Kędzior Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 jak dla mnie Micra fajna sprawa dla kobitki jak niemasz jutro co ciekawego do roboty to mozesz na myslowice skoczyc moze akurat ci sie cos trafi chociaz szalu tam juz niema
Bulik Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Wynik z 10:55 0,57 promila pierwsza cyfra to 8 :naughty:
Mario22 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Wynik z 10:55 0,57 promila pierwsza cyfra to 8 :naughty: Przestan sie szprycowac tą chemią bo Ci na mózg siada...
keżor Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2011 co tam z wieczora? ja właśnie wróciłem ze scianki i chyba sobie aż jedno piwko ebne
stanley Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 sobie aż jedno piwko ebne od tego się zaczyna później dwa, trzy, następnie flaszka i człowiek się stacza
Miszka82 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 ja walczę ze sobą samym iść do sklepu czy nie
keżor Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2011 ej w ogóle wiecie dlaczego Amerykańscy naukowcy nie wynaleźli jeszcze niczego na kaca ? bo to od czego Polacy mają kaca , zabija amerykanów
hubtychy Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Wynik z 10:55 0,57 promila pierwsza cyfra to 8 :naughty: Tylko 0 (zero) ,8 to mógłbym nie przeżyć :gwizdanie: Ale właśnie zaczynam pracę nad poprawą wyniku sobie aż jedno piwko ebne od tego się zaczyna później dwa, trzy, następnie flaszka i człowiek się stacza Hmm nie sądzę alkohol jest dla ludzi,tylko trzeba go umieć pić ja walczę ze sobą samym iść do sklepu czy nie Poddaj się,z naturą nie wygrasz Idź do sklepu
Kędzior Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 ja walczę ze sobą samym iść do sklepu czy nie idz i mi cos przynies
keżor Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2011 Penguin Being Tickled Kędzior , dostaniesz ksywe Pingwin bo tak samo wyrywasz d*py jak ten pingwin :polew:
Miszka82 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Czytam to forum i śmiać mi się chce Dział sprzedam 1. Audi A4 B5 ADR 1995r - 13,5k 2. Audi A4 B6 AWX 2001r - 36k zaraz wystawiam Golfa za 24k
Kędzior Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Czytam to forum i śmiać mi się chce Dział sprzedam 1. Audi A4 B5 ADR 1995r - 13,5k 2. Audi A4 B6 AWX 2001r - 36k zaraz wystawiam Golfa za 24k bo to sa pewne dobre auta [br]Dopisany: 03 Grudzień 2011, 19:09_________________________________________________ Penguin Being Tickled Kędzior , dostaniesz ksywe Pingwin bo tak samo wyrywasz d*py jak ten pingwin :polew: patrzac na ten filmik to bardziej mi przypomina Oko w akcji niz mnie
keżor Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2011 idę do sklepu pado "idĘ" j**any wykształciuch :polew:
hubtychy Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Byłem dziś na spocie mikołajkowym Audi i w drodze powrotnej miałem bliskie spotkanie z policją Na szczęście skrucha i umiejętności negocjacyjne pomogły :naughty: 0 punktów i 0 złotych :polew:
Kędzior Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Byłem dziś na spocie mikołajkowym Audi i w drodze powrotnej miałem bliskie spotkanie z policją Na szczęście skrucha i umiejętności negocjacyjne pomogły :naughty: 0 punktów i 0 złotych :polew: mnie tez tam kiedys zlapali jak mialem ponad 150km/h i w dodatku bylo ograniczenie do 50 a nie jak teraz 70 heheradzil bym usunac ten filmik z neta bo jeszcze przypadkiem obejrza i niebeda chciali sie dogadywac :gwizdanie:
keżor Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2011 Byłem dziś na spocie mikołajkowym Audi i w drodze powrotnej miałem bliskie spotkanie z policją Na szczęście skrucha i umiejętności negocjacyjne pomogły :naughty: 0 punktów i 0 złotych :polew: nie chciało mi sie już drugiej cześci oglądać , dogoniłś tą megane drugi raz ? [br]Dopisany: 03 Grudzień 2011, 19:29_________________________________________________ radzil bym usunac ten filmik z neta bo jeszcze przypadkiem obejrza i niebeda chciali sie dogadywac :gwizdanie: 100%racji :gwizdanie:
hubtychy Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Byłem dziś na spocie mikołajkowym Audi i w drodze powrotnej miałem bliskie spotkanie z policją Na szczęście skrucha i umiejętności negocjacyjne pomogły :naughty: 0 punktów i 0 złotych :polew: nie chciało mi sie już drugiej cześci oglądać , dogoniłś tą megane drugi raz ? [br]Dopisany: 03 Grudzień 2011, 19:29_________________________________________________ radzil bym usunac ten filmik z neta bo jeszcze przypadkiem obejrza i niebeda chciali sie dogadywac :gwizdanie: 100%racji :gwizdanie: Za długo zeszło na rozmowach i nie dogoniłem jej Co do filmiku to z każdym raczej da się dogadać,no chyba że akurat kręcą "Uwaga pirat"
keżor Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2011 mógłby być lepszy teledysk , bardziej pasujący do słów
Rekomendowane odpowiedzi