hubtychy Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Ja też dziś nie dam rady podjechać
Seski Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 ja po krotkiej przerwie powracam... i znowu pachnacy slask... ale widze nie tylko ja mialem zerwana lacznosc z baza... tyle ze dzisiaj jeszcze nie dam rady przyjechac... :/ musze wystko ogarnac...
diman Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 a ja kurde jeszcze nie wiem czy podjade zalezy od rodziny ale bede sie staral
tolek85 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 i ja spot nawiedzę będę trochę wczesniej bo MM muszę odwiedzić
Pucek Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Jak to widzę to znowu będzie słaba frekwencja Ja będę
Miszka82 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 u mnie niestety siła wyższa - mam jazdy, muszę to szybko ogarnąć i szykować się do egzaminu
krolu Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 u mnie niestety siła wyższa - mam jazdy, muszę to szybko ogarnąć i szykować się do egzaminu to nie przywożę ci bagażnika :gwizdanie:
Seski Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 u mnie niestety siła wyższa - mam jazdy, muszę to szybko ogarnąć i szykować się do egzaminu no no to się rozpędziłeś z tym prawkiem... to co na przyszły sezon jakiś jednoślad...?
Kędzior Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 co jest ziomy ja sie wczasuje :decayed:
Kędzior Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Na wsi z 0.5 pod pachą :> no co ty moja by mniezabila jak by tak bylo codzien hehe no ale musze poowiedziec ze wujek wynalazl ambrozje poprostu drink stulecia :kox: :kox:
Miszka82 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 no i po jazdach, curva skutery mnie wyprzedzały u mnie niestety siła wyższa - mam jazdy, muszę to szybko ogarnąć i szykować się do egzaminu to nie przywożę ci bagażnika :gwizdanie: spoko nie spieszy się, a przydał się w ogóle, ogarnąłeś to ? u mnie niestety siła wyższa - mam jazdy, muszę to szybko ogarnąć i szykować się do egzaminu no no to się rozpędziłeś z tym prawkiem... to co na przyszły sezon jakiś jednoślad...? no trzeba robić to prawko i tyle, jednoślad jest w planie na przyszły sezon jeśli moja sytuacja finansowa się nie pogorszy Na wsi z 0.5 pod pachą :> no co ty moja by mniezabila jak by tak bylo codzien hehe no ale musze poowiedziec ze wujek wynalazl ambrozje poprostu drink stulecia :kox: :kox: kędzior komu te bajki wiemy, że walisz wódę do ryja z gwinta bez zapitki dzień w dzień
stanley Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 a ja niestety nie dotarłem ;( sami rezacze, nie było z kim o d*pach pogadać
diman Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 a ja niestety nie dotarłem ;( sami rezacze, nie było z kim o d*pach pogadać czyli nie ma czego żałować mówisz :gwizdanie:
stanley Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 a ja niestety nie dotarłem ;( sami rezacze, nie było z kim o d*pach pogadać czyli nie ma czego żałować mówisz :gwizdanie: żartuje dzisiaj miałem najmniejsze koło na spocie: 14" ale za to przez dziury przelatuje jak colin mcrae
Rekomendowane odpowiedzi