oprych Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 to i ja się przywitam - Dobry wieczór
Wandet15 Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 Przed burzą Spadam na meczyk! Ciekawe czy będzie co oglądać Na następny spocik zabieram kumpla z jego B7 Fajnie jak by ktoś zabrał VAGa ,VCDSa itp na spocik bo wyświetla mi się serwis prówałem to usunąć ale d*pa może nie mam uprawnień . A teraz tak na poważnie wyświetla mi się błąd lewe hamulce może przez to świeci się serwis jak nie to stawiam na Long Life . Jeszcze jutro postaram się sam to usunąć . Jak by ktoś wzioł kabel na spocik to bym całował
stanley Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 jakiś chiński kabel mam, ale bateria w moim lapku trzyma 3min
Wandet15 Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 jakiś chiński kabel mam, ale bateria w moim lapku trzyma 3min Mam ładowarke tylko teraz czy ma takie parametry co lapek Zobaczymy stanley jbc będę pisał na PW jak masz kabel to nie jest tak źle Muszę sobie sprawić kabel i będę się bawił w wolne dni .
stanley Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 jakiś chiński kabel mam, ale bateria w moim lapku trzyma 3min Mam ładowarke tylko teraz czy ma takie parametry co lapek Zobaczymy stanley jbc będę pisał na PW jak masz kabel to nie jest tak źle Muszę sobie sprawić kabel i będę się bawił w wolne dni . musiałbyś kogoś popytać czy da się chińskim kablem skasować serwis w B6
Kędzior Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 ale poprzeczkaaaaaa lubie takie strzaly
Kędzior Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 hehehe moze sie jeszcze nasi rozkreca
hubtychy Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 hehehe moze sie jeszcze nasi rozkreca Tak na 0:5 :polew:
Wandet15 Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 hehehe moze sie jeszcze nasi rozkreca Tak na 0:5 :polew: A mówiłem , że nie będzie co oglądać 2 połowa
pajda Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 no i bez rewelacji brak ogrania i chęci zwycieństwa
stanley Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 Szwecja 4 - 2 Anglia 4 bramki Ibry
Kędzior Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 i w piz*u caly misterny plan. tak jak pajda mowisz bez checi do gry standardowo wszystkie pilka do lewandowskiego ;/
Rekomendowane odpowiedzi