Kędzior Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 w moto tyle kasy nie wlozyl co w APU hehe pozatym zima na motorze niepojedzie
Miszka82 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 w moto tyle kasy nie wlozyl co w APU hehe pozatym zima na motorze niepojedzie no ja ale kupić i za pół roku sprzedać musi to boleć
Pucek Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 w moto tyle kasy nie wlozyl co w APU hehe pozatym zima na motorze niepojedzie no ja ale kupić i za pół roku sprzedać musi to boleć ŻYCIE, moto się sprzedało po 2 dniach od wystawienia, w sumie nie ma się co dziwić, jak się wybuduję to kupuję litra, a moto miałem ponad rok, fakt, w zimę stało ale jednak, zrobiłem tylko 4 tyś km z groszem, może w tym sezonie kupię jakiegoś stunt psa żeby coś polatać...
Miszka82 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 kaj się będziesz budował ? masz już jakąś miejscówę ? ja szukam cały czas działy ale te ceny w mojej okolicy to jakaś masakra więc szukam okazji - może koś będzie potrzebował kasy na szybko i tanio odda
Kędzior Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 kaj się będziesz budował ? masz już jakąś miejscówę ? ja szukam cały czas działy ale te ceny w mojej okolicy to jakaś masakra więc szukam okazji - może koś będzie potrzebował kasy na szybko i tanio odda odkupisz od Pucka jak sie juz postawi
Miszka82 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 kaj się będziesz budował ? masz już jakąś miejscówę ? ja szukam cały czas działy ale te ceny w mojej okolicy to jakaś masakra więc szukam okazji - może koś będzie potrzebował kasy na szybko i tanio odda odkupisz od Pucka jak sie juz postawi chyba bank odkupi
Pucek Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 kaj się będziesz budował ? masz już jakąś miejscówę ? ja szukam cały czas działy ale te ceny w mojej okolicy to jakaś masakra więc szukam okazji - może koś będzie potrzebował kasy na szybko i tanio odda Jak się wybuduję to zrobię imprezę klubową więc każdy sobie będzie mógł zobaczyć co jak i za ile
Miszka82 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 niby kryzys, a co drugi się buduje jak co drugi tylko Pucek reszta to biedota i plebs społeczny np ja
stanley Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 niby kryzys, a co drugi się buduje jak co drugi tylko Pucek reszta to biedota i plebs społeczny np ja za 10 lat to się okaże, że tylko ja w bloku mieszkam
Pucek Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 kaj się będziesz budował ? masz już jakąś miejscówę ? ja szukam cały czas działy ale te ceny w mojej okolicy to jakaś masakra więc szukam okazji - może koś będzie potrzebował kasy na szybko i tanio odda odkupisz od Pucka jak sie juz postawi chyba bank odkupi KRYZYS to dobre wytłumaczenie na syf w tym kraju Jak nie potrafisz kombinować to trzeba zwalić na kryzys
Miszka82 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 niby kryzys, a co drugi się buduje jak co drugi tylko Pucek reszta to biedota i plebs społeczny np ja za 10 lat to się okaże, że tylko ja w bloku mieszkam jaaaaaaa a cała reszta na cmentarzu
Pucek Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 niby kryzys, a co drugi się buduje jak co drugi tylko Pucek reszta to biedota i plebs społeczny np ja za 10 lat to się okaże, że tylko ja w bloku mieszkam Kierownik
Pucek Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Kułak wkurwiony Dawna kontuzja powróciła, patrząc na ich dwoje, młody jest bardziej wyjebany
stanley Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 kaj się będziesz budował ? masz już jakąś miejscówę ? ja szukam cały czas działy ale te ceny w mojej okolicy to jakaś masakra więc szukam okazji - może koś będzie potrzebował kasy na szybko i tanio odda odkupisz od Pucka jak sie juz postawi chyba bank odkupi KRYZYS to dobre wytłumaczenie na syf w tym kraju Jak nie potrafisz kombinować to trzeba zwalić na kryzys przeważnie dorabiają się cwaniaki i kombinatorzy - taki curva kraj a uczciwi ludzie zapierd*lają na cudzy rachunek, a potem zostają kopnięci w d*pę.... Nie rozkminiajcie moje postu, bo to temat rzeka ---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 21:46 ---------- przecież te całe KSW i inne tego typu cyrki to jeden wielki shit :thumbdown:
Miszka82 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Kułak wkurwiony Dawna kontuzja powróciła, patrząc na ich dwoje, młody jest bardziej wyjebany ale było widać już wcześniej jak się wk***iał, że nie mógł za wiele zrobić szkoda bo to w końcu były mistrz
Pucek Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 kaj się będziesz budował ? masz już jakąś miejscówę ? ja szukam cały czas działy ale te ceny w mojej okolicy to jakaś masakra więc szukam okazji - może koś będzie potrzebował kasy na szybko i tanio odda odkupisz od Pucka jak sie juz postawi chyba bank odkupi KRYZYS to dobre wytłumaczenie na syf w tym kraju Jak nie potrafisz kombinować to trzeba zwalić na kryzys przeważnie dorabiają się cwaniaki i kombinatorzy - taki curva kraj a uczciwi ludzie zapierd*lają na cudzy rachunek, a potem zostają kopnięci w d*pę.... Nie rozkminiajcie moje postu, bo to temat rzeka ---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 21:46 ---------- przecież te całe KSW i inne tego typu cyrki to jeden wielki shit :thumbdown: No tak, zwykły człowiek z drogi tam się nie znajduje, zwykły człowiek też się kasy nigdy nie dorobi, każdy wie gdzie pracuję, co robię, +/- ile zarabiam a że mam gdzie się budować i mam ojca który mi wszystko zrobi to chcę to wykorzystać
Miszka82 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 kaj się będziesz budował ? masz już jakąś miejscówę ? ja szukam cały czas działy ale te ceny w mojej okolicy to jakaś masakra więc szukam okazji - może koś będzie potrzebował kasy na szybko i tanio odda odkupisz od Pucka jak sie juz postawi chyba bank odkupi KRYZYS to dobre wytłumaczenie na syf w tym kraju Jak nie potrafisz kombinować to trzeba zwalić na kryzys nie zauważyłem tego ale się zgadzam z Puckiem - popatrz na mnie od 2msc na L4 da się da się
stanley Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 kaj się będziesz budował ? masz już jakąś miejscówę ? ja szukam cały czas działy ale te ceny w mojej okolicy to jakaś masakra więc szukam okazji - może koś będzie potrzebował kasy na szybko i tanio odda odkupisz od Pucka jak sie juz postawi chyba bank odkupi KRYZYS to dobre wytłumaczenie na syf w tym kraju Jak nie potrafisz kombinować to trzeba zwalić na kryzys przeważnie dorabiają się cwaniaki i kombinatorzy - taki curva kraj a uczciwi ludzie zapierd*lają na cudzy rachunek, a potem zostają kopnięci w d*pę.... Nie rozkminiajcie moje postu, bo to temat rzeka ---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 21:46 ---------- przecież te całe KSW i inne tego typu cyrki to jeden wielki shit :thumbdown: No tak, zwykły człowiek z drogi tam się nie znajduje, zwykły człowiek też się kasy nigdy nie dorobi, każdy wie gdzie pracuję, co robię, +/- ile zarabiam a że mam gdzie się budować i mam ojca który mi wszystko zrobi to chcę to wykorzystać większość z nas zrobiłaby to samo co Ty, bez dwóch zdań Nazwałbym Cię burżujem, ale nie serwisujesz auta w ASO
Rekomendowane odpowiedzi