Miszka82 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Nie ma ktoś czasem bagażnika dachowego (bazy) do a4 b5 sedan? :gwizdanie: ja mam ale nie do końca halo z nim tzn. można go normalnie zamontować na dachu ale nie mam kluczyka do niego, więc mocowanie jest tylko na śrubach i nie wiem czy to wytrzyma ponieważ dostałem to kiedyś w prezencie ale nigdy nie używałem ( dostałem już bez klucza) więc tak to wygląda jak chcesz to mogę pożyczyć
krolu Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Nie ma ktoś czasem bagażnika dachowego (bazy) do a4 b5 sedan? :gwizdanie: ja mam ale nie do końca halo z nim tzn. można go normalnie zamontować na dachu ale nie mam kluczyka do niego, więc mocowanie jest tylko na śrubach i nie wiem czy to wytrzyma ponieważ dostałem to kiedyś w prezencie ale nigdy nie używałem ( dostałem już bez klucza) więc tak to wygląda jak chcesz to mogę pożyczyć a nie jets ten kluczyk tylko po to żeby nie ukradli np. trumny..
Miszka82 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Nie ma ktoś czasem bagażnika dachowego (bazy) do a4 b5 sedan? :gwizdanie: ja mam ale nie do końca halo z nim tzn. można go normalnie zamontować na dachu ale nie mam kluczyka do niego, więc mocowanie jest tylko na śrubach i nie wiem czy to wytrzyma ponieważ dostałem to kiedyś w prezencie ale nigdy nie używałem ( dostałem już bez klucza) więc tak to wygląda jak chcesz to mogę pożyczyć a nie jets ten kluczyk tylko po to żeby nie ukradli np. trumny.. tak to wygląda srebrne kółko tam chodzi jakiś kluczyk - ten którego nie mam i nie wiem na c**j on jest a powyżej wejście na klucz jakiś torx Uploaded with ImageShack.us
Kanar Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 popołudniem jestem bliski podjęcia decyzji o podpaleniu tego padła..
Miszka82 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 popołudniem jestem bliski podjęcia decyzji o podpaleniu tego padła.. nie łam się już tyle kasy wsadziłeś w to auto ps. Krolu już godzinę jedzie z Chorzowa do mnie
Kanar Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 popołudniem jestem bliski podjęcia decyzji o podpaleniu tego padła.. nie łam się już tyle kasy wsadziłeś w to auto ps. Krolu już godzinę jedzie z Chorzowa do mnie poważnie sie zastanawiam czy nie sprzedać tej turbiny i czy nie olać programu bo ch.. wie co jeszcze mnie w tym paździerzu zaskoczy ;(
Bulczas Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 popołudniem jestem bliski podjęcia decyzji o podpaleniu tego padła.. nie łam się już tyle kasy wsadziłeś w to auto ps. Krolu już godzinę jedzie z Chorzowa do mnie poważnie sie zastanawiam czy nie sprzedać tej turbiny i czy nie olać programu bo ch.. wie co jeszcze mnie w tym paździerzu zaskoczy ;( A wiesz już czemu nie jedzie? :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 popołudniem jestem bliski podjęcia decyzji o podpaleniu tego padła.. kurde ty masz z tym autem przygody
Kanar Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Wszelkie znaki na niebie wskazują na przepływke. Tylko dlaczego padła
Miszka82 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Wszelkie znaki na niebie wskazują na przepływke. Tylko dlaczego padła AUDI - Będziesz Miał Wydatki
hubtychy Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Przecież się nie psuje :polew: Sam wsadziłem w moją już jakieś 4k a mam ją od maja :gwizdanie: I jeszcze nie wszystko mam zrobione tak jak być powinno ;(
Kanar Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 http://allegro.pl/przeplywomierz-vw-golf-passat-audi-80-a4-1-9tdi-i1733085111.html dlaczego ja zawsze musze mieć takiego pecha że psują się części o cenie przewyższającej 400zł http://allegro.pl/przeplywomierz-vw-passat-polo-sharan-vento-1-9-tdi-i1741353669.html jest jeszcze taki zamiennik ale nie wiem czy to ma sens YOŁ Wszystkim
OKO Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 http://allegro.pl/przeplywomierz-vw-golf-passat-audi-80-a4-1-9tdi-i1733085111.html dlaczego ja zawsze musze mieć takiego pecha że psują się części o cenie przewyższającej 400zł http://allegro.pl/przeplywomierz-vw-passat-polo-sharan-vento-1-9-tdi-i1741353669.html jest jeszcze taki zamiennik ale nie wiem czy to ma sens YOŁ Wszystkim ja kupowałem przepływkę jakieś dwa lata temu w ASO i jest a co do zamienników to podejrzewam że jak z wszystkim, zależy jak trafisz :gwizdanie:
zib0l Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 :bry: Marek hubtychy i jak postanowiles z wywaleniem kata??
hubtychy Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 :bry: Marek hubtychy i jak postanowiles z wywaleniem kata?? Chwilowo się wstrzymuję - brak kasy Dodatkowo się jeszcze wkór**** dziś bo zawiozłem auto do mechanika na wymianę łożyska w przodzie i gów** które kupiłem tutaj http://allegro.pl/lozysko-kola-fag-przod-vw-volkswagen-passat-b5-i1744701077.html nie pasuje Czeka mnie wycieczka do sosnowca z reklamacją
stanley Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 łosz ku*rwa (ale dałem w palnik z mysłowicką patologią PS. Jaca za dużo nie pił, bo jak pije dużo, to usypia ) dawno tak nie spierd..... przed Policją - ale o co im chodziło ? Moze chcieli spytać o drogę [br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 12:02_________________________________________________ Wszelkie znaki na niebie wskazują na przepływke. Tylko dlaczego padła Kupuj przepływkę u TOM77 (zamiennik) ja mam od 2 lat i git PS. Nie kupujcie części z allegro
Seski Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 macie :> no ładniusia a jak tam śpi wam czy daje już popalić...? nie wiem o co im chodzi... ale tatusia na bank przypomina... i w ogóle
Rekomendowane odpowiedzi