz beda pamietal zeby zwrocic sie do ciebie bo to nie jest dla przeciętnych kawalerów ja jestem ponad przecietnym kawalerem w dodatku zaje*iscie przystojnym i wogole miodzio i tez mnie nei stac [br]Dopisany: 12 Maj 2011, 08:24_________________________________________________ tydzien tam i swiat moglby sie skonczyc o nic wiecej nie prosze tylko o tydzien
Rekomendowane odpowiedzi