addassko Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 ---------- Post dopisany at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany at 21:52 ---------- a Ty Stan z rodzinka wpadniesz ??
diman Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 ---------- Post dopisany at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany at 21:52 ---------- a Ty Stan z rodzinka wpadniesz ?? Gadałem z nim przed chwilką i mówił, że wpada z rodzinką
hubtychy Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 po małej nieobecności 4 dni bez neta...masakra
akjam Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 Spiżdżam na chatę. I kolejny przewoźnik do lamusa! OLT Bankrut! Qrrwa!!! 180 pasażerów dziś miało odlecieć do Egiptu... Do zoba na spociszonie albo wcześniej.
stanley Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 czołem ---------- Post dopisany at 08:26 ---------- Poprzedni post napisany at 08:21 ---------- Spiżdżam na chatę. I kolejny przewoźnik do lamusa! OLT Bankrut! Qrrwa!!! 180 pasażerów dziś miało odlecieć do Egiptu... Do zoba na spociszonie albo wcześniej. znajomy lotnik mówił ,że to była pralnia brudnych pieniędzy. Gość potrzebował tylko na jakiś czas gdzieś przepuścić kasę. I mówił to jak ta firma wchodziła na rynek
oprych Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 ja chetnie na grylla ale dopiero o 20:01 bede - moze wczesniej to wszystko zależy chyba ze Sylwia dostarczy na 19 grilla i wungel a ja dojade o 20 jezeli pasuje to sie z Nią kontaktujcie
stanley Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 ja chetnie na grylla ale dopiero o 20:01 bede - moze wczesniej to wszystko zależy chyba ze Sylwia dostarczy na 19 grilla i wungel a ja dojade o 20 jezeli pasuje to sie z Nią kontaktujcie nie mamy do niej nr tel
Miszka82 Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 czołem---------- Post dopisany at 08:26 ---------- Poprzedni post napisany at 08:21 ---------- Spiżdżam na chatę. I kolejny przewoźnik do lamusa! OLT Bankrut! Qrrwa!!! 180 pasażerów dziś miało odlecieć do Egiptu... Do zoba na spociszonie albo wcześniej. znajomy lotnik mówił ,że to była pralnia brudnych pieniędzy. Gość potrzebował tylko na jakiś czas gdzieś przepuścić kasę. I mówił to jak ta firma wchodziła na rynek prócz tego jeszcze jedna spółka jest w posiadaniu tego właściciela a mianowice Amber Gold ale to juz inna bajka hhehe
OKO Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 w spotowy wtorek Na trzech stawach rozkładają ogrodzenia na off festiwal ale miejscówka powinna być dostępna
akjam Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 czołem---------- Post dopisany at 08:26 ---------- Poprzedni post napisany at 08:21 ---------- Spiżdżam na chatę. I kolejny przewoźnik do lamusa! OLT Bankrut! Qrrwa!!! 180 pasażerów dziś miało odlecieć do Egiptu... Do zoba na spociszonie albo wcześniej. znajomy lotnik mówił ,że to była pralnia brudnych pieniędzy. Gość potrzebował tylko na jakiś czas gdzieś przepuścić kasę. I mówił to jak ta firma wchodziła na rynek prócz tego jeszcze jedna spółka jest w posiadaniu tego właściciela a mianowice Amber Gold ale to juz inna bajka hhehe Mają wyebane na wszystkich i robią co chcą... Piorą kasę i później zwijają interes. I nikt im nic nie zrobi a ludzie na lodzie!
Rekomendowane odpowiedzi