A4 Mario Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Nie nie .... ugościł dobrze ale nie mogłem sam pic a Leona samego zostawić w domu .... to by było nie fer....on mnie nigdy nie zawiódł i nie zostawił na środku drogi ---------- Post dopisany at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ---------- Tak jest Materla w ringu ... 84 kg zabijaki ..
Pucek Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Nie nie .... ugościł dobrze ale nie mogłem sam pic a Leona samego zostawić w domu .... to by było nie fer....on mnie nigdy nie zawiódł i nie zostawił na środku drogi ---------- Post dopisany at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ---------- Tak jest Metrla w ringu ... Nie słodź mu:decayed:
A4 Mario Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 yebany szybciej znokautował niz ja napisalem posta .... :grin::grin::grin: ---------- Post dopisany at 22:49 ---------- Poprzedni post napisany at 22:49 ---------- Znowu powtórki w teleexpresie ... :polew::polew::polew:
stanley Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 yebany szybciej znokautował niz ja napisalem posta .... :grin::grin::grin:---------- Post dopisany at 22:49 ---------- Poprzedni post napisany at 22:49 ---------- Znowu powtórki w teleexpresie ... :polew::polew::polew: to Gołota wrócił na ring ?
Kędzior Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 dlugie wejscie szybkie zejscie hehe :polew:
Miszka82 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 jebłem przed chwilą pokazali tam właściciela Petry bez kitu taki ciapty
stanley Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 jebłem przed chwilą pokazali tam właściciela Petry bez kitu taki ciapty za naszą kasę, yebany
A4 Mario Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Oj tam oj tam ... tez mogliście tam byc .. bilety na KSW chodzą po ok 150 zl tylko nic ni ewidac z ostatniego rzedu ... :polew::polew:
stanley Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Oj tam oj tam ... tez mogliście tam byc .. bilety na KSW chodzą po ok 150 zl tylko nic ni ewidac z ostatniego rzedu ... :polew::polew: mnie nie bawią takie cyrki za 150 zł wolę się schlać z Wami w barze i na bank będzie TAKA impreza
Miszka82 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Oj tam oj tam ... tez mogliście tam byc .. bilety na KSW chodzą po ok 150 zl tylko nic ni ewidac z ostatniego rzedu ... :polew::polew: mnie nie bawią takie cyrki za 150 zł wolę się schlać z Wami w barze i na bank będzie TAKA impreza to kiedy pijemy ?
A4 Mario Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 A nooo mozna ....ale Wiesz klimat tam jest pewnie spoko... zawsze krytykowałem mecze piłkarskie... raz bylem na prawdziwym meczu Gieksy i klimat był kozakci i niezapomniany... było za***iście i ta demolka po meczu.... raz w zyciu byłem i bede to wspominal do końca życia...
Kędzior Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Oj tam oj tam ... tez mogliście tam byc .. bilety na KSW chodzą po ok 150 zl tylko nic ni ewidac z ostatniego rzedu ... :polew::polew: mnie nie bawią takie cyrki za 150 zł wolę się schlać z Wami w barze i na bank będzie TAKA impreza to kiedy pijemy ? Stasiek, Pucek, Miron, Gregory jada za niedlugo w gory to moze zrobimy wtedy jak ich niebedzie, wtedy napewno bedzie fajnie, bo mnie też może nie być, bo mam kare
stanley Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Oj tam oj tam ... tez mogliście tam byc .. bilety na KSW chodzą po ok 150 zl tylko nic ni ewidac z ostatniego rzedu ... :polew::polew: mnie nie bawią takie cyrki za 150 zł wolę się schlać z Wami w barze i na bank będzie TAKA impreza to kiedy pijemy ? realnie patrząc w kalendarz : na bank nie w tym roku ale w styczniu można coś ten tego, ja zawsze jestem na tak, wystarczy rzucić słowo i coś wypijemy. Nie musi nasbyc do tego 20 osób Kto ma smaki i chęci na pewno wpadnie
Kędzior Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 komentarze sa przejebane: zwroc uwage jak prawie 2metrowy jest Grove :polew::polew:
stanley Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 PS. brakuje mi statystyk z naszego starego forum
Rekomendowane odpowiedzi