stanley Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 akjam to o ktorej wy chcecie wyjechac w pn od tego jest inny watek :gwizdanie: :polew: :polew: [br]Dopisany: 26 Styczeń 2012, 22:44_________________________________________________albo PW :polew:
akjam Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 już wymieniony temperatury silnika? temperatury dópy cieczy niewiem jak w audi ale powinien byc tez czujnik temperatury silnika ktory wlasnie decyduje o nagrzewaniu swiec, byc moze jest zjebany i zle czyta temperature niedogrzewa swiec i dlatego tak ci pali Już się nie popisuj! :naughty: sie interesuje wkoncu motoryzacja Taaaa... akjam to o ktorej wy chcecie wyjechac w pn
Kędzior Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 jak by to powiedzieć...jakoś słowa Kędziora nie są dla mnie wiarygodne
Miszka82 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 katowickie pierwsze :kox: w kurva końcu przegoniliśmy te pyry
akjam Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 katowickie pierwsze :kox: Wczoraj to oglądałem.
stanley Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 katowickie pierwsze :kox: w kurva końcu przegoniliśmy te pyry to co, w sobote pijemy ?
Miszka82 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 katowickie pierwsze :kox: w kurva końcu przegoniliśmy te pyry to co, w sobote pijemy ? why not
akjam Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 katowickie pierwsze :kox: w kurva końcu przegoniliśmy te pyry to co, w sobote pijemy ? why not :gwizdanie: JUż koniec detoxu?
A4 Mario Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 katowickie pierwsze :kox: w kurva końcu przegoniliśmy te pyry to co, w sobote pijemy ? why not To o kery i kaj ???
Miszka82 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 katowickie pierwsze :kox: w kurva końcu przegoniliśmy te pyry to co, w sobote pijemy ? why not :gwizdanie: JUż koniec detoxu? na póki co jeszcze nie ale jak się trafi okazja to czemu nie btw w robocie zrobiliśmy sobie konkurs - wygrana flaszka JD konkurs rozstrzygnie się we wtorek i już wiem, że go wygrałem [br]Dopisany: 26 Styczeń 2012, 23:03_________________________________________________ katowickie pierwsze :kox: w kurva końcu przegoniliśmy te pyry to co, w sobote pijemy ? why not To o kery i kaj ??? idź stąd
akjam Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 mi pasuje w city rocku Kędziorowi pewnie wogóle nie pasuje.
A4 Mario Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 mi pasuje w city rocku Oooo dawac godzine to sie w padnie na browara i pizze zgarne Mirona może jeszcze kogoś ...
stanley Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 mi pasuje w city rocku Oooo dawac godzine to sie w padnie na browara i pizze zgarne Mirona może jeszcze kogoś ... pożyjemy zobaczymy tymczasem ja też lecę
Rekomendowane odpowiedzi