Kędzior Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 musialem z siostra siedziec w domu byliscie na dolinie? jakies straty sa?
Miszka82 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 musialem z siostra siedziec w domu byliscie na dolinie? jakies straty sa? w dópie byliśmy, nie interesuj się, byś był byś wiedział aha i nie udawaj, że Cię to interesuje
addassko Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 musialem z siostra siedziec w domu byliscie na dolinie? jakies straty sa? w dópie byliśmy, nie interesuj się, byś był byś wiedział aha i nie udawaj, że Cię to interesuje :polew: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 musialem z siostra siedziec w domu byliscie na dolinie? jakies straty sa? w dópie byliśmy, nie interesuj się, byś był byś wiedział aha i nie udawaj, że Cię to interesuje
Miszka82 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 musialem z siostra siedziec w domu byliscie na dolinie? jakies straty sa? w dópie byliśmy, nie interesuj się, byś był byś wiedział aha i nie udawaj, że Cię to interesuje :polew: a szukałem tego ostatnio i nie mogłem znaleźć ale i tak Ci nie wierzę z tą siostrą pewnie chory byłeś a nie siostra :polew: :polew: witam szlachtę
Mario22 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Kędzior... masz siostre ile ma lat ???? Dawaj ja do działu najlepsze fejsowiczki chętnie oblukamy.... taki szwagier to by było coś ... :decayed:
stanley Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Kędzior... masz siostre ile ma lat ???? Dawaj ja do działu najlepsze fejsowiczki chętnie oblukamy.... taki szwagier to by było coś ... :decayed:
Kędzior Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Mario ty pedofilu ona ma 5lat a szukałem tego ostatnio i nie mogłem znaleźć najlepsze i tak jest to Morales, w piz*u - Kilerów 2 ale i tak Ci nie wierzę z tą siostrą pewnie chory byłeś a nie siostra :polew: :polew: a to mnei juz kolo dzyndzla lata, co ja mam 10lat zeby sciemy walic? [br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 22:36_________________________________________________ taki szwagier to by było coś ... :decayed: no to akurat prawda
stanley Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 musialem z siostra siedziec w domu byliscie na dolinie? jakies straty sa? trzeba ją było zabrać ze sobą - poznałaby Alę
Kędzior Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 musialem z siostra siedziec w domu byliscie na dolinie? jakies straty sa? trzeba ją było zabrać ze sobą - poznałąby Ale przez chwile przyszlo mi to na mysl czy by z nia nie przyjechac ale ona w miejscu niewystoi hehe
stanley Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 musialem z siostra siedziec w domu byliscie na dolinie? jakies straty sa? trzeba ją było zabrać ze sobą - poznałąby Ale przez chwile przyszlo mi to na mysl czy by z nia nie przyjechac ale ona w miejscu niewystoi hehe to spacerowaliśmy po silesii ( byliśmy na galeriankach )
Kędzior Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 musialem z siostra siedziec w domu byliscie na dolinie? jakies straty sa? trzeba ją było zabrać ze sobą - poznałąby Ale przez chwile przyszlo mi to na mysl czy by z nia nie przyjechac ale ona w miejscu niewystoi hehe to spacerowaliśmy po silesii ( byliśmy na galeriankach ) podryw na samotnego ojca
Miszka82 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 musialem z siostra siedziec w domu byliscie na dolinie? jakies straty sa? trzeba ją było zabrać ze sobą - poznałąby Ale przez chwile przyszlo mi to na mysl czy by z nia nie przyjechac ale ona w miejscu niewystoi hehe to spacerowaliśmy po silesii ( byliśmy na galeriankach ) podryw na samotnego ojca nie, był ze mną :polew:
Kędzior Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 musialem z siostra siedziec w domu byliscie na dolinie? jakies straty sa? trzeba ją było zabrać ze sobą - poznałąby Ale przez chwile przyszlo mi to na mysl czy by z nia nie przyjechac ale ona w miejscu niewystoi hehe to spacerowaliśmy po silesii ( byliśmy na galeriankach ) podryw na samotnego ojca nie, był ze mną :polew: Stasiek mowil wlasnie ze z byl dzisiaj z jakims zajaczkiem i nic niewyrwal :polew:
Mario22 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 musialem z siostra siedziec w domu byliscie na dolinie? jakies straty sa? trzeba ją było zabrać ze sobą - poznałąby Ale przez chwile przyszlo mi to na mysl czy by z nia nie przyjechac ale ona w miejscu niewystoi hehe to spacerowaliśmy po silesii ( byliśmy na galeriankach ) podryw na samotnego ojca nie, był z mną :polew: To sukces gwarantowany jak był z Tobą.... bo wkońcu najłatwiej wyrwac dupe na niedorozwiniętego brata pod opieką.... :polew: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 musialem z siostra siedziec w domu byliscie na dolinie? jakies straty sa? trzeba ją było zabrać ze sobą - poznałąby Ale przez chwile przyszlo mi to na mysl czy by z nia nie przyjechac ale ona w miejscu niewystoi hehe to spacerowaliśmy po silesii ( byliśmy na galeriankach ) podryw na samotnego ojca nie, był z mną :polew: To sukces gwarantowany jak był z Tobą.... bo wkońcu najłatwiej wyrwac dupe na niedorozwiniętego brata pod opieką.... :polew: :polew: :polew: Miron mowi to samo [ :polew: :polew:
addassko Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi