akjam Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Co do grania w piłkę to co Wam będę mówił... Zaraz zdupczam do stolycy na meczyk Polska_meksyk i przy okazji zwiedzić Pepsi Arena.
stanley Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Co do grania w piłkę to co Wam będę mówił... Zaraz zdupczam do stolycy na meczyk Polska_meksyk i przy okazji zwiedzić Pepsi Arena. szlachta się bawi :gwizdanie:
akjam Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Co do grania w piłkę to co Wam będę mówił... Zaraz zdupczam do stolycy na meczyk Polska_meksyk i przy okazji zwiedzić Pepsi Arena. szlachta się bawi :gwizdanie: Jakby co to mam jeszcze dwa bilety.
hubtychy Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 piątek Dopiero po 22 weekend Ale za to później :beer1:
Miszka82 Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 a ja właśnie na Pyrzowice Airport Łyszka zakupiona cola również więc WIO
stanley Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 a ja właśnie na Pyrzowice Airport Łyszka zakupiona cola również więc WIO kaj to lecisz? [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 10:30_________________________________________________BTW Oglądałeś wczoraj ten film na TVNie: "90 minut do katastrofy" ?
Miszka82 Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 a ja właśnie na Pyrzowice Airport Łyszka zakupiona cola również więc WIO kaj to lecisz? [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 10:30_________________________________________________BTW Oglądałeś wczoraj ten film na TVNie: "90 minut do katastrofy" ? do Bułgarów hehehe oglądałem dlatego kupiłem łyszkę na znieczulenie
keżor Opublikowano 2 Września 2011 Autor Opublikowano 2 Września 2011 a ja właśnie na Pyrzowice Airport Łyszka zakupiona cola również więc WIO ale żeby na wczasy do Bytomia lecieć samolotem
stanley Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 a ja właśnie na Pyrzowice Airport Łyszka zakupiona cola również więc WIO kaj to lecisz? [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 10:30_________________________________________________BTW Oglądałeś wczoraj ten film na TVNie: "90 minut do katastrofy" ? do Bułgarów hehehe oglądałem dlatego kupiłem łyszkę na znieczulenie w Bułgarii jest gites, dobre kebaby, 0,5l wódy - 8zł
Mario22 Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 a ja właśnie na Pyrzowice Airport Łyszka zakupiona cola również więc WIO kaj to lecisz? [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 10:30_________________________________________________BTW Oglądałeś wczoraj ten film na TVNie: "90 minut do katastrofy" ? do Bułgarów hehehe oglądałem dlatego kupiłem łyszkę na znieczulenie w Bułgarii jest gites, dobre kebaby, 0,5l wódy - 8zł To robimy tam spota za rok...
stanley Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 a ja właśnie na Pyrzowice Airport Łyszka zakupiona cola również więc WIO kaj to lecisz? [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 10:30_________________________________________________BTW Oglądałeś wczoraj ten film na TVNie: "90 minut do katastrofy" ? do Bułgarów hehehe oglądałem dlatego kupiłem łyszkę na znieczulenie w Bułgarii jest gites, dobre kebaby, 0,5l wódy - 8zł To robimy tam spota za rok... przez całe 2 tygodnie
Mario22 Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 a ja właśnie na Pyrzowice Airport Łyszka zakupiona cola również więc WIO kaj to lecisz? [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 10:30_________________________________________________BTW Oglądałeś wczoraj ten film na TVNie: "90 minut do katastrofy" ? do Bułgarów hehehe oglądałem dlatego kupiłem łyszkę na znieczulenie w Bułgarii jest gites, dobre kebaby, 0,5l wódy - 8zł To robimy tam spota za rok... przez całe 2 tygodnie Lekko... mi pasuje ostatni tydzień lipca pierwszy sierpnia...
keżor Opublikowano 2 Września 2011 Autor Opublikowano 2 Września 2011 a ja właśnie na Pyrzowice Airport Łyszka zakupiona cola również więc WIO kaj to lecisz? [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 10:30_________________________________________________BTW Oglądałeś wczoraj ten film na TVNie: "90 minut do katastrofy" ? do Bułgarów hehehe oglądałem dlatego kupiłem łyszkę na znieczulenie w Bułgarii jest gites, dobre kebaby, 0,5l wódy - 8zł To robimy tam spota za rok... przez całe 2 tygodnie Lekko... mi pasuje ostatni tydzień lipca pierwszy sierpnia... mi pasuje ten weekend z 1 lipca na 30 września
Mario22 Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 a ja właśnie na Pyrzowice Airport Łyszka zakupiona cola również więc WIO kaj to lecisz? [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 10:30_________________________________________________BTW Oglądałeś wczoraj ten film na TVNie: "90 minut do katastrofy" ? do Bułgarów hehehe oglądałem dlatego kupiłem łyszkę na znieczulenie w Bułgarii jest gites, dobre kebaby, 0,5l wódy - 8zł To robimy tam spota za rok... przez całe 2 tygodnie Lekko... mi pasuje ostatni tydzień lipca pierwszy sierpnia... mi pasuje ten weekend z 1 lipca na 30 września Ty nie mozesz jechac bo tam jest zakaz chodzenia w japonkach a Ty sie z nimi nie rozstajesz...
QRi Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 siemacie ciemny avant b6, rej. S4 III na a4 widziany - kto to ?
Mario22 Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 i weekendzik To się pakuj pod namioty
Kędzior Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 i weekendzik To się pakuj pod namioty niestety niejade, musze sie twoja zaopiekowac
Rekomendowane odpowiedzi