addassko Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Yooooooooooooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Stanley widziałem kiedyś na alledrogo jak Magro Rybnik sprzedawało parę części... Nie mogę znaleźć tego nicka... Wiesz coś może na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Stanley widziałem kiedyś na alledrogo jak Magro Rybnik sprzedawało parę części... Nie mogę znaleźć tego nicka... Wiesz coś może na ten temat? nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 A dałbys radę cos się dowiedzieć? ---------- Post dopisany at 10:07 ---------- Poprzedni post napisany at 10:03 ---------- Dobra! Już znalazłem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Licze na Waszą dużą frekwencje dziś na spocie w Żorach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Licze na Waszą dużą frekwencje dziś na spocie w Żorach ja dzis na ogrodzie robie młodemu piaskownice i nie wywine sie z tego :whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 A ja do robo na noc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 panowie, szybki temat. Takie felgi ( 4szt) do zakupienia w cenie 300zł od szt Felgi nowe, ori parametry felgi: 8Jx18 ET47 otwór centr 66,5mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Do B8 na zimę idealne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 siema, ciekawy wzor, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Szkoda, że otwór nie pasuje do mojej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Szkoda, że otwór nie pasuje do mojej. Przecież są pierścienie centreujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 No są i myślę nad tym intensywnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Tytlko to ET trochę też nie bardzo. chociaż powinny wejść bo ori chyba 45 a 2mm różnicy nie powinno nic zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 ORI to 43 chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Mówię o max ET jakie wchodzi. A felgi mają różne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi