A4 Mario Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Akjam jak to nie jest problem że nie oddam ci dzisiaj gier to innym razem podjade na spota
GRYFI Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Pany a jak tam do was dojechać z BB bo od Pszczyńskiej to się chyba nie da?
Kędzior Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 ja sie nieznam na tych uliczkach ale jak chcesz to dam ci nr do kogos to ci wytlumaczy
akjam Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Akjam jak to nie jest problem że nie oddam ci dzisiaj gier to innym razem podjade na spota Luzik. Mnie dziś chyba nie będzie więc... Pany a jak tam do was dojechać z BB bo od Pszczyńskiej to się chyba nie da? Wszystko się da. Na pewno trafisz do centrum handlowego 3 Stawy a ma spotykamy się pod GoSportem.
Kędzior Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Akjam ty jestes obeznany wiec wytlumacz jak dojechac
tomaszstn Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Gryfi, też będziesz to i ja przyjadę oblukać furę fele masz założone? Pany ja będę po 19.30 bo w pracy do 19.00
akjam Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Akjam ty jestes obeznany wiec wytlumacz jak dojechac Ja nie wiem ale na pewno Gryfi już do Was trafił. Ja zbieram się do robo po 10ciu dniach wolnego.
Kędzior Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Stasiu cos ci auto krzywo siedzialo, jak by z prawej strony nizej, ciekawe czemu
stanley Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Stasiu cos ci auto krzywo siedzialo, jak by z prawej strony nizej, ciekawe czemu też coś miałem takie wrażenie, muszę jutro luft sprawdzić
Kędzior Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Stasiu cos ci auto krzywo siedzialo, jak by z prawej strony nizej, ciekawe czemu też coś miałem takie wrażenie, muszę jutro luft sprawdzić nom koniecznie
RoBi_Rs Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Pozdrawiam kolegów. Z tego granatowego avanta na avusach który przejezdzał wzdłuż centrum i z partyzanta obcinał to ja . Śpieszyło mi się więc nie dałem rady podjechać nawet się przywitać, ale myslę że za tydzien wpadne pogadać ... Po drodze mijałem błękitnego avanta na krzyżówce przy UM . Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi