Kędzior Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 nie wiem czy pamiętasz, ale wczoraj przy flaszcze zgłosiłeś swoją kandydaturę i przelałeś na moje konto 1000zł wpisowego to ladnie bylem porobiony, rozumiem ze jak niewygram to wpisowe zwracasz?
stanley Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 nie wiem czy pamiętasz, ale wczoraj przy flaszcze zgłosiłeś swoją kandydaturę i przelałeś na moje konto 1000zł wpisowego to ladnie bylem porobiony, rozumiem ze jak niewygram to wpisowe zwracasz? wpisowe juz dzisiaj przepadło, postawiłem nie na tego konia co trzeba
Kędzior Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 nie wiem czy pamiętasz, ale wczoraj przy flaszcze zgłosiłeś swoją kandydaturę i przelałeś na moje konto 1000zł wpisowego to ladnie bylem porobiony, rozumiem ze jak niewygram to wpisowe zwracasz? wpisowe juz dzisiaj przepadło, postawiłem nie na tego konia co trzeba zes zabawny...
talib1990 Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 witka :hi: Kędzior ale jesteś ciul.... koledze nawet na drodze nie chcesz pomóc jak fura się rozkraczy .... Moja furka znów jeździ... nowe sprzęgło siedzi :)
Kędzior Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Kędzior ale jesteś ciul.... koledze nawet na drodze nie chcesz pomóc jak fura się rozkraczy .... co mialem jechac po pijoku?
stanley Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 witka :hi: Kędzior ale jesteś ciul.... koledze nawet na drodze nie chcesz pomóc jak fura się rozkraczy .... Moja furka znów jeździ... nowe sprzęgło siedzi :) audi ?
akjam Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Qrrwa ale pogoda! Zaś leje!!! To znaczy całą noc leje! :wallbash: Zdupczam zaraz na chatę.
Adrenalina Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Hmmmm... Czy to jest dobry dzień?
hubtychy Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Hmmmm... Czy to jest dobry dzień? Dzień dobry jak każdy inny
OKO Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Siema w tym pięknym dniu tour de pologne znów w tym roku mnie zablokowali na maksa
hubtychy Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Gdzie oni dziś jeżdżą ? Muszę dziś na Sosnowiec jechać i nie uśmiecha mi się kombinowanie po drodze
OKO Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Gdzie oni dziś jeżdżą ? Muszę dziś na Sosnowiec jechać i nie uśmiecha mi się kombinowanie po drodze \ Dzisiaj jadą częstochowa - będzin sosnowiec bezpieczny [br]Dopisany: 01 Sierpień 2011, 08:13_________________________________________________ Hmmmm... Czy to jest dobry dzień? bardzo dobry
hubtychy Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Gdzie oni dziś jeżdżą ? Muszę dziś na Sosnowiec jechać i nie uśmiecha mi się kombinowanie po drodze Dzisiaj jadą częstochowa - będzin sosnowiec bezpieczny No to tyle dobrze
diman Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 stan jak rodzenie "ruszyło" sie cos w temacie ? :gwizdanie: piekna jesien tego lata leży od piątku w szpitalu, dzisiaj dostała kroplówkę na wywołanie, zaraz jadę na widzenie jak w pierdlu Hehe... No coś w ten deseń Laski z celi wporzo, a na spacerniaku życie towarzyskie kwitnie dobre :polew: :polew: tyś to się mamie udała [br]Dopisany: 01 Sierpień 2011, 08:58_________________________________________________ zapomniałem się przywitać aloha
Kędzior Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 i po pracy se jestem [br]Dopisany: 01 Sierpień 2011, 14:42_________________________________________________ mnie sie jakos nie podoba
Rekomendowane odpowiedzi