hubtychy Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 dziś mamy piątek no to pssyyt Wekendowo Taki mały Odpaliłem dziś niuńkę tak jak zawsze i zaczęła mi migać kontrolka z immo.Auto jechało normalnie ale mnie to drażniło więc stojąc na czerwonym zgasiłem i zapaliłem jeszcze raz.Kontrolka zgasła i było wszystko OK.W czym może leżeć problem? trzeba przeczyscic styki w immo pod kierownica.. Znalazłem temat na forum jak to zrobić,może dam sobie z tym radę
Kędzior Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Nic w tym nadzwyczajnego.... tak to robia też stare BMW powyżej 2L a zimą to nawet 1,6... piszac ze mi sie podoba chodzilo mi o wygladwogole dzisiaj widzialem rs6 c5 taxi
Bulik Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Nic w tym nadzwyczajnego.... tak to robia też stare BMW powyżej 2L a zimą to nawet 1,6...
Kędzior Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Nic w tym nadzwyczajnego.... tak to robia też stare BMW powyżej 2L a zimą to nawet 1,6... :tongue4:
keżor Opublikowano 30 Września 2011 Autor Opublikowano 30 Września 2011 sesja zamknięta , szło by sie nadupcyć :gwizdanie:
stanley Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 sesja zamknięta , szło by sie nadupcyć :gwizdanie: ja tak mam (sorry, miałem) co weekend jak poznałem Kędziora :decayed:
Kędzior Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 sesja zamknięta , szło by sie nadupcyć :gwizdanie: ja tak mam (sorry, miałem) co weekend jak poznałem Kędziora :decayed: ta i wcale sesja nie byla potrzebna :polew:
stanley Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 sesja zamknięta , szło by sie nadupcyć :gwizdanie: ja tak mam (sorry, miałem) co weekend jak poznałem Kędziora :decayed: ta i wcale sesja nie byla potrzebna :polew: bo my jesteśmy doktory habilitowane
Kędzior Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 sesja zamknięta , szło by sie nadupcyć :gwizdanie: ja tak mam (sorry, miałem) co weekend jak poznałem Kędziora :decayed: ta i wcale sesja nie byla potrzebna :polew: bo my jesteśmy doktory habilitowane ja mmmm chyba ściebie :polew:
Miszka82 Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 ale kapa nie wiem co kupić do jeżdżenia
hubtychy Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Miszka a co Ty w ogóle szukasz ?
Miszka82 Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Miszka a co Ty w ogóle szukasz ? już sam nie wiem jakiegoś diesla
Miszka82 Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Miszka, kup se klacz do latania po Tychach w sam raz ale co z dalszymi trasami !
Kędzior Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 i po pracy jutro wolne :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 14:08_________________________________________________ Miszka, kup se klacz do latania po Tychach w sam raz ale co z dalszymi trasami ! tiki tiki hehe
Miszka82 Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 no i co by tu dziś ten tego
Kędzior Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 no i co by tu dziś ten tego ok przekonales mnie, wlew u Miszki [br]Dopisany: 01 Październik 2011, 15:12_________________________________________________Żona do męża:- kochanie co to jest konsternacja? - wiesz słoneczko, ja definicji nie znam, ale powiem ci tak ogólnie na przykładzie: Jedziesz do mamusi na tydzień więc ja sobie panienkę do domu na ten czas sprowadzam, ale ty się z mamą pokłóciłaś i po 2 dniach wracasz. Co widzimy: Ja w łóżku z panienką, a ty w drzwiach. Z mojej strony jest to konsternacja. - Czy ja kochanie dobrze zrozumiałam? Wyjeżdżasz na 3 dni na delegację, a ja sprowadzam sobie faceta .. Mąż przerywa - o nie moja droga, k**ewstwa to ty z konsternacją nie mieszaj :polew: :polew:[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 15:49_________________________________________________Idzie ksiądz polną drogą, przechodzi obok takiego skromnego gospodarstwa. Patrzy, a tam chłop coś z desek kleci. Ksiądz zagaduje: - Pochwalony drogi parafianinie, nad czymże tak ciężko pracujesz??? - A kur..., kibel nowy stawiam, bo się stary rozjebał. - O, mój drogi !!! A nie mógłbyś tego tak trochę owinąć w bawełnę ?? - Co mam owijać w bawełnę??? Dechami opierdolę naokoło i c**j!!!
Miszka82 Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Czym się różni małżeństwo od więzienia ? -w więzieniu łatwiej o anal
Rekomendowane odpowiedzi