stanley Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 Świeżaki dziękują za spota Miszka, jak w końcu zaczniesz kłaść ten motor to po pewnym czasie też tak będziesz śmigał co tak długo wracaliście? był jakiś postój po drodze? Nie Po prostu musieliśmy nadjechać do Chorzowa aha okres
PiterA4 Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 To sa minusy takich fajnych alusow max 5km\h
Pucek Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 To sa minusy takich fajnych alusow max 5km\h Sprzedam Ci je jak chcesz Auto jest normalnie funkcjonalne, po prostu trzeba częściej wymieniać opony Stasiu, no nie mogę napisać że nie masz racji Życie... cisnę spać, Dobranoc
stanley Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 mógłbym robić za giepeesa ta mógłbyś,mnei chyba nie będzie coś niemam nastroju kurw* co ty dupisz synek no jakoś tak nie czuję się najlepiej tak jakoś przypadkowo trafiłem na post z 2010r
akjam Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 To sa minusy takich fajnych alusow max 5km\h Sprzedam Ci je jak chcesz Auto jest normalnie funkcjonalne, po prostu trzeba częściej wymieniać opony Stasiu, no nie mogę napisać że nie masz racji Życie... cisnę spać, Dobranoc :decayed: mógłbym robić za giepeesa ta mógłbyś,mnei chyba nie będzie coś niemam nastroju kurw* co ty dupisz synek no jakoś tak nie czuję się najlepiej tak jakoś przypadkowo trafiłem na post z 2010r A myślałem, że to z dzisiaj i już szukałem gdzie to przeoczyłem...
PiterA4 Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 dobra pitam cos porobic milej nocki:decayed:
stanley Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 Kędzistrzał leci w uja ostatnio....chyba coś niespacjalnie się czuje ---------- Post dopisany at 23:44 ---------- Poprzedni post napisany at 23:43 ---------- pewnie siedzi na zbiorniku
akjam Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 z rańca Kędzistrzał leci w uja ostatnio....chyba coś niespacjalnie się czuje ---------- Post dopisany at 23:44 ---------- Poprzedni post napisany at 23:43 ---------- pewnie siedzi na zbiorniku
krzysieksc83 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 dzięki za kinder zlota. Fajnie było i dzięki za te chrupiące kiełbaski:D
addassko Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 :hi: ja powoli sie zbieram i mykam na Woodstock sieeemmmacie
Kędzior Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 siemacie, scigalem sie dzisiaj troszke z kumplem ktory kupil leona ARL, i szlismy bardzo podobnie, delikatnie mozna bylo zauwazyc ze lekko odchodzi leos. ciekawe czy cos tam ma mocniejszego w tym ARL czy seryjne 150 mógłbym robić za giepeesa ta mógłbyś,mnei chyba nie będzie coś niemam nastroju kurw* co ty dupisz synek no jakoś tak nie czuję się najlepiej tak jakoś przypadkowo trafiłem na post z 2010r gon sie, musialem wczoraj na zakupy jechac, od przyszlego spota obiecuje poprawe frekwencji ---------- Post dopisany at 15:21 ---------- Poprzedni post napisany at 15:18 ---------- Kędzistrzał leci w uja ostatnio....chyba coś niespacjalnie się czuje ---------- Post dopisany at 23:44 ---------- Poprzedni post napisany at 23:43 ---------- pewnie siedzi na zbiorniku praca moderatora jest ciezka
Rekomendowane odpowiedzi