Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Ja dzisiaj wale łyche z Biedry jak lubisz JD albo Jim Bim to w Lidlu jest Western Gold za niecałe 40 zeta 0,7 zbliżone smakiem nawet taniej bo 36,99. Kupiłem dzisiaj akurat kiedyś dostałem ją w prezencie i sobie pomyślałem nooooooooooosz k**wa mógł ktoś chociaż jasia kupić a nie taki syf....tak było do momentu jak nie odkręciłem zakrętki Ale opowieść Trzeba chyba spróbować tych mniej znanych tytułów
Miszka82 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Ja dzisiaj wale łyche z Biedry jak lubisz JD albo Jim Bim to w Lidlu jest Western Gold za niecałe 40 zeta 0,7 zbliżone smakiem nawet taniej bo 36,99. Kupiłem dzisiaj akurat kiedyś dostałem ją w prezencie i sobie pomyślałem nooooooooooosz k**wa mógł ktoś chociaż jasia kupić a nie taki syf....tak było do momentu jak nie odkręciłem zakrętki Ale opowieść Trzeba chyba spróbować tych mniej znanych tytułów poważnie Pucek sam byłem zdziwiony , jest jeszcze identyczna w smaku ale nie pamiętam nazwy w Aldi chyba nawet tańsza o 5zł
turzol Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Ja dzisiaj wale łyche z Biedry jak lubisz JD albo Jim Bim to w Lidlu jest Western Gold za niecałe 40 zeta 0,7 zbliżone smakiem nawet taniej bo 36,99. Kupiłem dzisiaj akurat kiedyś dostałem ją w prezencie i sobie pomyślałem nooooooooooosz k**wa mógł ktoś chociaż jasia kupić a nie taki syf....tak było do momentu jak nie odkręciłem zakrętki z tańszych spróbuj też Old Smuggler. W tej kasie mistrz
Miszka82 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Turzol wbijaj jutro na wóde z nami
turzol Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Turzol wbijaj jutro na wóde z nami jak mnie zona spusci ze smyczy
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Okej, przekonaliście mnie, na bank spróbuje, skoro tacy wytrawni znawcy polecają to musi coś w tym być
Miszka82 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Okej, przekonaliście mnie, na bank spróbuje, skoro tacy wytrawni znawcy polecają to musi coś w tym być zawsze jest jak jebniesz całą flaszkę to działa ---------- Post dopisany at 21:44 ---------- Poprzedni post napisany at 21:44 ---------- Turzol wbijaj jutro na wóde z nami jak mnie zona spusci ze smyczy sam się zerwij
stanley Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Turzol wbijaj jutro na wóde z nami jak mnie zona spusci ze smyczy wyjdź wyrzucić śmieci, idź po coś do samochodu czy coś
Miszka82 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Turzol wbijaj jutro na wóde z nami jak mnie zona spusci ze smyczy wyjdź wyrzucić śmieci, idź po coś do samochodu czy coś dokładnie ważne żebyś wyszedł z domu, a później jakoś to będzie
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Turzol wbijaj jutro na wóde z nami jak mnie zona spusci ze smyczy wyjdź wyrzucić śmieci, idź po coś do samochodu czy coś dokładnie ważne żebyś wyszedł z domu, a później jakoś to będzie 3 dni focha ale jakoś będzie, wrażenia na imprezie niezapomniane
Miszka82 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Turzol wbijaj jutro na wóde z nami jak mnie zona spusci ze smyczy wyjdź wyrzucić śmieci, idź po coś do samochodu czy coś dokładnie ważne żebyś wyszedł z domu, a później jakoś to będzie 3 dni focha ale jakoś będzie, wrażenia na imprezie niezapomniane o ile przeżyje
turzol Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 W moim wieku i przy naszym stazu takie coś już nie przejdzie
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 W moim wieku i przy naszym stazu takie coś już nie przejdzie Tak Ci się tylko wydaje :decayed:
Miszka82 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 W moim wieku i przy naszym stazu takie coś już nie przejdzie a co złote gody mieliście niedawno że taki staż ---------- Post dopisany at 22:02 ---------- Poprzedni post napisany at 22:02 ---------- na TVN7 Chłopcy z ferajny :kox: kozak film
stanley Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 na TVN7 Chłopcy z ferajny :kox: kozak film a miałbyć dzisiaj sex
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 na TVN7 Chłopcy z ferajny :kox: kozak film a miałbyć dzisiaj sex Stasiu, to i tak lepiej niż się najebać do odcinki chociaż...
Miszka82 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Joe Pesci jest najlepszy :polew::polew:
stanley Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Joe Pesci jest najlepszy :polew::polew:
Miszka82 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 z c**ja mi browar nie wchodzi ledwo dopiłem jedno
Rekomendowane odpowiedzi