diman Opublikowano 29 Lipca 2012 Opublikowano 29 Lipca 2012 a ja na rano więc spadam w kimę dobrze, że wygrali graty POLACY
Kędzior Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 siemanko, powrocilem z wiochy hehehe ja pier**le dawno sie tak nie zresetowalem klubowe balety jestem za tylko laski niemoga nic na ten temat wiedziec :grin:
Arturoo Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 OKO dzięki za namiar na Daneckiego w Piekarach ,zrobili sterownik wszystko gra w końcu
addassko Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 jak z jutrem kto sie stawia i oczywiscie grill akjam przed spotem pod Ikea i jedziemy
stanley Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 jutro jak jutro.... a może by w weeknd jakieś klubowe ?
akjam Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 Co tu qrrrwa taka cisza?! easy men jak z jutrem kto sie stawia i oczywiscie grill akjam przed spotem pod Ikea i jedziemy Ja jutro będę na bank i może z Mają i Kachą. Gryll jak najbardziej. jutro jak jutro.... a może by w weeknd jakieś klubowe ? Chętnie ale mnie już w łykend nie będzie. No chyba, że w piątek...
stanley Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 może być i piątek zobaczymy co z tego wyjdzie to jutro rodzinny spot, Diman też może wpadnie, addassko - weź też młodego ---------- Post dopisany at 21:42 ---------- Poprzedni post napisany at 21:41 ---------- ja dzisiaj już spadam
addassko Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 no ja tez jutro bede z moim spokojnym synem no i kumpla tez zabieram to mi kurw@ wstydu nie zrobic co do weekendu stasiu to niestety ja tez odpadam bo w srode zmykam juz na woodstock i wracam w niedziele dopiero
diman Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 no my się również z Kaśką i Wiktorem pojawimy A co do baletow to ja już ustawiłem kumpla z kobitą na sobotę więc my będziemy na pewno na jakiejś imprezce myślę, że to jakaś pomarańcza albo coś w tym stylu i do Krola jutro zadzwonię to pewnie się wybiorą z Darią, gadałem również z Moniką od Bulczasa mówiła że też się chętnie wybiorą więc fekfencja może byc spoko zadzwonię jeszcze do Pucka i do Gregora może się wybiorą jak za dobrych czasów
Rekomendowane odpowiedzi