Miszka82 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 na to chwilę bardziej bym potrzebował info jaką farbą pomalować plastik - gładki błyszczący na matowy ? spray zwykły czy może coś specjalnego
A4 Mario Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 aha, zapomniałem, że nie chcesz jeździć na gnoju 3.0 wolnossak albo 1,8T i ja skłaniałbym sie ku tej drugiej opcji... ze wzgledu na mniejsza awaryjność...
stanley Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 aha, zapomniałem, że nie chcesz jeździć na gnoju 3.0 wolnossak albo 1,8T i ja skłaniałbym sie ku tej drugiej opcji... ze wzgledu na mniejsza awaryjność... najlepiej BEX
Arturoo Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 jechałem wozidłem seves'a polecam przejażdżkę ,można się zakochać w takim przemieszczaniu auta
A4 Mario Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Tylko troszke trza się naszukać ...
diman Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 aha, zapomniałem, że nie chcesz jeździć na gnoju 3.0 wolnossak albo 1,8T i ja skłaniałbym sie ku tej drugiej opcji... ze wzgledu na mniejsza awaryjność... najlepiej BEX i to jeszcze w Q
A4 Mario Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 aha, zapomniałem, że nie chcesz jeździć na gnoju 3.0 wolnossak albo 1,8T i ja skłaniałbym sie ku tej drugiej opcji... ze wzgledu na mniejsza awaryjność... najlepiej BEX i to jeszcze w Q No jasne macie racje ... ale tego nie da się na szybko w świeta kupić ...
akjam Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 ---------- Post added at 21:46 ---------- Previous post was at 21:45 ---------- Kto tam wali jakiegoś dryna? Przyznawać się!
Arturoo Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 aha, zapomniałem, że nie chcesz jeździć na gnoju 3.0 wolnossak albo 1,8T i ja skłaniałbym sie ku tej drugiej opcji... ze wzgledu na mniejsza awaryjność... najlepiej BEX i to jeszcze w Q No jasne macie racje ... ale tego nie da się na szybko w świeta kupić ... nie rób scen i nie zniechęcaj chłopaka
A4 Mario Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Ty sie nie smiej tylko ruchaj mi te dolce po 3 zł po kwota wzrosla do 4 tysi ...
akjam Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Ty sie nie smiej tylko ruchaj mi te dolce po 3 zł po kwota wzrosla do 4 tysi ... Jutro dam Ci znaka.
diman Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 aha, zapomniałem, że nie chcesz jeździć na gnoju 3.0 wolnossak albo 1,8T i ja skłaniałbym sie ku tej drugiej opcji... ze wzgledu na mniejsza awaryjność... najlepiej BEX i to jeszcze w Q No jasne macie racje ... ale tego nie da się na szybko w świeta kupić ... e tam nagrane mieli
A4 Mario Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 aha, zapomniałem, że nie chcesz jeździć na gnoju 3.0 wolnossak albo 1,8T i ja skłaniałbym sie ku tej drugiej opcji... ze wzgledu na mniejsza awaryjność... najlepiej BEX i to jeszcze w Q No jasne macie racje ... ale tego nie da się na szybko w świeta kupić ... e tam nagrane mieli Taaa chyba z Burago ...
A4 Mario Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Wybiera sie ktoś ??? http://www.wolfsgruppe.com/vagevent/index.php/pl/page/news Noclegi w takim oto przyjemnym hoteliku ... http://www.mct.zerkow.pl/index.php?menu=pokoje Ja w tym roku sie wybieram i dlatego pytam czy jeszcze ktos ... ????
Rekomendowane odpowiedzi