akjam Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Łycha + woda i to nie mocno mineralizowana... Choć czasem z Colą załycze jak poczęstują.
Polko_V Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Smakosze Ja teraz "delektuję się" żywczykiem:wink:
diman Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 a u mnie szarańcza przeszła przez chatę i nie ma co pic
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 a u mnie szarańcza przeszła przez chatę i nie ma co pic co złego to nie my Kto wpadł na ten szalony pomysł żeby jechać do Was ?
diman Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 a u mnie szarańcza przeszła przez chatę i nie ma co pic co złego to nie my Kto wpadł na ten szalony pomysł żeby jechać do Was ? o to pytaj trzeźwych pojęcia nie mam wsadzili mnie do auta i zawieźli do domu
Polko_V Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 a u mnie szarańcza przeszła przez chatę i nie ma co pic :polew: ...a mało Ci jeszcze:grin:
diman Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 a u mnie szarańcza przeszła przez chatę i nie ma co pic :polew: ...a mało Ci jeszcze:grin: no już wychodzę z letargu i można by małe co nieco walnąć
akjam Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 a u mnie szarańcza przeszła przez chatę i nie ma co pic co złego to nie my Kto wpadł na ten szalony pomysł żeby jechać do Was ? o to pytaj trzeźwych pojęcia nie mam wsadzili mnie do auta i zawieźli do domu :naughty:
Polko_V Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 a u mnie szarańcza przeszła przez chatę i nie ma co pic :polew: ...a mało Ci jeszcze:grin: no już wychodzę z letargu i można by małe co nieco walnąć tzn. że masz bardzo dobry metabolizm:grin: ---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:34 ---------- a u mnie szarańcza przeszła przez chatę i nie ma co pic co złego to nie my Kto wpadł na ten szalony pomysł żeby jechać do Was ? o to pytaj trzeźwych pojęcia nie mam wsadzili mnie do auta i zawieźli do domu pierwsze słowo Baśka powiedziała, ale drugie i toczące się przez dobre pół godziny na dworze krzyczała Twoja Luba:grin: krzycząc: "...jedziemy do Dimanów!!":decayed:
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 A Ania mi chciała wmówić że to ja nalegałem, a ja wiem że chciałem iść do Stasiów no bo blisko Co jak co ale spontan był dobry
Polko_V Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 A Ania mi chciała wmówić że to ja nalegałem, a ja wiem że chciałem iść do Stasiów no bo blisko Co jak co ale spontan był dobry dobry...?? Baa...najlepsze są spontany:kox:
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Co jak co ale spontan był dobry :kox: brakowało mi tego
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 A Ania mi chciała wmówić że to ja nalegałem, a ja wiem że chciałem iść do Stasiów no bo blisko Co jak co ale spontan był dobry brakowalo mi takiej imprezki:decayed:---------- Post dopisany at 22:04 ---------- Poprzedni post napisany at 22:03 ---------- a u mnie szarańcza przeszła przez chatę i nie ma co pic :whistling:
Polko_V Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 no nie powiem...już nie pamiętam takiej yympłeski:kox:
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 no nie powiem...już nie pamiętam takiej yympłeski:kox: To mało z nami przeżyłeś, my tak co dzień imprezowaliśmy, jak nie u Stasiów to znowu u Dimanów, od piątku
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 no nie powiem...już nie pamiętam takiej yympłeski:kox: To mało z nami przeżyłeś, my tak co dzień imprezowaliśmy, jak nie u Stasiów to znowu u Dimanów, od piątku i imprezy z piatku na niedziele
Rekomendowane odpowiedzi