Kędzior Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 ta jak by sie nie mozna bylo zgadac w piatek, w sobote sie zajebiemy i niektorzy niebeda mogli isc do pracy dlatego najlepsze terminy to piatek
akjam Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 ta jak by sie nie mozna bylo zgadac w piatek, w sobote sie zajebiemy i niektorzy niebeda mogli isc do pracy dlatego najlepsze terminy to piatek Eeee tam od razu zajebiemy... :decayed:
Miszka82 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 U mnie spoko z kumaniem, trybieniem, itp. Jutro coś w końcu robimy czy jak? tzn ?
Kędzior Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 ta jak by sie nie mozna bylo zgadac w piatek, w sobote sie zajebiemy i niektorzy niebeda mogli isc do pracy dlatego najlepsze terminy to piatek Eeee tam od razu zajebiemy... :decayed: no tak w sumie to niepamietam zebysmy sie na jakiejs imprezie uchlali
akjam Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 U mnie spoko z kumaniem, trybieniem, itp. Jutro coś w końcu robimy czy jak? tzn ? No jakieś grupowe wyjście...
stanley Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 U mnie spoko z kumaniem, trybieniem, itp. Jutro coś w końcu robimy czy jak? tzn ? No jakieś grupowe wyjście... ja mogę iść na piwko do city
Kędzior Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 U mnie spoko z kumaniem, trybieniem, itp. Jutro coś w końcu robimy czy jak? tzn ? No jakieś grupowe wyjście... ja mogę iść na piwko do city mi niepasuje
Miszka82 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 U mnie spoko z kumaniem, trybieniem, itp. Jutro coś w końcu robimy czy jak? tzn ? No jakieś grupowe wyjście... no nie pier**l
akjam Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 U mnie spoko z kumaniem, trybieniem, itp. Jutro coś w końcu robimy czy jak? tzn ? No jakieś grupowe wyjście... ja mogę iść na piwko do city mi niepasuje No mówiłem już o tym chyba wczoraj, że Ci nie będzie pasowało. U mnie spoko z kumaniem, trybieniem, itp. Jutro coś w końcu robimy czy jak? tzn ? No jakieś grupowe wyjście... no nie pieprz No takie pogłoski chodziły...
akjam Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Ja na dzień do pracy ale wieczorkiem może bym tam dotarł. A tymczasem lecę pograć trochę w Battlefield 3...
Kędzior Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 :decayed: noi zeby nie bylo :decayed:
akjam Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 :decayed: noi zeby nie bylo :decayed: Widziałem to. Dobre. :decayed: JArhead - pamięta ktoś ten film? DObry? Coś mi się kojarzy ale nie mogę sobie przypomnieć. Zaczyna się właśnie na TVNie...
Miszka82 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 :decayed: noi zeby nie bylo :decayed: Widziałem to. Dobre. :decayed: JArhead - pamięta ktoś ten film? DObry? Coś mi się kojarzy ale nie mogę sobie przypomnieć. Zaczyna się właśnie na TVNie... BDB film byłem w kinie i kojarzę że był git [br]Dopisany: 27 Styczeń 2012, 22:45_________________________________________________też oglądam narka
akjam Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 :decayed: noi zeby nie bylo :decayed: Widziałem to. Dobre. :decayed: JArhead - pamięta ktoś ten film? DObry? Coś mi się kojarzy ale nie mogę sobie przypomnieć. Zaczyna się właśnie na TVNie... BDB film byłem w kinie i kojarzę że był git To gierkę odłożę na inny czas. Spadam póki co.
A4 Mario Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Picze z wieczora Ja nie wiem jak Wy ale na gliwickich sie juz ekipa montuje na City Rocka jutro ... :naughty: i jest podwójna okazja 5300 i 4800 ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi