Arturoo Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 a u mnie w aucie to nikt nawet gumy nie żuje, nie mówiąc o takich rzeczach jak jedzenie i picie ja tam zakładnikiem własnego hebla być bym nie mógł
tomaszstn Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 jedno jest pewne do sprawnego przemieszczania się musi być odpowiednia moc....w b5 w Q to powinno być ok 180-200 kuniuf dołóż jeszcze trochę i będzie git
Arturoo Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 dobra wpadnę później bo parkuję pod sklepem
tomaszstn Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 a u mnie w aucie to nikt nawet gumy nie żuje, nie mówiąc o takich rzeczach jak jedzenie i picie ja tam zakładnikiem własnego hebla być bym nie mógł No widzisz, ja mam inne podejście do aut, wszyscy się śmieją a ja nawet w złomku bym nie pozwolił na jedzenie, nie wspominając o jakimś smerfie
Polko_V Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 u mnie w aucie jest tylko kategoryczny zakaz palenia i żygania reszta...okej:wink: ...i do roboty na 14:kwasny:
Arturoo Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 u mnie w aucie jest tylko kategoryczny zakaz palenia i żygania reszta...okej:wink: ...i do roboty na 14:kwasny: podobnie jest u wielu znanym mi właścicieli aut:decayed:
akjam Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 ---------- Post dopisany at 13:18 ---------- Poprzedni post napisany at 13:16 ---------- Mam pytanko Pany! Czy ktoś ogarnia turbinki? Czy w tej turbince może być uszkodzony czujnik położenia? Jest to gdzieś pod tą elektroniką (która nie jest mi potrzebna) i stąd moje pytanie. Dobra cena tej turbawki i chciałbym być pewien. Dzięki za pomoc. TURBOSPRĘŻARKA Audi A4 2.0 8K B8 2.0TDi 03L145701E (2685848084) - motoAllegro
Arturoo Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 Pisz do Pretora na żorskich się udziela ......rozbiera takie graty i czyści
Arturoo Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 dzisiaj zaś będzie flacha łączę się w smutku ......biedny Kędzior musi Ci pewnie towarzyszyć ---------- Post dopisany at 13:25 ---------- Poprzedni post napisany at 13:23 ---------- pw poszło
Kędzior Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 dzisiaj zaś będzie flacha łączę się w smutku ......biedny Kędzior musi Ci pewnie towarzyszyć nic mi jeszcze niewiadomo na ten temat ale jestem na tak
akjam Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 dzisiaj zaś będzie flacha Ja też dziś lot na kawalerskim... pw poszło
Miszka82 Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 dzisiaj zaś będzie flacha hehe
Arturoo Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 dzisiaj zaś będzie flacha łączę się w smutku ......biedny Kędzior musi Ci pewnie towarzyszyć nic mi jeszcze niewiadomo na ten temat ale jestem na tak :grin:
stanley Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 dzisiaj zaś będzie flacha łączę się w smutku ......biedny Kędzior musi Ci pewnie towarzyszyć nic mi jeszcze niewiadomo na ten temat ale jestem na tak bądź ok 16 pod garażem w Mysło
Kędzior Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 dzisiaj zaś będzie flacha łączę się w smutku ......biedny Kędzior musi Ci pewnie towarzyszyć nic mi jeszcze niewiadomo na ten temat ale jestem na tak bądź ok 16 pod garażem w Mysło zgarnij mnie po drodze ---------- Post dopisany at 13:47 ---------- Poprzedni post napisany at 13:45 ---------- a jaka scieme dajemy? ze idziemy na mecz czy np co innego? ale w sumie mecz byl, kino bylo, pilka nozna byla, cos nowego trzeba wykombinowac co by sie nie skapnely hehe:decayed:
hubtychy Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 w końcu wolny weekend łycha się chłodzi a za oknem jakże przyjemny widok <br /><br />
Rekomendowane odpowiedzi